طرز تهیه دسر پاناکوتای انار قالبی و تک نفره
به گزارش مجله سرگرمی، انار، میوه پرطرفدار فصل پاییز، با طعم ترش و شیرین بی نظیرش، نه تنها به تنهایی لذت بخش است، بلکه در دسرهای متنوعی مانند پاناکوتا نیز کاربرد فراوانی دارد. پاناکوتای انار، ترکیبی دلپذیر از خامه لطیف، طعم ترش انار و نگین های سرخ رنگ این میوه است که طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب، طرز تهیه پاناکوتای انار را به دو روش متفاوت و کاملا اصیل آموزش می دهیم.
برای مطالعه بیشتر با koreandream.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
از لواشک انار و رب انار که بگذریم، با انار غذاهایی همچون آش انار، خورش انار و دسرهایی مانند آب انار بستنی، ژله، پاناکوتا انار و … تهیه می گردد. همانطور که می دانید تعداد دستوراتی که انار در آن به کار رفته است پایانی ندارد! این میوه خوشمزه پاییزی به خصوص در دسرها بسیار خودنمایی می نماید و ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پاناکوتا انار را به روش اصلی ارائه دهیم.
دسر پاناکوتا اناری
در ابتدا باید متذکر شویم که دسر پاناکوتا به روش اصلی، حاوی ژله توت فرنگی است؛ اما اخیرا برای تنوع بخشیدن به این دستور، از طعم های دیگری مثل انار، انبه، آناناس و پرتقال نیز استفاده می گردد.
طرز تهیه پاناکوتا انار قالبی
مواد لازم برای پاناکوتای انار قالبی | |
خامه | 200 گرم |
شیر | 1/2 لیوان |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
چوب دارچین | 1 عدد |
ژله انار | 1 بسته |
آب جوش | 1 لیوان |
انار | 1 عدد |
دانه انار | به میزان لازم |
طرز تهیه پاناکوتا انار قالبی
- اول ژله انار رو طبق دستور درست مى کنیم.
- قالب نسبتا کوچیکی را آماده میکنیم و نصفش را پر از دانه های قرمز انار می کنیم
- روی انارها را قاشق قاشق ژله خنک شده می ریزیم تا اندازه ای که روی دانه ها را بگیرد.
- ممکن است همه ژله لازم نباشد؛ بستگی به قالب و میزان انار دارد.
- قالب را درون یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد.
- در این فاصله پودر ژلاتین را روى شیر می پاشیم و بعد از یکى دو دقیقه بن مارى (روی بخار کتری) می کنیم تا حل گردد.
- چوب دارچین را هم به آن اضافه می کنیم تا معطر گردد.
- همینطور که روى حرارت هست، خامه و عسل را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- وقتى یکدست شد از روى حرارت برمی داریم و می گذاریم خنک گردد.
- وقتى مطمئن شدیم ژله کاملا بسته و مایه پاناکوتاى ما هم خوب خنک شده، چوب دارچین را برمی داریم و آرام و کم کم روی ژله می ریزیم.
- دوباره در یخچال می گذاریم تا ببندد.
- بعد دسر را از یخچال خارج نموده و برمیگردانیم.
نکته: می توانید به جاى عسل به همان مقدار از شکر بهره ببرید؛ ضمن اینکه مقدار شیرینی دلخواه است!
2. طرز تهیه پاناکوتا انار دونفره در لیوان
مواد لازم برای پاناکوتا انار وانیلی | |
خامه صبحانه (پاکتی صورتی) | 300 گرم |
شیر | 3 پیمانه |
شکر | یک دوم پیمانه |
پودر ژلاتین | 1/5 قاشق سوپ خوری |
وانیل | 5-6 قطره |
ژله انار ساده یا اکلیلی | 1 بسته |
ژله آلوئه ورا | 1 بسته |
آب جوش | 3 لیوان |
دانه انار | 100-150 گرم |
دستور تهیه دسر پاناکوتا اناری لیوانی
- داخل نصف پیمانه از شیر، پودر ژلاتین را ریخته و بن ماری کنید.
- خامه و 2/5 پیمانه شیر را روی حرارت گذاشته و با هم زن بزنید تا کامل باز گردد.
- قبل از این که بجوشد زیر شعله را خاموش کنید و وانیل و بعد ژلاتین و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید؛ سپس بگذارید کنار تا خنک گردد.
- حالا پودر ژله انار و آلوئه ورا، هر کدام را جداگانه با 1/5 لیوان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید کنار تا کمی خنک گردد.
- سپس لیوان های مورد نظر را در ظرفی به صورت کج بگذارید. (می توانید حبوبات خشک درون قابلمه بریزید و لیوان ها را روی آن کج بگذارید.)
- اول پاناکوتا را به صورت مورب بریزید، بذارید یخچال تا کامل ببندد.
- بعد، دوباره لیوان را کج کنید و ژله انار را بریزید و بگذارید یخچال تا کامل ببندد.
- بعد از آن، دانه های انار را با ژله آلوئه ورا مخلوط کنید و بریزید روی آن و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
- لایه آخر را دوباره پاناکوتا ریخته و دوباره بگذراید یخچال تا کامل بسته گردد.
نکته: لایه بندی ها سلیقه ای است. همچنین دقت کنید که اگر خواستید پاناکوتا انار برای 10 نفر هم درست کنید، به همین روش می توانید تک نفره این دسر را تهیه و سرو کنید.
شما می توانید به جای لایه لایه کردن این دسر، پاناکوتا را به این شکل نیز درست کنید.
نکات تکمیلی:
- استفاده از دانه انار تازه برای تزئین و افزودن طعم و بافت بهتر
- امکان جایگزینی شکر با عسل طبیعی یا شربت افرا برای طعم متفاوت
- پیشنهاد سرو پاناکوتای انار با بیسکویت یا کیک اسفنجی ساده
- نگهداری پاناکوتا در یخچال تا 3-4 روز بدون افت کیفیت
سخن آخر
سخن پایانی: پاناکوتای انار، دسری است که با ترکیب لذیذ طعم های شیرین، ترش و تازه، حس پاییز را به کام شما می آورد. امیدواریم با دستورالعمل های ارائه شده، موفق به تهیه این دسر خوشمزه شده باشید. برای تنوع بیشتر، می توانید از دیگر میوه های فصل مانند انجیر، زرشک یا به همراه پاناکوتای انار میل کنید. لذت پاییز را با این دسر منحصربفرد تجربه کنید و نظرات خود را درباره آن با ما در میان بگذارید.