هوش مصنوعی زمین را نجات می دهد

به گزارش مجله سرگرمی، هوش مصنوعی ابزاری است که توسط مردم سراسر دنیا برای توانمندسازی انسان ها در انجام امور به بهترین نحو، مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده صحیح از هوش مصنوعی، انسان قادر است مسائل را سریع تر حل نماید زیرا هوش مصنوعی می تواند اطلاعات بیشتری را در هر زمان نسبت به یک انسان پردازش کند.

هوش مصنوعی زمین را نجات می دهد

از آنجا که تغییرات آب و هوا، پایایی و مسئولیت اجتماعی شرکتی از اهمیت ویژه ای برای افراد در سراسر دنیا برخوردار هستند، متخصصان تجارت و ارتباطات باید توجه داشته باشند که چگونه فناوری های نوظهور مانند هوش مصنوعی برای حل مسائل در دنیای واقعی مورد استفاده قرار می گیرند. شناخت زباله، زباله های فضایی و پایایی بعضی از چالش هایی است که هوش مصنوعی امروزه می تواند در حل آن به انسان ها کمک نمایند.

مدیریت پسماند

فیلم های بسکمک ساخته شده اند که در آن نشان داده اند زمین را زباله احاطه نموده است و مردم در مکان های آلوده و کثیفی زندگی می نمایند که اطرافشان پر از زباله است و هیچ جای دیگری برای رفتن ندارند. خوشبختانه، با کمک شرکت هایی مانند گری پاروت(Greyparrot) پیش بینی می گردد این مشکل در آینده تا حد زیادی حل خواهد شد.

این استارتاپ انگلیسی، یک مدل رایانه ای مبتنی بر یادگیری ماشینی ابداع نموده تا روش های مدیریت پسماند و تفکیک زباله را بهبود ببخشد. استارتاپ انگلیسی گری پاروت میخواهد مدیریت پسماند را بهبود ببخشد. این شرکت، از بینش رایانه ای استفاده نموده تا مدیریت پسماند را به صورت کارآمدتر و در مراحل متفاوتی انجام دهد. گری پاروت، فناوری یادگیری ماشینی را با تصاویری از انواع متفاوت زباله به کار گرفته تا یک مدل رایانه ای را برای تشخیص شیشه، کاغذ، مقوا، روزنامه، قوطی ها و پلاستیک های گوناگون آموزش دهد.

این شرکت، از یک دوربین ساده استفاده می نماید که با رایانه ادغام شده و می تواند نوع زباله را در کسری از ثانیه شناسایی کند. این نوع از فناوری می تواند در موارد گوناگونی به کار برود، اما به نظر می رسد نقش آن در کارخانه های مدیریت پسماند، بسیار امیدوارنماینده است. کارخانه های مدیریت پسماند معمولا برای طبقه بندی زباله ها، ماشین های بسکمک را به کار می برند که زباله های کوچک و عظیم، فلزات و زباله ها را از هم تفکیک می نمایند؛ اما بسکمک از این ماشین ها در مراحل پایانی فرآیند تفکیک، به نیروی انسانی احتیاج دارند.

از آنجا که با چنین روش هایی نمی توان زباله ها را با دقت صد در صد جدا کرد، انسان ها مجبور هستند که تا حد امکان به زباله ها نزدیک شوند. کارخانه های مدیریت پسماند معمولا برای انتقال زباله ها، لوله های عظیمی را به کار می برند؛ اما این لوله ها در بسکمک از موارد، از ایمنی کافی برخوردار نیستند. گری پاروت کوشش می نماید با فناوری جدید خود، گامی در بهبود این فرآیند بردارد. این مدل مبتنی بر یادگیری ماشینی می تواند زباله ها را ارزیابی کند و اجسامی را که می توانند به بروز مشکل منجر شوند، تشخیص دهد. در کنار این مدل، از یک ربات نیز استفاده می گردد تا زباله های غیر ایمن را به صورت اتوماتیک تفکیک کند.

زباله های فضایی

زباله های فضایی برای بسکمک از دانشمندان یک نگرانی و مسئله ای جدی محسوب می شوند. براساس گزارش آژانس فضایی اروپا، 129 میلیون قطعه زباله فضایی در اطراف زمین وجود دارد.

زباله های فضایی(Space Debris) چیزهای گوناگون ساخت انسان هستند که در مدار زمین در حال گردشند، اما دیگر کارایی ندارند. زباله فضایی در واقع بقایای فعالیت بشر در فضا است، از قطعات سفینه ها گرفته تا قسمت هایی از سفینه که در مراحل مختلف مامورت فضایی از آن جدا می شوند یا هر چیز دیگری که در مدار زمین رها شده و دیگر کاربردی ندارد.

زباله های فضایی همچنین برای فضانوردان در حال گردش در مدار، شبکه ماهواره های ارتباطی و هواشناسی و ماموریت های فضایی آینده خطر و مشکل ایجاد می نمایند و این جایی است که شرکت های هوش مصنوعی و فناوری برای مقابله با عظیمترین مشکل زباله فضایی گرد هم آمده اند.

برای این موضوع ناسا چالشDeep Asteroid را ایجاد کرد و از شرکت نمایندگان خواست تا از فناوری یادگیری ماشینی برای کمک به انسان ها برای دچار نشدن به سرنوشت دایناسورها استفاده نمایند. سیارک ها تنها اجرام نزدیک زمین نیستند که می توانند با زمین در تماس باشند. تقریباً 1000 دنباله دار و زباله فضایی وجود دارد که یک خطر واقعی برای زندگی در زمین محسوب می شوند. کشف زباله های فضایی یک موضوع و از بین بردن آنها موضوعی دیگر است. استارتاپ روسی موسوم به استارت راکت(StartRocket) برنامه ای برای از بین بردن زباله ها با استفاده از فوم دارد. این شرکت می خواهد ماهواره ای به نام Foam Debris Catcher را توسعه دهد و هنگامی که ماهواره به زباله های فضایی رسید از ابزار و یا به نوعی سلاح های فوم پلیمری خود برای جمع آوری یک تن زباله فضایی استفاده کند.

پسماند غذا

آمارها نشان می دهد بین یک دوم تا یک سوم تمام غذایی که در دنیا فراوری می گردد، هدر می رود. حدود یک سوم(حدود 1.3 میلیارد تن) مواد غذایی هر ساله هدر می رود و دور ریخته می گردد. یک شرکت به نام Winnow Solutions از فناوری هوش مصنوعی برای شناسایی و وزن کردن پسماندهای مواد غذایی در آشپزخانه های تجاری استفاده می نماید. هوش مصنوعی این شرکت به طور اتوماتیک یک دلار برای هر بشقاب حاوی پسماند غذایی که داخل سطل زباله هوشمند آن ریخته گردد، اختصاص می دهد. هوش مصنوعی این شرکت می تواند بیش از 80 درصد از مواقع پسماند غذایی را به درستی تشخیص دهد و همانطور که در حال به روز رسانی است در حال پیشرفته تر شدن نیز است.

کاهش میزان غذایی که به هدر می رود به عنوان یکی از عناصر کلیدی در توسعه سیستم غذایی پایدار مطرح است. مطابق با گزارش های بین المللی، تقریباً یک سوم غذای فراوری شده در سراسر دنیا به هدر می رود. این امر در شرایطی رخ می دهد که بشر با کمبود منابع طبیعی روبرو بوده و بیش از دو میلیارد نفر در سراسر دنیا نزدیک به فقر یا در فقر مطلق به سر می برند.

نشت آب

خبر بد این است که آب یک منبع محدود است اما خوشبختانه به نظر می رسد که قابلیت تجدیدپذیری نیز دارد. متأسفانه ، بیش از 25 درصد آب به دلیل نشت از بین می رود و این موضوع در بیشتر مواقع در ساختمان های تجاری رخ می دهد.

شرکت اطلاعات آب وینت (WINT) یک سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی را برای کشف و متوقف کردن منبع نشتی آب توسعه داده است. شرکت وینت این کار را با استفاده از الگوی تطبیق برای تشخیص نشت آب انجام داده است. سیستم هوش مصنوعی این شرکت به طور مداوم برای شناسایی مناطقی که در آنها نشت آب اتفاق افتاده و آب در حال هدر رفتن است در حال به روز رسانی و پیشرفته تر شدن است. یک شرکت گزارش داده است که سیستم شرکت وینت میزان مصرف آب آن شرکت را تا حدود 24 درصد کاهش داده است بنابراین این یک فناوری مناسب و مقرون به صرفه برای محیط زیست است. هوش مصنوعی می تواند به انسانها در حل 4 مسئله ای که در بالا ذکر کردیم کمک شایانی بکند و به بهترین نحو ممکن انسان ها را در حل این بحران ها و مدیریت آنها کمک کند.،ایسنا

mastanehtoline.ir: مجله مستانه، وبگاه گفتگو و انجمن بحث و تبادل نظر

kulu.ir: کولو: مجله جاذبه های گردشگری ایران

cicagraphic.ir: مجله گرافیک | همه چیز درباره طراحی بصری و گرافیکی

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 102428

به "هوش مصنوعی زمین را نجات می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هوش مصنوعی زمین را نجات می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید