طرز تهیه پیاز سوخاری؛ طعمی تازه و مجذوب کننده
به گزارش مجله سرگرمی، پیاز سوخاری یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین تنقلات است که با طعم بینظیر و بافت خوشایند خود، محبوبیت زیادی در میان افراد دارد. این دستور پخت به شما کمک میکند تا پیاز سوخاری خانگی با طعمی تازه و مجذوب کننده را در منزل تهیه کنید.
برای مطالعه بیشتر با lison.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
مواد لازم پیاز سوخاری:
- پیاز: 1 عدد درشت
- آرد سوخاری طعم دار: 1.5 پیمانه
- آرد سفید: 1.5 پیمانه
- نمک: 1/2 قاشق چایخوری
- شیر: 1 پیمانه
- پنیر پارمزان: 1/2 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. پیازها را حلقه ای خرد کنید. سپس به عرض حدود یک سانتی متر پیازها را برش عرضی بزنید و حلقه ها را از هم جدا کنید. حلقه های کوچک وسط پیاز مناسب سوخاری کردن نیست و بهتر است چند حلقه بزرگتر را بهره ببرید.
2. نمک و آرد را با هم مخلوط کنید و در ظرف بریزید.
3. حلقه های پیاز را داخل مخلوط آرد و نمک بچرخانید تا یک لایه آرد روی سطح پیازها بنشیند.
4. سپس پیازها را تکان دهید تا آرد اضافه از روی آنها ریخته گردد.
5. شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با چنگال به خوبی آنها را بزند تا یکدست شوند.
6. سپس مخلوط زده شده شیر و تخم مرغ را به به جای مانده آرد اضافه کنید و مجدد مایه را به خوبی بزنید تا یکدست گردد.
7. سپس حلقه های پیاز آرد اندود شده را داخل مایه بریزید و پیازها را در خمیر بغلطانید تا یک لایه نازک از خمیر روی پیازها بنشیند.
8. سپس حلقه ها را روی توری بچینید تا مایه اضافی از روی آنها بریزد.
9. آرد سوخاری طعم دار شده را با پنیر پارمزان مخلوط کنید.
10. حلقه های پیاز آغشته شده به خمیر را در آرد سوخاری طعم دار بغلطانید تا یک لایه کامل روی پیازها را آرد سوخاری بگیرد.
11. سپس حلقه های پیاز آغشته به آرد سوخاری را داخل روغن داغ بیندازید . مقدار روغن باید به مقدار ای باشد که روی پیاز قرار گیرد.
10 نکته تکمیلی در مورد خواص مواد اولیه:
- پیاز: غنی از ویتامین C و آنتیاکسیدانها، کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن.
- آرد سوخاری طعمدار: ایجاد پوستهای خوشطعم و مغرور بر روی پیاز.
- آرد سفید: ایجاد خمیری یکنواخت و چسبندگی به پیاز.
- نمک: تقویت طعم و بهبود بافت پیاز سوخاری.
- شیر: افزودن نرمی و طعم مطلوب به پوسته پیاز.
- پنیر پارمزان: افزودن طعم و بافت کریمی به پیاز سوخاری.
- تخم مرغ: ایجاد چسبندگی و پوستهای شکننده بر روی پیاز.
- روغن سرخکردنی: ایجاد بافت ترد و طعم خوشایند در پیاز سوخاری.
- آرد سوخاری طعمدار: ایجاد پوستهای خوشرنگ و خوشطعم.
- پنیر پارمزان: افزودن طعمی منحصربهفرد و لذیذ به پیاز سوخاری.
سخن پایانی
پیاز سوخاری با این دستور پخت خانگی، طعمی تازه و مجذوبکننده خواهد داشت. با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و رعایت دقیق مراحل تهیه، میتوانید لذت طعم پیاز سوخاری خانگی را تجربه کنید و آن را به عنوان یک تنقلات خوشمزه و جذاب در میان خانواده و دوستان سرو نمایید.
منبع: ایرنا زندگی