کدام کشورها بیشترین مالک و مستاجر را دارند؟

به گزارش مجله سرگرمی، نتایج مطالعات نشان می دهد که در بسیاری از کشورها مالک خانه بودن، یعنی احساس امنیت داشتن؛ چون زمانی که مالک خانه هستید، دیگر لازم نیست پول خود را برای اجاره بها پرداخت کنید.

کدام کشورها بیشترین مالک و مستاجر را دارند؟

به گزارش خبرنگاران، مالکیت خانه، مزایا و معایبی دارد. بعضی خانه ها هزینه های وام مسکن ماهانه، تعمیرات، بیمه و اقتصادیات بر دارایی دارند.

نتایج آنالیز های جدید حاکی از آن است در کشورهایی مانند انگلستان که تعداد قابل توجهی مستاجر دارد، مهمترین عامل، رکود اقتصادی است. آلمانی ها نیز با توجه به شرایط اقتصادی قدرتمندی که دارند، بازهم درصد بیشتری از آنها اجاره نشین هستند و تقریبا 48.1 درصد از خانواده ها هر ماه اجاره می پردازند.

برای بسیاری از اروپایی ها، خرید خانه، هدفی به همراه فارغ التحصیلی از دانشگاه و ایجاد خانواده محسوب می گردد. در انگلیس مالکیت خانه به معنای سرمایه گذاری است و افراد تمایل زیادی برای خرید یک واحد مسکونی دارند.

نیمی از اروپایی ها ترجیح می دهند که مالک خانه ای باشند. طبق آخرین گزارش ها، هفت نفر از هر 10 نفر اروپایی در خانه هایی زندگی می نمایند که مال خودشان است. با این حال، اعداد از مکانی به مکان دیگر، تا اندازه ای متفاوت است.

در لیتوانی داشتن خانه برای افراد مهم است و هدفشان از خرید خانه این است که آن را به فرزندان یا نوه هایشان به ارث بدهند.

بر اساس گزارشی از رویال بانک کانادا (RBC)، نرخ مالکیت خانه در کانادا علی رغم نگرانی های مربوط به قیمت مسکن، در بالاترین رده های دنیا واقع شده است.

در این گزارش آمده است که بیش از 40 درصد از خانواده های کانادایی (با میانگین سنی زیر 35 سال سرپرست خانواده)، مالک خانه هستند و به طور کلی کانادا، از کشورهایی است که بالاترین میزان مالکیت خانه در دنیا (67.8 درصد) را دارد. با وجود کاهش قابل توجه مالکیت خانه در دهه گذشته، نرخ مالکیت در بین خانواده های جوان، نه تنها باز هم در کانادا بالاست، بلکه نسبت به سایر کشورها از جمله ایالات متحده هم بیشتر است. مقایسه اطلاعات از سال 2017، نشان می دهد که در بازارهای کانادا مثل تورنتو و ونکوور هم نرخ مالکیت خانه تقریبا دو برابر شهرهایی مانند پاریس و برلین است.

با وجود افت اندک مالکیت از سال 2011، نرخ کلی مالکیت خانه در کانادا در سال 2017، 67.8 درصد بود. در ایالات متحده در این سال نرخ مالکیت خانه 63.4 درصد بود. مالکیت خانه در ایالات متحده از ابتدای سال 2005 تا سه ماهه دوم سال 2017 به طور پیوسته کاهش یافته است. البته این کاهش در سال­ های اخیر بهبود یافته است و نرخ مالکیت در بین سال­های 2016 و 2018 به 64.2 درصد افزایش داشته است. در سطح ملی، این افزایش از نظر آماری قابل توجه است.

محققان اظهار کردند: در همه سطوح، دولت باید همکاری کند تا موانع نظارتی، اداری یا دیگر موانعی که مانع توسعه دهندگان و سازندگان خانه می گردد رفع گردد. البته باید این نکته را در نظر داشت که شهرهای بزرگی مانند شهرهای کانادا هم با مسائل قیمت روبرو هستند، اما میزان مالکیت خانه در این کشور باز هم در رده های بالا واقع شده است.

