غذاهایی که خستگی را از بین می برد
به گزارش مجله سرگرمی، تهران (پانا) - احساس خستگی در سرانجام یک روز طولانی طبیعی است، اما خستگی مداوم به خصوص بعد از مصرف برخی مواد غذایی می تواند نشانه یک رژیم نامناسب باشد.

به گزارش خراسان، بعضی از مواد غذایی به کاهش خستگی شما کمک می کند از جمله:
دانه های کامل غلات
دانه های کامل غلات مانند جو و برنج قهوه ای از بهترین منابع کربوهیدرات های پیچیده ای هستند که به آرامی می سوزند و به حفظ سطح قند خون کمک می کنند.
آجیل
آجیل منبع غنی از چربی های غیر اشباع است که منجر به افزایش انرژی و تمرکز در طول روز می شود. اسید آمینه های موجود در آجیل به افزایش سطح انتقال دهنده های عصبی کمک می کند و باعث افزایش خلق می شود.
اسفناج
اسفناج غنی از منیزیم است؛ ماده معدنی که برای تولید مولکولی به نام آدنوزین تری فسفات که در نهایت به انرژی تبدیل می شود، ضروری است. اسفناج همچنین منبع غنی از پتاسیم است .این ماده معدنی به انتقال مواد مغذی به سلول ها کمک می کند.
دانه های چیا
دانه های چیا اگرچه بسیار کوچک اند اما توانا هستند. این دانه ها غنی از اسیدهای چرب امگا 3، کربوهیدرات ها، پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان ها و در نهایت تقویت کننده انرژی هستند. دانه های چیا حاوی ویتامین ب و کلسیم برای جلوگیری از استرس هستند؛ عاملی که خستگی را چند برابر می کند.
منبع: خبرگزاری پاناandishemag.ir: مجله اندیشه | مجله خبری و تحلیل اندیشه، گردشگری، ورزشی و فناوری
bizbing.ir: مجله بیزبینگ: مجله موفقیت در کارآفرینی و کسب و کار