پرتغال، سرزمین شهد و شیرینی

به گزارش مجله سرگرمی، اگر دچار بیماری دیابت هستید، به پرتغال سفر نکنید! سفر به این کشور تنها بیماری شما را تشدید می نمایند. چون اینجا سرزمین شیرینی و کیک های باستانی است. کجا را بهتر از پرتغال برای خوردن انواع خوراکی های شیرینی می توان پیدا کرد که طعم بهشتی داشته باشد.

پرتغال، سرزمین شهد و شیرینی

اگر از شیرینی بدتان می آید یا پرهیز از خوردن آن را دارید، پس بی خیال سفر به پرتغال شوید. اینجا دنیای شیرینی هاست که بوی آن ها دل شما را به ضعف می اندازد.

قرن هاست که آشپزان زبردست، آسمانی ترین شیرینی ها را می پزند و خوشمزگی آن ها طمع بهشت را می دهد.

در ادامه با برترین شیرینی های پرتغالی آشنا می شویم.

شیرینی های پرتغالی

یکی از اغواکننده ترین چیزها که در پرتغال همه را از راه به در می نماید؛ شیرینی های لذیذ است. محال ممکن است، کسی به این کشور سفر کند و یک بار هم فریب یکی از این خوراکی خوشمزه را نخورد و یواشکی مشغول خوردن آن در یک قنادی یا کافه نگردد.

مردم پرتغال معمولاً مقاومتی در برابر شیرینی ها ندارند و به شکل افراطی غرق در خوردن آن ها می شوند. شما چطور؛ توان مقابله دارید؟

تاریخچه دسرهای آسمانی

برای پی بردن به دستور پخت این خوراکی باید به قرن پانزدهم میلادی برگشت که مصادف با دوران طلایی دریانوردی پرتغالی ها بود. در این عصر طلایی کشور در جست وجوی زمین، پول و قدرت موج به موج در دریاها سفر می کرد تا به مقصد تازهی برسد. با سفر به مقصدهای تازه، تجارت و رونق مالی شکل گرفت و راه ورود انواع ادویه های عجیب وغریب از سراسر آسیا و آفریقا به پرتغال باز شد.

جعبه های ادویه به محض ورود به کشور به صومعه سراها پیشکش می گردد تا خیراتی برای روح کاشفان دریایی گردد. راهبان رفته رفته، با استفاده از شکر و آرد آغاز به پخت وپز کردن و توانستن شیرینی های مخروطی را بپزند. آن ها دارچین، وانیل، نارگیل را به زرد تخم مرغ و آرد اضافه می کردند که از خلاقیت های آن ها خوراکی های خوشمزه ای خلق شد.

جالب است بدانید دستور پخت این شیرینی ها هنوز هم تغییر نکرده و آن ها را به همان شیوه قرون گذشته می پزند.

.

شیرینی لوبیا

این شیرینی دقیقا پر از لوبیا است و جز تارتارت های پفکی و شیرین است که از زرد تخم مرغ، کرم بادام و لوبیا درست می گردد.

در اوایل قرن نوزدهم این شیرینی فقط در شهر ساحلی تورس پخته می شد اما الانه در تمام کشور پرتغال پخته می گردد. این خوراکی برای بچه ها بسیاری مغذی است.

توپ برلین

اگر از هواداران دونات هستید، توپ برلین هم شما را راضی می نماید. این شیرینی از خمیر شیرین همراه با کرم زرد تخم مرغ و شکر درست می گردد.

کنار ساحل یا خیابان دکه های چرخ دار بسیاری وجود دارد و توپ برلین را می فروشند که بوی آن وسوسه کننده است. بعد از خوردنش انگشتانتان به هم می چسبد که یا باید بشورید یا لیسشان بزنید!

آیا برنامه ای برای سفر به غربی ترین کشور اروپا ندارید؟

سفر به زیباترین سواحل لیسبون، پرتغال

.

کیک ویفری (Bolo De Bolacha)

این کیک از بیسکویت های ماریا، کره، زرد تخم مرغ و قهوه درست می گردد. این کیک بسیار مغذی و خوشمزه ست و تقریباً هر رنج سنی از خوردن آن لذت می برد.

این کیک لایه به لایه درست می گردد که در هر لایه بیسکویت های آغشته به قهوه، کره، شکر و کره زرد تخم مرغ اضافه می گردد.