کارشناسان مهمترین عوامل مرتبط با نرخ پایین تر مالکیت را افزایش قیمت مسکن، افزایش نرخ وام، افزایش جمعیت متقاضی خانه و بسیاری از موارد دیگر می دانند که باعث عدم خرید خانه می گردد.

نتایج تحقیقات نشان می دهد، ایالت هایی که دارای مراکز بزرگ شهری هستند یا بیشتر جمعیت آنها در مناطق شهری ساکن هستند، تمایل کمتری به مالکیت خانه نسبت به افراد ساکن در دهکده ها دارند. علاوه بر این، قیمت متوسط تا پایین با نرخ بالاتر مالکیت خانه ارتباط دارد.

البته در سال گذشته محققان اظهار کردند 97 درصد از مردم رومانی در خانه و یا آپارتمان خودشان زندگی می نمایند. رومانی؛ کشوری با بیشترین صاحبخانه و سوئیس، کشوری با بیشترین مستاجر است. 97 درصد از رومانیایی ها و 90 درصد از مردم لیتوانی در آپارتمان یا خانه هایی زندگی می نمایند که خود مالک آن هستند و این درحالی است که بیش از نیمی از افراد در سوئیس و آلمان در خانه های اجاره ای زندگی می نمایند.

9 نفر از 10 ساکن ژنو مستاجر هستند. بالاترین نرخ مالکیت خانه در اروپا در سال گذشته مربوط به رومانی(97) بوده است و لیتوانی و کروواسی در رتبه های دوم و سوم قرار دارند و حدود 90 درصد از آنها مالک هستند. بعد از آن اسلوواکی با 89.5 درصد و مجارستان با 85.3 درصد در صندلی بعدی قرار دارند.

در مقابل، نیمی از آلمانی ها و بیش از نیمی از سوئیسی ها مستاجر هستند. در آلمان، کمتر از 52 درصد از جمعیت مالک هستند و در سوئیس هم تنها 43 درصد مالک هستند که این دو کشور پایین ترین نرخ مالکیت خانه در اروپا را دارند.

در واقع، در چند شهر سوئیس، بیشتر افراد اجاره نشین هستند؛ حدود 91 درصد از ساکنان در لوزان و 89 درصد از ساکنان در زوریخ مستاجرند.

جمعیت مستاجران دنیا در سال 2010 تا 2015 به میزان 22 درصد افزایش داشته و هزینه اجاره در سال 2010 تا 2015 تقریبا سه برابر افزایش یافته است.

اقتصادیات بر دارایی ها، وام های سنگین و تعهدات اقتصادی برای صاحبان املاک برای بسیاری از آلمانی ها و سوئیسی ها باعث شده تا آنها نتوانند و همچنین ترجیح ندهند خانه بخرند.

اجاره مسکن در کشورهای در حال توسعه، مسائل و محدودیت های خود را دارد. تقریبا 40 درصد از مردم دنیا، اجاره نشین هستند. طی دهه های گذشته، در بسیاری از جوامع، کوشش های بسیاری برای حل معضل مسکن صورت گرفته، اما این آنالیز هزینه بر و ناکارآمد بوده است.

مهمترین مورد برای خانه دار شدن در بعضی کشورها خصوصی سازی خانه های دولتی است که باعث می گردد افراد، راحت تر خانه دار شوند. از این گذشته، بعضی بانک ها در کشورهایی مانند رومانی به خانه اولی ها اعتبار ویژه ای می دهند که توسط دولت تضمین شده است.

یکی از عواملی که باعث شده تا بعضی کشورها مانند سوئیس و آلمان، مستاجر زیادی داشته باشند، این است که در این کشورها بازار اجاره به خوبی توسعه یافته است و اجاره برای دوره های طولانی مدت 10 ساله یا بیشتر امکان پذیر است. این در حالی است که تهیه ملک اجاره ای با کیفیت خوب در بعضی کشورها مشکل است و بازار اجاره در آنها رونقی ندارد. در کشورهایی مانند رومانی و لیتوانی، افراد اجاره نشینی را به عنوان یک راهکار کوتاه مدت می دانند.

