میگوی پرورشی در هرمزگان
به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران/هرمزگان آسیای ها اولین افرادی بودند که اقدام به پرورش میگو کردند. از آنجا که در قدیم امکان تکثیر و فراوری لارو میگو وجود نداشت، برای تامین لارو میگو از محیط های طبیعی دریا استفاده می شد. لاروهای جمع آوری شده از سواحل به استخرهای پرورشی که معمولا دو منظوره (توام با برنج، ماهی وغیره) بودند، انتقال می یافتند.

سیستم پرورشی در آن دوره به صورت گسترده بود، لذا بازدهی پایینی داشت. باپیشرفت علوم در این زمینه پرورش میگو رو به رشد گذاشت، به طوری که در زمان حاضر این فعالیت برای کشورهای جنوب شرقی آسیا از اهمیت بالایی برخوردار است (ارز آوری، صادرات، اشتغال وغیره) پرورش میگو در منطقه خلیج فارس و دریای عمان در ابتدا توسط کشورهای کویت وبحرین صورت گرفت. فعالیت های پرورشی در ایران از سال 1363 شروع شد و هم اکنون از سیر روبه رشدی برخوردار است.
رئیس اداره توسعه میگوی شیلات هرمزگان در این خصوص گفت: 80 درصد میگوهای تولیدی هرمزگان به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر می گردد.
علی اکبر مجاز ادامه داد: سال جاری سطح زیر کشت میگوی پرورشی در هرمزگان با 27 درصد افزایش، 5431 هکتار و بیشترین مراکز پرورش میگو در شهرستان های جاسک، سیریک، میناب، بندرعباس، بندرلنگه، پارسیان و قشم واقع است.
رئیس اداره توسعه میگوی شیلات هرمزگان افزود: میگوهای تولیدی هرمزگان از نوع وانامی و کاهش هزینه های غذایی، رشد سریع، بازماندگی بالا و مقاوم بودن در برابر بیماری ها از مهمترین ویژگی های این گونه است./عکاس:امیرحسین خورگویی
منبع: خبرگزاری ایسناpersinablog.ir: پرسینا بلاگ: سیستم مدیریت محتوا پرسینا
koreandream.ir: رویای کره ای: مجله گردشگری و مسافرتی