آشپزی
آشنایی با طرز تهیه خورش کنگر در خانه
کنگر خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص کنگر می توان به تقویت قلب ، نیرو بخش ، اشتها آور ، تقویت دستگاه گوارش و کمک به هضم آسان غذا اشاره کرد.
آشنایی با طرز تهیه مربای ازگیل شمالی و نکات بهتر شدن
مربای ازگیل یکی از مرباهای خوشمزه و پرخاصیت است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.
آشنایی با طرز تهیه کیک یخچالی
دسرهای یخچالی از آن دسته از دسرها هستند که مورد توجه خیلی از میزبان ها برای سرو در مهمانی قرار می گیرند. چون برای تهیه این نوع دسرها نیازی به فر نداریم. قبل از شروع مهمانی دسر را آماده می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا زمان سرو برسد. در این مقاله می خواهیم...
آشنایی با طرز تهیه مرغ بریانی هندی
غذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان درسراسر جهان مشهور هستند. اگر عاشق غذاهای تند و تیز و پرادویه هستید، با طرز تهیه مرغ بریانی هندی با ما همراه باشید.
طرز تهیه پخت یک کیک هویج عالی
کیک هویج یکی از انواع کیک های خوشمزه میوه ای است که طرز تهیه آن در منزل به راحتی امکان پذیر است. این کیک دارای بافت نرم و عالی است و می تواند انتخاب مناسبی برای یک عصرانه دلچسب باشد. در این مطلب به ارائه طرز تهیه کیک هویج می پردازیم.
طرز تهیه دسر انگلیسی بانوفی پای
بانوفی پای یک دسر انگلیسی خوشمزه، با طرز تهیه آسان است. در این مطلب ابتدا با دستور تهیه بانوفی پای و بعد از آن با طرز تهیه دسر بانوفی پای لیوانی و بانوفی پای با شیر عسلی آشنا خواهید شد.
آشنایی با طرز تهیه شیرینی میکادو
شیرینی میکادو با دستور تهیه آسان و طعمی بی نظیر یکی از شیرینی های پرطرفدار و مناسب نوروز است.
طرز تهیه دمنوش برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی
تابستان با تمام گرما و سختی ها و خوشی هایش تمام شد و حالا فصل زیبای پاییز روبروی ماست. همه چیز فصل پاییز حتی با وجود سرما هم زیباست اما اگر با طرز تهیه دمنوش مخصوص فصل پاییز و زمستان آشنایی داشته باشید می توانید بدون هیچ مسئله ای و با سلامتی کامل از این...
آشنایی با طرز تهیه میگو پلو
میگو پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که هر یک از شهرهای جنوبی کشور آن را به روش خاصی درست می کنند. میگو پلو بوشهری و میگو پلو با کشمش و گردو دو نوع پلوی پرطرفدار هستند.
آشنایی با طرز تهیه موساکا خوشمزه
ماده اصلی این غذا بادمجان است که به شکل حلقه ای برش داده شده، با سس گوشت چرخ نموده پخته و روی آن سس سفید ریخته می گردد. موساکا طعم و عطر بسیار خوبی دارد و طبخ آن هم بسیار راحت است.