کدام کشورها بیشترین تعداد اجاره نشین را دارند؟

بیشتر آلمانی ها، خانه خریداری نمی نمایند و اجاره نشین هستند. اگرچه آلمان، پیروز ترین اقتصاد اروپا را دارد و به عنوان کشوری ثروتمند معرفی شده است، اما یکی از پایین ترین نرخ های مالکیت خانه را دارد.

اما چرا آلمانی ها به جای خرید و ساختن خانه، آپارتمان اجاره می نمایند؟ خرید خانه هدف بسیاری از افراد و به ویژه خانواده ها در سراسر دنیا است، اما به نظر می رسد برای آلمانی ها، موارد مهمتری از خانه دارشدن وجود داشته باشد.

یکی از مهمترین موارد برای این موضوع تاثیر جنگ دنیای دوم است. بیش از 20 درصد خانه ها به طور کامل نابود شده اند. از دیگر موارد مهم در این زمینه آن است که اجاره دادن در آلمان به عنوان یک معامله محسوب می گردد.

در حالی که در بعضی کشورها سعی می گردد تا خانه های اجاره ای را به افراد فقیر بدهند، اما در کشوری مانند آلمان، اجاره دادن به اندازه خریدکردن خوب، می ارزد، البته با مزایا و مضرات خاص خودش. در شهرهای بزرگ آلمان مانند برلین یا هامبورگ، بیشتر آپارتمان ها اجاره شده است. همچنین برای اجاره در آلمان، قوانین و مقرراتی وجود دارد.

در مناطقی که بازار متراکم مسکن دارند، صاحبخانه ها مجاز به افزایش اجاره تا 10 درصد بالاتر از نرخ میانگین هستند، همچنین اجاره بها در آلمان در مقایسه با سایر کشورهای توسعه یافته بسیار مقرون به صرفه است. از طرف دیگر، بانک های آلمانی پیش شرط های بسیاری برای دریافت وام، جهت خرید یا ساخت خانه دارند. بنابراین اجاره آپارتمان برای مدت طولانی، گزینه بهتری است.

البته برای این موضوع مضراتی هم عنوان شده است که سرمایه گذاران خصوصی، خانه های قدیمی را خریداری می نمایند و بعد از نوسازی با قیمت های بالاتر اجاره می دهند و این در حالی است که فقط ثروتمندان می توانند آنها را اجاره نمایند. این موضوع باعث می گردد که افراد عادی دیگر قادر به زندگی در شهرهای بزرگ نباشند.

سوئیس هم کشوری است که از نظر درصد، پیشروترین جمعیت برای اجاره کردن خانه در دنیا را دارد. این کشور، تنها کشوری است که بیشتر مردم (56.6 درصد) آن ترجیح می دهند خانه اجاره نمایند.

بعد از آن، هنگ کنگ با 49 درصد در صندلی دوم واقع شده است، آلمان با 48.1 درصد، کره جنوبی با 44.8 درصد و اتریش با 44.3 درصد در رتبه های بعدی قرار دارند.

در بعضی کشورها بیش از 30 درصد جمعیت اجاره نشین هستند که عبارتند از: ژاپن (38.7 درصد)، دانمارک (37.3درصد)، انگلیس (36.5درصد)، نیوزلند (36.25درصد)، ایالات متحده(36.2درصد)، فرانسه(35.9درصد)، کانادا (33.5درصد)، هلند (32.3درصد)، استرالیا(30.9درصد) و ایرلند(30درصد).

سنگاپور کمترین میزان اجاره نشین را با 9.7 درصد دارد ...

منابع:

www.worldatlas.com

www.thoughtco.com

www.businessfondue.com

www.statista.com

www.latticepublishing.com

www.vancourier.com

https://torontostoreys.com

sharj10.ir: شارژ 10 | مجله گردشگری و مسافرتی

liso.ir: لیسو | وبلاگ دانشجویان رشته معماری

mnab.ir: مجله مدیریت ناب، مدرنترین روش ها و تکنیک ها در علم مدیریت جدید

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 36907

به "کدام کشورها بیشترین مالک و مستاجر را دارند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام کشورها بیشترین مالک و مستاجر را دارند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید