کهگیلویه در راستا توسعه

به گزارش مجله سرگرمی، شهرستان کهگیلویه که از محرومیت دیرینه رنج می برد با اجرای طرح های عمرانی و زیرساختی طی سال های اخیر در جهت توسعه قرار گرفته است.

کهگیلویه در راستا توسعه

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، شهرستان محروم کهگیلویه یکی از شهرستان های هشت گانه استان کهگیلویه و بویراحمد است که در دهه های گذشته با محرومیت و توسعه نیافتگی دست به گریبان بوده است.

در اوایل دولت تدبیر و امید و با همکاری کنندگان مجلس و دولت طرح های عمرانی در زمینه های مختلف در این شهرستان کلنگ زنی شد و این شهرستان و مناطق همجوار را در راستا توسعه قرار داد.

گازرسانی به بخش های دیشموک و قلعه رئیسی، پتروشیمی دهدشت، طرح آبرسانی به چهار شهر دهدشت، چرام، لنده و سوق، طرح آبرسانی به پنج هزار هکتار از اراضی حومه غربی، پروژه ملی جاده پاتاوه -دهدشت، طرح سیمان سپو، نیروگاه 500 مگاواتی برق کهگیلویه، سد کوهبرد و سد بندخاکی سرپری از جمله طرح هایی هستند که در این سالها با حضور مسئولان کشوری و استانی فرایند اجرایی آنها طی این سالها شتاب بیشتری گرفته است.

بیشتر این طرح ها بیش از 10 تا 15 سال از کلنگ زنی آنها می گذشت ولی هم اکنون فرایند اجرایی این پروژه ها با سرعت خوبی در حال اجراست.

کننده مردم شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده با اشاره به اینکه شهرستان های چهارگانه از محرومیت عمیق رنج می بردند گفت: طی سالهای های اخیر اجرای طرح های عمرانی در زمینه های مختلف آنها را در راستا توسعه قرار داد.

عدل هاشمی پور تعیین تکلیف پتروشیمی دهدشت بعد از سال ها، گازرسانی به بخش های چاروسا و قلعه رئیسی بعد از 40 سال از عمر انقلاب، تخصیص حق آبه 349 میلیون متر مکعب از رودخانه مارون برای اجرای سد آبریز، تسریع در فرایند اجرایی پروژه ملی پاتاوه - دهدشت، تجهیز کارگاه معدن فسفات چرام، اجرای فاز اول جاده لنده به تشان و لنده به پاتاوه دهدشت، نیروگاه 500 مگاواتی سیکل ترکیبی منطقه پادوک، و احداث سد کوهبرد را از مهم ترین طرح های شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام اعلام نمود.

وی بیان نمود: بیشتر این طرح ها با پیشرفت فیزیکی خوبی در حال اجرا هستند.

هاشمی پور پروژه ملی پاتاوه به دهدشت را یکی از طرح های مهم و تاثیرگذار در استان و منطقه دانست و گفت: با اتصال جاده های فرعی شهرستان لنده، چرام و بخش های چاروسا و دیشموک به این راستا این مناطق از بن بست محرومیت خارج خواهد شد.

وی بیان نمود: این طرح با پیشرفت فیزیکی 87 درصد پیش بینی می شود تا تابستان سال آینده زیر بار ترافیک برود.

هاشمی پور تکمیل مطالعات سد آبریز را از دیگر پروژه های مهم در زمینه توسعه شهرستان های کهگیلویه و چرام دانست و گفت: این طرح دارای ردیف ملی و با اجرای آن انقلابی در زمینه کشاورزی شهرستان کهگیلویه شاهد خواهیم بود.

کننده مردم در مجلس شورای اسلامی شرح داد: 400 میلیارد ریال نیز برای اجرای جاده دسترسی به تاج سد اختصاص یافت که از سوی پیمانکار در حال اجراست.

هاشمی پور نیروگاه سیکل ترکیبی 500 مگاواتی برق پادوک شهرستان کهگیلویه را یکی از پروژه های مهم استان طی سالهای اخیر دانست و گفت: این طرح با اعتباری بیش از 2 هزار میلیارد ریال تحولی عظیم در زمینه تامین برق شهرستان کهگیلویه و چرام ایفا می کند.

