آشپزی

طرز تهیه همبرگر خانگی آبدار و خوشمزه؛ بهترین دستور برای یک غذای بی نظیر

اگر به دنبال یک دستور پخت همبرگر خانگی هستید که هم سالم باشد و هم طعمی بی‌نظیر داشته باشد، این مقاله برای شماست. همبرگر یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست‌فودی در سراسر جهان است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اما تفاوت یک همبرگر خانگی خوشمزه با نمونه‌های...

18 اسفند 1403

طرز تهیه کدو پلو مازندرانی خوشمزه و مقوی؛ دستور پخت گام به گام

کدو پلو مازندرانی یکی از غذاهای سنتی و مقوی شمال ایران است که ترکیبی از برنج، کدوتنبل و مرغ را در بر دارد. این غذا نه‌تنها طعمی دلچسب و لذیذ دارد، بلکه به دلیل استفاده از کدوتنبل، سرشار از خواص بی‌نظیری برای سلامتی است. کدوتنبل به تقویت سیستم ایمنی،...

18 اسفند 1403

طرز تهیه 4 غذای لذیذ با بادمجان؛ از موساکای گیاهی تا لازانیای خوشمزه

بادمجان یکی از پرطرفدارترین سبزیجاتی است که بافت لطیف و طعم منحصربه‌فرد آن، آن را به یک ماده غذایی ایده‌آل برای انواع غذاهای خوشمزه تبدیل کرده است. این سبزی پرخاصیت، علاوه بر تنوع بالا در آشپزی، سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست...

15 اسفند 1403

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی اصیل از شمال ایران

خورشت مرغ ترش یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار شمال ایران است که عطر و طعم بی‌نظیر آن، هر کسی را به یاد طبیعت سرسبز و خوش‌ آب‌وهوای این خطه می‌اندازد. این خورشت به دو شیوه گیلانی و مازندرانی طبخ می‌شود که هر یک ویژگی‌های خاص خود را دارند. در روش مازندرانی،...

11 اسفند 1403

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی با نکات کشدار شدن آن

حلیم بادمجان یک غذای مجلسی با بادمجان است که دستور طبخ اصفهانی و شیرازی آن از همه معروف تر است. حلیم بادمجان گاهی بدون گوشت با برنج یا عدس اما حلیم بادمجان با گوشت مرسوم و لذیذتر است. این غذای لذیذ یک وعده و به خصوص یک در شهرهایی مثل شیراز و اصفهان است....

7 اسفند 1403

تمام فوت و فن های تهیه سالاد شیرازی

حتما اسم سالاد شیرازی را همه شنیده اید. این سالاد معروف، خوشمزه و رنگارنگ با مواد آسان و کاملا در دسترسی درست و در کنار بسیاری از غذا ها هم سرو می گردد. در مجله کوروش، به آموزش طرز تهیه سالاد شیرازی می پردازیم و همه نکات این پیش غذای خوشمزه را به شما خواهیم...

5 اسفند 1403

طرز تهیه پلو مخلوط؛ رنگارنگ و مغذی

پلو مخلوط، غذایی خوشمزه و پرطرفدار در سفره ایرانی است که با ترکیب متنوعی از مواد اولیه، طعمی بی‌نظیر و خواص غذایی فراوانی را به ارمغان می‌آورد. این غذا، نه تنها یک وعده غذایی کامل و مغذی است، بلکه با رنگ‌های شاد و متنوع، اشتهای هر کسی را برمی‌انگیزد....

5 اسفند 1403

طرز تهیه پیس گندله؛ شیرینی سنتی مازندران طرز تهیه پیس گندله

پیس کنده چیستپیس کنده یا پیس گندله یا میس گنده یک نوع نان برنجی و از شیرینی های سنتی مازندران است. این شیرینی در فصول سرد سال و در مناسبت های مهم مثل شب یلدا تهیه می گردد. یکی دیگر از جشن های مهم مازندرانی ها سیزده شو یا لال شو است که در 12 آبان برگزار می گردد.

20 بهمن 1403

با کروز سواری در دبی چه کارهایی می توان انجام داد؟

دبی واقعاً بهشت مسافران است. این مکان همواره مملو از فعالیت ها و جاذبه هایی برای افراد در هر سنی و سلیقه های مختلف است. یکی از کارهای مهیج، لوکس و متفاوت کروز سواری در دبی است. این قایق ها می توانند تجربه ای فراموش نشدنی را ارائه دهند. چه در حال قایقرانی...

14 بهمن 1403

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی

خورشت کرفس از غذاهای سنتی ایرانی محسوب می گردد که دستورالعملی ویژه برای جا افتادن دارد. در طرز تهیه خورشت کرفس ابتدا کرفس را به همراه نعنا و جعفری خرد شده و به طور کلی سبزی خورشت کرفس را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز را در تابه تفت دهید و زردچوبه...

8 بهمن 1403
تعداد: (1881)