چیزکیک

تا حالا چند بار چیزکیک خورده اید؟ هرچقدر هم که خورده اید در پرتغال هم یک بار آن را امتحان کنید چون طمع و مزه ای آن متفاوت تر خواهد بود.

سرادورا

این کیک بسیار شبیه به کیک ویفری است.

این شیرینی اصالتاً برای ماکائو است که جزی از مستعمره پرتغال بوده و به این کشور آورده شده است. امروزه در همه کافه و قنادی شهرهای پرتغال به خوشمزه ترین دستور پخت، آماده می گردد.

سرادورا در زبان پرتغالی معنی خاک اره می دهد که از بیسکویت، خامه و شیر غلیظ درست می گردد.

میستا الگارویا

یک دسر شیرین دیگر که از هویج، بادام و انجیر درست می گردد. مخلوط غلیظی از این سه ماده در این دسر وجود دارد. روی این دسر مملو از بادام های تازه و طرد است و لایه وسطی آن شامل مخلوط هویج و انجیر می باشد.

در تمام پرتغال این دسر پخته می گردد اما در منطقه ها جنوب این کشور خوردن آن مرسوم تر است.

پای بادام (Torta De Amêndoa)

بادام زمینی را باید عنصر اصلی بیشتر دسرهای پرتغالی دانست چون در اغلب آن ها پیدا می گردد.

پای بادام هم ازجمله کیک های سنگین و مفید است که از ترکیب بادام زمینی، شکر، تخم مرغ و آرد درست می گردد.

بابا کاملوی

یک دسر ساده پرتغالی است که از تخم مرغ و شیر غلیظ پخته می گردد. گول سادگی آن را نخورید و حتماً امتحانش کنید چون بی نهایت خوشمزه است.

شیرینی بالشی

یک شیرینی پفکی که به قدری زیبا پخته می گردد و شاید اصلاً دلتان نخواهد آن را بخورید. توپ های خمیری شکل که از تخم مرغ، خامه، بادام و شکر پرشده است.

راز خوشمزگی این شیرینی از سال 1862 تابه حال محفوظ ماند. در سال های جنگ جهانی دوم خانواده ها آن را به اسم یک ماده غذایی می پختند. دستور پخت آن را باید از لابه لای کتاب های قدیمی پیدا کنید.

نان خدا (Pão de Deu)

این شیرینی بیشتر در سفره صبحانه یا به اسم میان وعده استفاده می گردد که مزه ترش مانندی دارد. پرتغالی ها در کنار آن پنیر و ژامبون هم می خورند. این نان از ترکیبات عرق نیشکر، وانیل و لیموترش درست می گردد.

نان خدا درگذشته در روزهای مقدس و برای معالجه بیماران پخته می شد و بچه ها سرگردان در خیابان ها درب خانه ها را می زدند و تقاضای یک کیک کوچک را می کردند.

برای رزرو تور پرتغال با همکاران بخش فروش در آژانس هواپیمایی خبرنگاران تماس بگیرید.

برای رزرو تور پرتغال با همکاران بخش فروش در آژانس هواپیمایی خبرنگاران تماس بگیرید.

برای رزرو تور پرتغال با همکاران بخش فروش در آژانس هواپیمایی خبرنگاران تماس بگیرید.

برای رزرو تور پرتغال با همکاران بخش فروش در آژانس هواپیمایی خبرنگاران تماس بگیرید.

سفر به زیباترین سواحل لیسبون، پرتغال

آیا برنامه ای برای سفر به غربی ترین کشور اروپا ندارید؟

افتخارات آژانس هواپیمایی خبرنگاران

چه ایرلاین هایی از تهران به کانادا پرواز دارند؟

با 10 غذای محبوب در ژاپن آشنا شوید

حمل کدام وسایل در پرواز ممنوع است؟

10 هتل لوکس ایران که باید در آنها اقامت کرد

کالارنا: کالارنا: مقایسه و نقد کالاهای دیجیتالی

turkeyro.ir: ترکیه: سفر به سرزمین زیبایی ها، استانبول، آنتالیا، آنکارا، کوش آداسی

منبع: ستاره ونک
انتشار: 4 آبان 1400 بروزرسانی: 4 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 158114

به "پرتغال، سرزمین شهد و شیرینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرتغال، سرزمین شهد و شیرینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید