چگونه پوستمان را جوان نگه داریم؟
به گزارش مجله سرگرمی، پوست هم مانند دیگر قسمت های بدن ما با افزایش سن دچار تغییراتی می گردد. وقتی به سنین پیری می رسیم، تغییرات عمده ای در سیستم ایمنی ایجاد می گردد و چون قدرت دفاعی ما در مقابل عوامل بیماری زا کاهش می یابد، عوامل ناخواسته ای (مانند اتوآنتی بادی ها) افزایش پیدا می نمایند و در همه ارگان های بدن از جمله کلیه، ریه و پوست تجمع نموده و

چگونه پوستمان را جوان نگه داریم؟
نویسنده: دکتر احمد مسعود
پوست هم مانند دیگر قسمت های بدن ما با افزایش سن دچار تغییراتی می گردد. وقتی به سنین پیری می رسیم، تغییرات عمده ای در سیستم ایمنی ایجاد می گردد و چون قدرت دفاعی ما در مقابل عوامل بیماری زا کاهش می یابد، عوامل ناخواسته ای (مانند اتوآنتی بادی ها) افزایش پیدا می نمایند و در همه ارگان های بدن از جمله کلیه، ریه و پوست تجمع نموده و مشکلاتی را ایجاد می نمایند. به این موضوع، باید شیوه غلط زندگی (چه از نظر تغذیه و چه از نظر دیگر مسایل موجود در سبک زندگی؛ مانند سیگارکشیدن و غیره) را هم اضافه نمود. بیشتر ما از جایی آموزش ندیده ایم که برحسب سن خود چه بخوریم، چه ورزشی بکنیم و چه استراحتی داشته باشیم تا از این هرچه پیش آید خوش آید رها شویم. به این ناآگاهی، مواردی از قبیل استرس - که دشمن اصلی سلامت است - و آلوده نماینده های معمولی مانند گازهای غیراستاندارد در شهرها و آلوده نماینده های دیگری مانند ارتعاشات عجیب و غریب و طول موج های گوناگون که بسیار روی پوست موثرند و حتی در تحقیقات ثابت شده که موجب سرطان پوست می شوند را هم بیفزایید. حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل! پس چطور انتظار دارید وقتی پا به سن گذاشته اید و به طور قطع در فرایند طبیعی تکاملی ساختار کلاژن پوست در جوان 20 ساله با شما تفاوتی است و پوست تان قدرت ارتجاعی خود را کم کم از دست می دهد به زیبایی و شادابی پوستتان نگاه کنید؟!
همان طور که گفتم از نظر فیزیولوژیک، در فرایند پیری، وقوع برخی از فرآیندها تحت اختیار شما نیست ولی می توانید در مواردی که رعایت آن دست شماست، بکوشید. این نکته را هم از یاد نبرید که شما می توانید از همین حالا به فکر داشتن پوست زیبا در پیری باشید و فرایند آسیب پوست تان آن را به تاخیر بیندازید. توجه به نکات زیر لازم است:
مواد مغذی لازم برای پوست، شامل میوه ها و سبزی ها و آنتی اکسیدان ها است که این مواد برای همه ارگان ها مفید است.
میزان مصرف آنتی اکسیدان ها مهم است چون مصرف بیش از میزان اش مضر است. مصرف به میزان و منظم ویتامین های E و B و C را فراموش نکنید.
در معرض آفتاب قرارگرفتن یعنی یاری به پیرشدن پوست! پس استفاده از استخرهای روباز و حمام آفتاب گرفتن را، به خصوص در این آلودگی هوا که اشعه مادون قرمز بیشتری دارد تا ماورای بنفش، فراموش کنید.
امواج اولتراسوند که بدون آنکه شنیده شوند در فضا هستند و گیرنده های مجاز و غیرمجازی که در شهرهای عظیم برای مصارف گوناگون هستند و همین موبایلی که ساعت ها استفاده می کنید، مضر هستند و روی پوست شما تاثیر می گذارند.
استرس نه تنها روی پوست شما موثر است بلکه برای مستعدکردن شما به دیگر بیماری ها هم نقش مهمی دارد.
منبع: www.salamat.com
/ن
منبع: راسخونsafariro.ir: سافاری رو: مجله گردشگری و مسافرتی به همه جای دنیا
mosaferatro.ir: مسافرت رو: مجله گردشگری و مسافرتی