آشپزی

خورش ریواس یک غذای بهاری با خواص فوق العاده

خورش ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشت های بهاری، ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه می گردد.

17 اردیبهشت 1401

آشنایی با طرز تهیه براونی شکلاتی بدون شکلات

براونی شکلاتی نوعی شیرینی خوشمزه مسطح، کم ارتفاع و سنگین است که بافتی میان کیک و فاج دارد. با طرز تهیه براونی شکلاتی بدون شکلات آشنا شوید.

17 اردیبهشت 1401

آشنایی با خواص جالب دم کردنی ها

دانشمندان دانشگاه نیوکاسل با بررسی عادت های تهیه دم کردنی ها در سالمندان به خواص تازه ای پی بردند.

17 اردیبهشت 1401

مواد خوراکی سرشار از اسید فولیک را بشناسیم

به گزارش خبرنگاران، فولات یک ویتامین محلول در آب است که دارای عملکردهای بسیار مهمی در بدن است. فولات با نام های ویتامین B9 یا اسیدفولیک هم شناخته می گردد. موجب رشد مناسب جنین و کاهش ریسک نقایص هنگام تولد می گردد و همچنین از تقسیم سلولی سالم در بدن حفاظت...

17 اردیبهشت 1401

سفید شدن پوست صورت با مواد طبیعی

پوست شما به دلایل مختلفی از جمله آلودگی های محیطی، استرس، قرار دریافت در معرض نور خورشید و... ممکن است تیره و کدر گردد. برای سفید شدن پوست خود، می توانید از ماسک های طبیعی خانگی بهره ببرید.

17 اردیبهشت 1401

تزیین شله زرد نذری و مجلسی

در این مجموعه بهترین نمونه های تزیین شله زرد نذری، شله زرد قالبی، شله زرد مجلسی را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

17 اردیبهشت 1401

وجود تقلبات غذایی در کشور، آنالیز سلامت روغن و آبلیمو

به گزارش خبرنگاران، دکتر حسین وطن پور، در شرح امضای تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با دانشگاه واخنینگن هلند، گفت: یکی از اتفاقات مهم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه واخنینگن هلند بود. این دانشگاه یکی از...

17 اردیبهشت 1401

این عوامل فشار خونتان را بالا می برند

باشگاه خبرنگاران/ یکی از مهم ترین علائم ادامه حیات، فشار خون است. فشار خون معمولا تا مراحل انتهایی بدون علامت است و بر اثر استرس و فعالیت بدنی یا ورزش بالا می رود.

17 اردیبهشت 1401

کاربردهای خمیر دندان

خمیر دندان شوینده بهداشتی و قوی برای دندان ها و جلوگیری از فراوری باکتری های مزمن است که موجب برق زدگی و تمیز شدن دندان ها می گردد. در دوران باستان خمیر دندان ها بسیار متفاوت بود ه اند. آن ها از عناصری مانند پودر خاکستر، پوست تخم مرغ، جینسینگ، قاشق های...

17 اردیبهشت 1401

فریز کردن مواد غذایی چه اصول، فواید و عوارضی دارد؟

حتماً شما هم مثل خیلی ها با آغاز پاییز انواع مواد غذایی را فریز می کنید تا در پاییز و زمستان از آنها بهره ببرید. اما آیا روش علمی این کار را می دانید؟ نکته مهم این است که پیش از بسته بندی ماده غذایی، میزان مورد احتیاج در هر بار مصرف معین گردد، چرا که بسته...

17 اردیبهشت 1401
تعداد: (1830)