طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه
به گزارش مجله سرگرمی، پای سیب فرانسوی یک دسر محبوب و سنتی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، طعمی لذیذ و خانگی به آن میبخشد. در این دستور پخت، سیب های تازه و شیرین همراه با روکش آبدار و پر طعم در کنار بافت نرم و خمیری کیک باعث ایجاد ترکیبی بی نظیر از طعم و قوام می شود.
برای مطالعه بیشتر با namit.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
مواد لازم پای سیب فرانسوی
- سیب سبز 500 گرم یا بیشتر٬ پوست کنده شده و خرد شده
- نصف لیمو ترش
- یک پیمانه و 2 قاشق غذاخوری آرد
- 1 پیمانه شکر
- بکینگ پودر قاشق غذاخوری2
- نمک کمی
- 1 پیمانه روغن مایع
- 1 پیمانه شیر پرچرب
- تخم مرغ عظیم و 2 عدد زرده تخم مرغعدد1
- 1 قاشق غذاخوری وانیل
- پودر قند برای تزیئن
طرز تهیه و دستور پخت:
1. فر را به حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. قالب کمربندی را با اسپری چرب کنید و داخل یک سینی بزارید.
3. سیب های خرد شده را در یک ظرفی که مناسب ماکروویو باشه بریزید٬ و آب لیمو ترش را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه در ماکروویو بگذارید.
4. در یک کاسه متوسط 1 پیمانه آرد٬ یک پیمانه شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
5. در یک کاسه عظیم 1 پیمانه شیر٬ 1 پیمانه روغن و 1 عدد تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید، مخلوط آرد را کم کم به مایع شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و شکر کاملا جذب شوند.
6. یک پیمانه از این مایع را کنار بگذارید.
7. زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.
8. سیب های ماکروویو شده را به آرامی به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
9. مایع مخلوط با سیب را در قالب ریخته٬ روی مایع را با لیسک صاف کنید.
10. حالا آن پیمانه کنار کذاشته شده را با 2 قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و روی مایع سیب بریزید.
11. در نهایت یک قاشق غذا خوری شکر را روی مایع بپاشید و در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت و پانزده دقیقه بپزد یا تا زمانیکه وسط کیک کاملا سفت شده باشد و روی کیک طلایی.
12. بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 5 دقیقه سرد گردد و بعد با کاردک نازکی دوره کیک را از قالب جدا نموده و کنار گذاشته تا به مدت 2 یا 3 ساعت کیک سرد گردد.
13. قبل از سرو کردن روی کیک را پودر قند بپاشید.
10 نکته تکمیلی در مورد خواص مواد اولیه:
- سیب سبز: سرشار از فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدان های مفید برای سلامتی.
- لیمو ترش: حاوی اسید سیتریک که به حفظ طراوت و طعم سیب ها کمک می کند.
- آرد: منبع غنی کربوهیدرات، پروتئین و فیبر است که به بافت خمیری کیک کمک می کند.
- شکر: به شیرینی و طعم دلپذیر پای کمک می کند و همچنین در فرآیند پخت نقش مهمی دارد.
- بکینگ پودر: عامل افزایش حجم و تهویه خمیر در طول پخت.
- روغن مایع: به نرمی و شکل گیری بافت کیک کمک می کند.
- شیر پرچرب: به افزایش طعم و لطافت بافت کیک کمک می کند.
- تخم مرغ: پروتئین و چربی مورد نیاز برای تشکیل ساختار کیک را فراهم می کند.
- وانیل: اسانس با طعم و عطر دلچسبی به دسر می بخشد.
- پودر قند: برای تزیین نهایی و افزودن طعم شیرین به پای استفاده می شود.
سخن پایانی
پای سیب فرانسوی با ترکیب مواد با کیفیت و دستور پخت ساده و قابل اجرا، دسری خانگی و آسان است که می تواند لذت خاطره انگیزی را برای خانواده و دوستان به ارمغان بیاورد. این دسر پرطرفدار با ترکیبی از طعم های شیرین و ترش، به راحتی می تواند به یک میهمانی یا گردهمایی خانوادگی جلوه بخشد.