وی گفت: در زمینه توسعه ورزش طی سالهای اخیر احداث 27 چمن مصنوعی با اعتباری بیش از 135 میلیارد ریال در چهار شهرستان کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی مصوب شد.

هاشمی پور شرح داد: تعداد زیادی از این طرح ها به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به راه اندازی اورژانس دهدشت در سال جاری اضافه کرد: نیاز است بیمارستانهای 32 تختخوابی چرام و لنده از سوی دانشگاه علوم پزشکی به زودی تعیین تکلیف شوند.

هاشمی پور شرح داد: با بهره برداری از این بیمارستان ها تا حدود زیادی مسائل این دو شهرستان در زمینه بهداشت و درمان کاهش خواهد یافت.

فرماندار کهگیلویه نیز در این راستا با اشاره به اینکه طرحهای عمرانی خوبی در این شهرستان در دست اجراست گفت: این شهرستان محروم نیست و با توجه به ظرفیت های فراوان باید در راستا توسعه قرار گیرد و برای رسیدن به این مهم باید نگاه و دیدگاه های محروم بودن کهگیلویه تغییر کند.

علیرضا اتابک با تأکید بر تقویت وحدت ملی در منطقه، اضافه کرد: همه مسئولان باید فارغ از مسائل استانی و منطقه ای در راستا کار و تلاش برای توسعه کهگیلویه گام بردارند.

وی گفت: باید این دیدگاه که برخی می گویند کهگیلویه نمی تواند پیشرفت کند از این شهرستان رخت بربندد و مدیران شهرستانی با تلاش شبانه روزی باید این نگاه را تغییر دهند.

فرماندار کهگیلویه فرایند تغییر نگاه محروم بودن از کهگیلویه را رسالت اصلی مدیران دانست و گفت: شتاب توسعه شهرستان این نگاه را تغییر خواهد داد.

اتابک ضعف مدیران و پای کار نبودن برخی از آنها را از دلایل اصلی توسعه نیافتگی شهرستان کهگیلویه ذکر کرد.

وی اضافه کرد: زمانی که مدیران با تلاش جهادی و دغدغه برای محرومیت زدایی کار کنند نگاه های غیرمنصفانه نسبت به کهگیلویه تغییر خواهد کرد.

اتابک از دیگر دلایل اصلی محرومیت شهرستان را ضعف اطلاع رسانی خدمات دولت از سوی مدیران ذکر کرد.

وی تأکید کرد: با توجه به محدودیت منابع مالی طرح های بسیار خوبی توسط دولت در زمینه های مختلف از جمله گازرسانی، آبرسانی، راه های ارتباطی، المان شهری و کشاورزی در دست اجراست که نیاز است مسئولان با اطلاع رسانی خدمات دولت مردم را امیدوار کنند.

اتابک با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید خدمات خوبی در این شهرستان انجام داده است اضافه کرد: مدیران باید طرح های عمرانی را لحظه به لحظه برای توسعه و پیشرفت شهرستان رصد کنند.

فرماندار کهگیلویه اضافه کرد: تعطیلی پروژه ای که دولت برای ان اعتبار مصوب کرده غیر قابل قبول و مدیران طرح باید پاسخگو باشند.

وی شرح داد: نیاز است مدیران از ظرفیت تربیون های نماز جمعه برای ارائه عملکرد دولت به نحو احسن استفاده کنند و برای جلب اعتماد عمومی مردم، مسئولان در بین مردم حضور مستمر داشته باشند.

اتابک با اشاره به اینکه بی اعتمادی مردم به مسئولان به عنوان یک اصل در جامعه گوشزد می شود گفت: علت اصلی بی اعتمادی مردم به مسئولان عدم کارایی مسئولان است.

شهرستان کهگیلویه با 132 هزار نفر جمعیت دارای چهار شهر، چهار بخش و 10 دهستان است.

عینک گوچی: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 61254

به "کهگیلویه در راستا توسعه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کهگیلویه در راستا توسعه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید