طرز تهیه شور لوبیا سبز ترد و خوشمزه
به گزارش مجله سرگرمی، در این مطلب طرز تهیه شور لوبیا سبز را به شما آموزش می دهیم.
قرار دادن سبزیجات و حبوبات در رژیم غذایی مان چه به صورت خام و پخته یا به شکل ترشی و شور می تواند فواید زیادی برای سلامتی مان داشته باشد. برای مثال لوبیا سبز جزو حبوباتی است که به کاهش کلسترول خون یاری زیادی نموده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا حد زیادی کاهش می دهد. شور لوبیا سبز علاوه بر این که باعث می گردد از خواص بی نظیر این حبوبات بی بهره نمانید، خیلی خوشمزه ست و در کنار برخی از غذا ها مثل کوفته، کوکوسبزی و کوکو سیب زمینی و کتلت خیلی می چسبد.
لوبیا سبز تازه و ریز یک کیلوگرم
سرکه دو فنجان
آب دو فنجان
شکر نصف فنجان
نمک سه قاشق غذاخوری
تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری
اولین کاری که باید بکنید این است که لوبیا هایی بخرید که کاملا سالم باشند و سایز مناسبی هم داشته باشند. لوبیا سبز های ریزتر مزه بهتری دارند. وبیا ها را بشویید و سر و ته آن ها را بگیرید سپس داخل یک آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند.
یک ظرف شیشه ای مناسب ترشی انداختن انتخاب کنید. ظرف را خوب بشویید و کاملا خشک کنید. لوبیا ها را به طور عمودی داخل ظرف بچینید. نیازی به پختن لوبیا ها نیست.
داخل یک کاسه آب، سرکه، نمک و شکر را خوب با هم مخلوط کنید تا نمک و شکر کاملا در آب و سرکه حل شوند. سپس دانه تخم گشنیز را هم اضافه کنید. البته شما می توانید شور بدون سرکه هم درست کنید.
ترکیبی که آماده کردید را روی لوبیا ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بگیرد. سپس در ظرف را ببندید و حدود پنج تا شش روز در جای تاریک به دور از نور مستقیم آفتاب نگهداری کنید.
دانه تخم گشنیز طعم شور و ترشی را خیلی دلچسب می نماید، اما اگر مایل نیستید اضافه نکنید.
استفاده از لوبیا های ریز و تازه باعث می گردد که شور سریع تر آماده گردد. اما اگر خیلی عجله دارید می توانید آب و سرکه را گرم کنید و بعد روی لوبیا ها بریزید.
می توانید کنار لوبیا از خیار و هویج هم بهره ببرید.