چطور مخلوطی خوشمزه از ژله با بستنی تهیه کنیم؟
به گزارش مجله سرگرمی، مخلوط ژله با بستنی و میوه های مختلف یک دسر کم هزینه و ساده است که می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. نام دیگر این دسر سان شاین است که حتما آن را شنیده اید. ژله با بستنی را هم به صورت مخلوط سرو می کنند و هم به صورت جدا. در هر دو صورت می توان روی آن را با مغز خشکبار مانند بادام و پسته، انواع شکلات مانند اسمارتیز یا شکلات تکه ای و… تزیین کرد. قبلا ژله بستنی رنگارنگ و ژله بستنی توت فرنگی را آموزش داده ایم و در این مقاله به طرز تهیه کاملا خانگی می پردازیم.
-
مواد مورد نیاز برای تهیه ژله خانگی
-
مواد مورد نیاز برای تهیه بستنی
شکر قنادی 425 گرم
آب 500 میلی لیتر
وانیل یک غلاف
آب لیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
توت فرنگی رسیده 500 گرم
ژلاتین هفت ورق
خامه 150 میلی لیتر
خامه (زده شده) 150 میلی لیتر
شیر کم چرب خرید آنلاین 150 میلی لیتر
وانیل یک غلاف
-
طرز تهیه ژله با بستنی
مرحله اول
داخل یک قابلمه شکر و آب بریزید.
مرحله دوم
بعد از حل شدن شکر در آب، یک غلاف وانیل را با چاقو بخراشید و دانه های آن را به محلول اضافه کنید.
مرحله سوم
قابلمه را روی شعله کم قرار دهید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا محلول حرارت ببیند.
مرحله چهارم
بعد از 10 دقیقه، قابلمه را از روی شعله بردارید، به آن آب لیمو اضافه کنید، هم بزنید و اجازه دهید خنک شود.
مرحله پنجم
بعد از پایین آمدن دمای محتویات قابلمه، توت فرنگی ها را به همراه مقداری سس یا مربای توت فرنگی به قابلمه اضافه کنید. دوباره قابلمه را روی شعله معمولی گاز قرار دهید و تا زمانی که توت فرنگی ها نرم شوند، مخلوط را حرارت دهید و آن را هم بزنید. (حدود 10 دقیقه)
مرحله ششم
ورقه های ژلاتین را در ظرفی جداگانه درون آب سرد قرار دهید تا نرم شوند.
مرحله هفتم
بعد از نرم شدن توت فرنگی های ژله با بستنی درون قابلمه و قبل از سرد شدن مواد آن، میوه ها را از قابلمه جدا کنید و کنار بگذارید تا در پایان آنها را به دسر اضافه کنید.
مرحله هشتم
ژلاتین خیس شده را به مایع گرم ژله با بستنی اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله نهم
بعد از حل شدن ژلاتین داخل مواد ژله با بستنی، ژله را به قالب های سیلیکنی انتقال داده و به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله اول
برای تهیه بستنی این دسر، ابتدا خامه و شیر را درون قابلمه بریزید. قابلمه را روی شعله معمولی گاز قرار دهید و در حین هم زدن مواد، یک غلاف وانیل را بخراشید و دانه های آن را درون قابلمه بریزید. بعد از قل خوردن مخلوط، آن را از روی حرارت بردارید. سپس به مدت 30 دقیقه آن را به حال خود رها کنید.
مرحله دوم
در یک کاسه جداگانه زرده تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که مخلوط کم رنگ و یک دست شود آن را هم بزنید.
مرحله سوم
مخلوط خامه و شیر را دوباره کمی گرم کنید و حین گرم شدن، به آن مخلوط زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا مواد بستنی ژله با بستنی را به مدت 15 دقیقه روی شعله کم گاز حرارت دهید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند.
مرحله پنجم
بعد از پخته شدن مواد بستنی، آن را از روی حرارت برداشته و از یک صافی ریز روی یک کاسه بگذرانید.
مرحله ششم
حال مواد صاف شده بستنی را داخل دستگاه بستنی ساز بگذارید و به آن یخ اضافه کنید. پس از بسته شدن بستنی، آن را با ژله توت فرنگی سرو کنید. توت فرنگی های جدا کرده را برای تزیین، روی ژله با بستنی بگذارید و میل کنید.
نکات مربوط به تهیه ژله با بستنی
- برای تهیه بستنی می توانید در شیر و خامه، از شکلات، عسل، پودر قهوه، گلاب، زعفران و… استفاده کنید
- در ژله با بستنی می توانید به جای استفاده از آب لیمو از آب میوه های دیگر استفاده کنید و حتی خود میوه ها را درون ژله قرار دهید.
- اگر میزان شکر و زرده تخم مرغ بیش از مقدار گفته شده باشد، بستنی خود را نمی بندد.
- می توانید از بستنی های آماده هم استفاده کنید.
- در تهیه بستنی می توانید به جای زرده تخم مرغ از ثعلب استفاده کنید. به ازای هر 4 عدد زرده تخم مرغ، 15 گرم ثعلب در تهیه دسر ژله با بستنی خانگی استفاده کنید.
منبع: کتاب کالهpicosho.ir: پیکوشو: تصاویر گردشگری ایران و جهان
gitiro.ir: گیتی رو: مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی