فواید و خواص آب سیب

به گزارش مجله سرگرمی، سیب یکی از متداول ترین و پرخاصیت ترین میوه ها برای تهیه آبمیوه است و آب سیب که به وسیله فشرده کردن میوه سیب و گرفتن ذرات اضافی آن به دست می آید، یکی از محبوب ترین و در دسترس ترین آبمیوه ها در دنیا محسوب می گردد. این آبمیوه ارزش غذایی بالایی داشته و نوشیدن آن به سلامت افراد بسیار یاری می نماید. اگر تمایل دارید در خصوص خواص آب سیب بیشتر بدانید، این مقاله را بخوانید.

فواید و خواص آب سیب

مهمترین خواص آب سیب

1. بهبود سلامت قلبپتاسیم مهم ترین ماده معدنی موجود در این آب میوه است. پتاسیم یک وازودیلاتو (رگ گشا) است که این یعنی به کاهش فشار در شریان ها و رگ های خونی یاری می نماید. بعلاوه پتاسیم نقش به سزایی در کاهش فشار و آسیب بر سیستم قلبی عروقی دارد. آب سیب موجب جلوگیری از تشکیل کلسترول در شریان ها که اغلب علت اصلی حملات قلبی و سایر بیماری های قلبی و عروقی است، می شود.

2. درمان آسممواد ضد التهابی و ضد آلرژیک موجود در آب سیب می توانند سیستم تنفسی را آرام نموده و اندازه تحریک شدن گلو و ریه را کاهش دهند. به طور کلی این مواد به کاهش حملات آسمی و عفونت های تنفسی یاری می نمایند.

3. درمان یبوستیکی از مواد کمتر شناخته شده در سیب، اسید مالیک است که می تواند عملکرد کبد و دستگاه گوارش را بهبود بخشد. در ترکیب با فیبر و سایر مواد معدنی تحریک نماینده در آب سیب، این آب می تواند به سرعت از علائم یبوست، گرفتگی، التهاب و اسهال جلوگیری کند. بعلاوه حاوی سوربیتول است که به تسکین و روان شدن دستگاه گوارش یاری نموده و منجر به بهبود عمل دفع می شود.

سیب و بعضی از محصولات مشتق شده از آن دارای خواص آنتی اکسیدانی بوده و حاوی ویتامین ها، فیبر ها و مواد فیتوشیمیایی مانند فلاونوئیدها هستند. بسیاری از محققان معتقدند فعالیت آنتی اکسیدانی سیب اندازه احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. به طور کلی با مصرف روزانه سیب کمتر لازم می شود که به پزشک مراجعه کنید.

4. مراقبت از پوستآب سیب با داشتن آنتی اکسیدان ها و ویتامین C برای پوست بسیار مفید است. آب سیب به کاهش آکنه، التهاب، زخم و چین و چروک یاری می نماید. از دیگر خواص آب سیب جلوگیری از پیری زودرس است و با فراوری کلاژن به شما در داشتن پوستی صاف، نرم و سالم یاری می نماید.

5. بهبود سلامت چشمویتامین A موجود در این آب یاری می نماید تا شما دید خوبی داشته باشد. بعلاوه آب سیب مانع پیشروی هر گونه بیماری چشم می شود.

6. جلوگیری از پوکی استخوانبا توجه به وجود ویتامین C، بورن، آهن و دیگر مواد معدنی در آب سیب، این نوشیدنی برای ارتقاء سلامت استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.

7. مراقبت از موسیب حاوی ترکیبی به نام پروسیانیدین B-2 است که این ترکیب مسئول رشد مو و باعث درخشندگی آن است. بنابراین وجود این ترکیب در آب سیب باعث می شود، این نوشیدنی برای سلامتی مو مفید باشد.

8.دیورتیک (ادرار آور)آب سیب یک نوع دیورتیک (ادرار آور) است که به شما یاری می نماید آب اضافی را از بدن خود خارج کنید. در واقع یکی از خواص آب سیب افزایش ادرار و جلوگیری از تورم و نفخ است.

9. عفونت دستگاه ادراری (UTI)آب سیب با ایجاد بالانس PH در بدن شما مانع از ایجاد عفونت دستگاه ادراری می شود.

10. سطح استروژنبا مواد شیمیایی به نام فیتواستروژن، آب سیب مانع کاهش اندازه سطح استروژن شما می شود، بنابراین از خواص آب سیب می توان به تنظیم قاعدگی، افزایش توانایی باروری و سایر ویژگی های زنانه اشاره نمود.

11. تقویت ایمنی بدنآب سیب دارای اندازه قابل توجهی از ویتامین C است که جزء کلیدی سیستم ایمنی بدن در نظر گرفته می شود. ویتامین C نه تنها سیستم ایمنی بدن را تحریک می نماید بلکه به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدانی عمل نموده و می تواند مانع استرس اکسیداتیو و کاهش التهاب شود.

12. حفاظت سلامت مغزآنتی اکسیدان ها بیشتر برای پتانسیلی که برای محافظت در برابر سرطان دارند، شناخته می شوند. این مواد از استرس اکسیداتیو در سایر نقاط بدن مانند مغز جلوگیری می نمایند.

بر اساس یک مطالعه جامع در سال 2011 به وسیله Dianne A. Hyson، دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، آب سیب ممکن است اندازه خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد. علاوه بر این، ممکن است به جلوگیری از تخریب استیل کولین، یک انتقال دهنده عصبی که با افزایش سن کاهش می یابد، یاری کند. مطالعه دیگری در سال 2010 نشان داد که آنتی اکسیدان های موجود در این آب میوه ممکن است به کاهش علائم بیماری های عصبی یاری کند.

13. افزایش متابولیسممطالعات نشان داده است که یکی دیگر از خواص آب سیب کاهش سایز شکم است. آب سیب موجب کاهش سطح چربی بدن، کاهش سطح کلسترول، کاهش ابتلا به بیماری دیابت و فشار خون می شود. آب سیب می تواند به سوخت و ساز بدن شما یاری نموده و از قلب شما محافظت کند.

14. بهبود عملکرد کبدهمانطور که گفته شد، اسید مالیک می تواند عملکرد کبد را بهبود بخشد. آب سیب رقیق شده با آب، ادرار را تحریک نموده و باعث دفع نمک و چربی های بیش از حد از بدن می شود. محتوای قلیایی بالا در این آب بعلاوه باعث حفظ تعادل pH در بدن شده و در نتیجه به عنوان یک پاک نماینده کبدی عمل می نماید.

ارزش غذایی آب سیبآب سیب دارای ارزش غذایی بالا بوده و حاوی ویتامین C، ویتامین B و انواع مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، کلسیم، منگنز و مس است.

در آب سیب انواع فیبر ها مانند فیتوشیمیا، فلاونول ها و پروکاریدین ها وجود دارد.

آب سیب دارای شکر طبیعی است و یک لیوان آن در روز کربوهیدرات لازم بدن شما را تامین می نماید.

پتاسیم متداول ترین ماده معدنی در آب سیب است. با خوردن یک لیوان آب سیب 7 درصد پتاسیم بدن شما تامین می شود.

اثرات جانبیسیب مزایای شگفت انگیزی دارد و دارای ارزش تغذیه ای بالایی است، اما بیش از حد مصرف این آب می تواند باعث مسائل مختلفی شود که عبارتند از:

مسائل دستگاه گوارش: مصرف بیش از حد آب سیب می تواند موجب مسائل مختلف معده از اسهال تا یبوست شود.

خطر بالای سنگ کلیه: به علت وجود اگزالات (عامل ایحاد درد و سنگ کلیه) ممکن است مسائل کلیوی را تشدید کند.

خطر ابتلا به دیابت: با داشتن قند نسبتا زیاد، مهم است که آب سیب در حد میانه مصرف شود، به ویژه بیماران مبتلا به دیابت باید به این مورد دقت نمایند.

طرز تهیه آب سیب خانگی با توجه به خواص آب سیب، طرز تهیه خانگی یک آب سیب خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. آب میوه ای که دستور تهیه آن آموزش داده می شود طمع شگفت انگیز و خوشمزه ای دارد. به شما توصیه می کنیم آن را به صورت سرد مصرف کنید و لذت ببرید.

دستور تهیهسیب ها را خوب بشویید و آن ها پوست بکنید. دانه های آن ها را جدا و سیب ها را قطعه قطعه کنید. آن ها را در یک ظرف مناسب ماکروویو قرار دهید.

شکر و آب را به آن ها اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید.

ظرف را به مدت 10 دقیقه در ماکروویو قرار دهید.

سپس آن را خارج نموده و به مواد آب لیمو اضافه کنید. سپس با مخلوط کن آن ها را مخلوط نموده و به صورت پوره در بیاورید.

آن را درون ظرف دردار خشک و تمیزی ریخته و سپس در یخچال بگذارید.

برای درست کردن آب میوه، یک لیوان بردارید اندازهی یخ در داخل آن بریزید. اندازهی از سس سیب درست شده را به آن اضافه نموده و سپس آن را از آب پر کنید.

آب سیب خانگی خود را نوشیده و از آن لذت ببرید.

نکته قابل توجه : سس سیبی که درست کردید را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. اگر می خواهید برای مدت طولانی تر آن را داشته باشید. سس سیب را به صورت قالب یخ فریز کنید.

سخن آخرشما برای تهیه یک لیوان آب سیب به دو سیب میانه نیاز دارید. همان طور که خواندید آب سیب مزایای فراوانی دار، پس این نوشیدنی خوشمزه را در برنامه غذایی خود گنجانده و از طعم و خواص آن بهره مند شوید. البته افراط در مصرف هیچ ماده غذایی توصیه نمی شود و ضروری است شما با توجه به طبع سیب و شرایط بدنی خود اندازه مصرف خود را کنترل کنید.

منبع: سایت ستاره

bebop.ir: بیباپ: مجله هنر موسیقی

kalarena.ir: مجله کالارنا: نقد و بررسی کالاهای دیجیتالی

منبع: راسخون
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 162577

به "فواید و خواص آب سیب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید و خواص آب سیب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید