طرز تهیه کیک مرغ در فر: طعمی دلچسب و ظاهری زیبا برای مجالس شما

به گزارش مجله سرگرمی، کیک مرغ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در مهمانی‌ها و مجالس است. این غذا به دلیل ظاهر زیبا، طعم لذیذ و سادگی در تهیه، مورد استقبال بسیاری از افراد قرار می‌گیرد. در این دستور، طرز تهیه کیک مرغ در فر را به شما آموزش می‌دهیم که علاوه بر خوشمزگی، ظاهری زیبا و مجلسی نیز دارد.

طرز تهیه کیک مرغ در فر: طعمی دلچسب و ظاهری زیبا برای مجالس شما

برای مطالعه بیشتر با wallpaper7.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

کیک مرغ یکی از غذاهای پر طرفدارا است که اغلب تصور می کنیم به صورت سرد سرو می گردد. اگر شما یکی از آن دسته افرادی هستید که تمایل چندانی به غذاهای سرد ندارید، خبر خوبی برایتان داریم! این غذا را می توان به صورت گرم نیز درست کرد. در ادامه طرز تهیه کیک مرغ در فر را توضیح خواهیم داد، البته این غذا به همان خوشمزگی کیک مرغ سرد است و می توانید از آن به همان اندازه و حتی بیشتر لذت ببرید.

مواد اولیه برای تهیه کیک مرغ در فر

به منظور تهیه این غذا برای سه نفر، به حدود دو ساعت زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر مشاهده می کنید، احتیاج دارید.

مواد غذایی
سینه مرغ1 عدد
نان تست1 بسته
پیاز1 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد عظیم
کره30 گرم
آرد سفیدسه چهارم پیمانه
شیر2 پیمانه
پنیرپیتزا150 گرم
پودر آویشن2 قاشق چایخوری
روغن مایع، نمک و فلفلبه میزان لازم

چند نکته:

  • 30 گرم کره معادل یک قاشق سوپخوری کره است.

  • آرد را پیش از استفاده حتما الک کنید.

طرز تهیه کیک مرغ در فر

  1. مرغ را کاملا بشویید و داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته گردد. سپس به قطعات کوچک خرد کنید. توجه داشته باشید که تکه های مرغ باید ریز باشد تا لایه میانی کیک مرغ زیباتر گردد.
  2. پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
  3. پیش از آنکه پیازها طلایی شوند، مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  4. فلفل دلمه ای را خرد نموده و زمانی که مرغ ها کاملا سرخ شدند، به مرغ اضافه نمایید.
  5. در سرانجام آویش، فلفل و کمی نمک را نیز به مواد اضافه کنید.
  6. اکنونن باید سس سفید یا همان سس بشامل را تهیه کنید. برای اینکار ابتدا کره را در یک ماهیتابه ذوب نموده و سپس آرد الک شده را به آن بیفزایید. زمانی که بوی خامی آرد از بین رفت، شیر را به آن اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا به غلظت برسد. در سرانجام اندکی پودر فلفل سیاه به سس سفید اضافه کنید.
  7. اکنون لبه های نان تست که کمی سفت تر از مابقی نان هستند را برش بزنید.
  8. کف یک قالب فر را چرب کنید و یک لایه سس سفید بریزید و روی آن یک ردیف نان تست بچینید.
  9. سپس مرغی را که آماده نموده بودید را روی مرغ ها قرار دهید.
  10. اندکی پنیر پیتزا اضافه کنید.
  11. مجددا یک لایه نان تست بچینید و مابقی پنیر پیتزا را نیز روی مواد بریزید.
  12. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 180 آن را گرم نموده اید، به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
  13. قالب را از فر خارج کنید و پس از سرد شدن کیک مرغ را از قالب خارج نموده و سرو کنید.

طرز تهیه کیک مرغ در فر به همین سادگی است.

چند نکته:

  • سس سفید مانع از خشک شدن نان تست می گردد، بنابراین تاثیر مهمی در کیفیت کیک مرغ دارد. نکته مهم در تهیه این سس بهم زدن آن است، اگر هنگامی که شیر را به آرد و کره اضافه کردید دائما مخلوط را بهم نزنید، آرد گلوله گلوله خواهد شد و سس یکنواخت نمی گردد.

  • در صورت تمایل می توانید گوشت قرمز چرخ شده را جایگزین مرغ کنید. در این صورت ابتدا باید گوشت را با یک عدد پیاز کاملا بپزید و سپس همانند مرغ سرخ کنید و باقی مراحل را پیش بروید.

طرز تهیه کیک مرغ در فر اگرچه با کیک مرغ معمولی تفاوت دارد، اما بسیار خوشمزه است و حتی می توان گفت مزه ای بهتر از کیک مرغ معمولی دارد. از طرف دیگر، چون این غذا به صورت گرم سرو می گردد، می توانید به راحتی از آن به عنوان یک وعده غذایی اصلی بهره ببرید. مرغ، سبزیجات و نان باعث می گردد این غذا انرژی یک وعده غذایی کامل را داشته باشد. کیک مرغ در فر مورد علاقه بچه ها نیز است، بنابراین اگر فرزند بدغذا دارید، با خیال راحت کیک مرغ گرم را برای او تهیه کنید. به علاوه این غذا در میهمانی ها جلوه زیبایی به میز غذا می بخشد و عطر و طعم آن نیز همه را به اشتها می آورد. ظاهر این غذا آنقدر زیبا است که به تزیین خاصی احتیاج ندارد.

خواص مواد اولیه

  • سینه مرغ: منبع غنی از پروتئین بوده و برای سلامتی عضلات و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
  • نان تست: کربوهیدرات موجود در نان تست، انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.
  • تخم مرغ: منبعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند آهن، فسفر و کولین است که برای سلامت مغز و چشم مفید است.
  • خیارشور: سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
  • هویج: بتاکاروتن موجود در هویج، پیش‌نیاز ویتامین A بوده و برای سلامت چشم و پوست مفید است.
  • کرفس: کالری کمی دارد و سرشار از فیبر است که به هضم غذا کمک می‌کند.
  • گردو: اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو، برای سلامت قلب و مغز مفید است.
  • ماست: پروبیوتیک‌های موجود در ماست، برای سلامت دستگاه گوارش مفید هستند.
  • سس مایونز: چاشنی خوشمزه‌ای است که به طعم کیک مرغ می‌افزاید.

نکات تکمیلی

  • برای خوشمزه‌تر شدن کیک مرغ، می‌توانید از سس‌های مختلفی مانند سس هزار جزیره یا سس فرانسوی استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند ذرت یا نخود فرنگی نیز در این غذا استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید کیک مرغ را رژیمی تهیه کنید، می‌توانید از نان تست سبوس‌دار یا کم‌چرب استفاده کنید.
  • برای تزیین کیک مرغ می‌توانید از گوجه فرنگی، خیارشور، زیتون و یا هر نوع ماده خوراکی دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

سخن پایانی

کیک مرغ در فر، غذایی خوشمزه، مغذی و زیبا است که می‌توانید برای مهمانی‌ها و مجالس خود از آن تهیه کنید. با کمی خلاقیت می‌توانید این غذا را به سلیقه خودتان تزیین و سرو کنید.

انتشار: 26 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 26 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 131251

به "طرز تهیه کیک مرغ در فر: طعمی دلچسب و ظاهری زیبا برای مجالس شما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک مرغ در فر: طعمی دلچسب و ظاهری زیبا برای مجالس شما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید