همه اخبار و مقاله ها

نقاط ممنوعه زمین: چرا هرگز نمی توانید پا به این مکان های اسرارآمیز بگذارید؟

در سرشت انسان، کنجکاوی‌ای سیری‌ناپذیر نسبت به ناشناخته‌ها و مکان‌های دور از دسترس نهفته است. هرچه مکانی رازآلودتر و ممنوعه‌تر باشد، گویی جاذبه‌ای قوی‌تر برای کشف و سرک کشیدن به آن در ما ایجاد می‌شود. این کشش، نیرویی باستانی است که بشر را به کاوش...

4 تیر 1404

استانبول: راهنمای سفر به شهر قصه ها، طعم ها و تجربه های فراموش نشدنی

استانبول تنها یک شهر نیست؛ یک شخصیت زنده و پویاست که در تقاطع دو قاره، آسیا و اروپا، ایستاده و روایتگر تاریخ امپراتوری‌های بزرگ و تلاقی فرهنگ‌های گوناگون است. این شهر، پلی است میان گذشته و حال، شرق و غرب، و سنت و مدرنیته. سفر به استانبول، قدم گذاشتن...

3 تیر 1404

خواص هسته خرما برای دیابت، سنگ کلیه و پوست چیست؟

حضرت محمد (ص) در حدیثی درخت خرما را به کریمه یاد نموده است. این موضوع اشاره به پربرکت بودن این میوه خوشمزه دارد. زیرا علاوه بر استفاده از میوه آن به اسم یک داروی شفابخش، تمام قسمت های آن قابل استفاده بوده و از ریشه درخت نخل گرفته تا هسته آن، هیچ چیزی دور...

25 خرداد 1404

راز و رمز آلبالو پلو مجلسی: راهنمای کامل پخت با مرغ و گوشت قلقلی

در گنجینه غنی آشپزی ایرانی، برخی غذاها فراتر از یک وعده غذایی، به یک اثر هنری بدل می‌شوند؛ ترکیبی از طعم، عطر، و رنگ که داستانی از فرهنگ و اصالت را روایت می‌کنند. آلبالو پلو بی‌تردید یکی از درخشان‌ترین ستاره‌های این کهکشان است. این غذا، که اصالت آن...

25 خرداد 1404

چگونه گوشت شترمرغ را بپزیم که مثل پنبه نرم و آبدار شود؟ راهنمای کامل آشپزی از انتخاب تا سرو

در دنیای آشپزی، گاهی با موادی روبرو می‌شویم که تمام تصورات ما را به چالش می‌کشند. گوشت شترمرغ یکی از همین شگفتی‌هاست؛ یک پرنده که محصولی با شکوه و رنگ یک گوشت قرمز اصیل را به ما هدیه می‌دهد. وقتی برای اولین بار با آن مواجه می‌شوید، رنگ یاقوتی و عمیقش...

25 خرداد 1404

چگونه بهترین اسموتی هندوانه را در خانه درست کنیم؟ رازهای طعم و سلامتی

تابستان با گرمای دلنشینش از راه می‌رسد و چه چیزی بهتر از یک نوشیدنی خنک و گوارا می‌تواند خستگی روز را از تن به در کند؟ اسموتی هندوانه، با رنگ سرخ و طعم شیرین و آبدارش، نه تنها یک راه عالی برای رفع تشنگی است، بلکه گنجینه‌ای از فواید سلامتی را نیز در خود...

25 خرداد 1404

طرز تهیه دسر به خوشرنگ و مجلسی: از روش سنتی تا مدل ترکیه ای و فوت و فن های سرآشپز

میوه «به» (Cydonia oblonga) گوهری درخشان در میان میوه‌های پاییزی است؛ میوه‌ای با یک پارادوکس شگفت‌انگیز. در حالت خام، بافتی سخت، گس و پوشیده از کرک‌های نرم دارد که آن را تقریباً غیرقابل خوردن می‌کند. اما همین میوه‌ی سرسخت، با کمی حوصله و حرارت ملایم، به دسری...

25 خرداد 1404

چگونه یک تاس کباب بی نقص و جاافتاده بپزیم که همه را انگشت به دهان کند؟

بعضی عطرها، کلیدهایی هستند که درهای خاطرات دور را باز می‌کنند. عطر تاس کبابی که آرام‌آرام روی شعله‌ی ملایم اجاق قل می‌زند، یکی از همان‌هاست؛ رایحه‌ای که با خودش بوی خانه، گرمای خانواده و دورهمی‌های شیرین را به همراه می‌آวرد. این غذا فقط یک خوراک...

25 خرداد 1404

خواص سنگ در نجف اصل چیست و چگونه آن را تشخیص دهیم؟

در دنیای شگفت‌انگیز گوهرهای قیمتی، هر سنگی داستانی برای گفتن دارد؛ داستانی از دل زمین، از فشار و حرارت میلیون‌ها ساله و از تلاقی عناصر. اما در میان این همه، گوهری وجود دارد که قصه‌اش فراتر از زمین است و تا آسمان‌ها امتداد می‌یابد. این گوهر، «دُر نجف»...

25 خرداد 1404

10 نکته مهم که قبل از رزرو هتل استانبول باید بدانید

استانبول، شهری با ترکیبی شگفت انگیز از تاریخ کهن و زندگی مدرن، یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری برای ایرانیان است. موفقیت یک سفر به این کلان شهر زیبا، تا حد زیادی به برنامه ریزی دقیق و انتخاب هوشمندانه محل اقامت بستگی دارد. انتخاب یک هتل استانبول که با...

24 خرداد 1404
تعداد: (42360)