مهم ترین فیلم های معرفی شده به بخش بین الملل اسکار 2020

به گزارش مجله سرگرمی، مجله دیجی کالا - صوفیا نصرالهی: سال جاری فیلم های شاخصی که از سوی کشور های مختلف به بخش فیلم خارجی زبان اسکار 2020 معرفی شده اند، از کشور های کره جنوبی، اسپانیا، کلمبیا، رومانی، ژاپن و هلند هستند. سایت درپ فهرست کامل فیلم های معرفی شده به اسکار 2020 در بخش بین الملل را منتشر نموده که تعدادشان به عدد 93 رسیده است.

مهم ترین فیلم های معرفی شده به بخش بین الملل اسکار 2020

البته این فهرست در دو مرحله غربال می گردد و اول بین 15 تا 20 فیلم و دست آخر تنها پنج فیلم نامزد دریافت اسکار در بخش بهترین فیلم خارجی زبان می شوند. تا زمان اعلام نامزد های اولیه می گردد با توجه به پیروزیت قبلی فیلم ها حدس هایی درباره فهرست نهایی کرد.

البته پیش تر اسم این بخش در اسکار بهترین فیلم خارجی زبان بود، اما اوایل سال 2019 نامش به بهترین فیلم بلند بین المللی تغییر پیدا کرد تا به طبیعت آموزشگاه و طبیعت فیلمسازی نزدیک باشد.

هیات نمایندگان

عنوان اصلی:

The Delegation

محصول:

2018

کارگردان:

بوجار آلیمانی

کشور:

آلبانی

فیلم در اواخر سال 1990 اتفاق می افتد. هیات نمایندگان نگاهی دارد به رژیم کمونیستی در آلبانی در شرایطی که تصمیم می گیرد یک زندانی سیاسی را آزاد کند تا هیات نمایندگان اروپا را وادار کند که دولت مشغول انجام اصلاحات است و استحقاق این را دارد که به سازمان امنیت و همکاری اروپا (OSCE) بپیوندد.

این کارگردان پیش از این دو بار دیگر در رقابت های اسکار شرکت نموده بود. یکی سال 2011 با فیلم عفو عمومی و سال 2016 با فیلم کرومیوم که البته هیچ کدام از آن ها نتوانستند به جمع نامزد های نهایی راه پیدا نمایند.

پاپیچا

عنوان اصلی:

Papicha

محصول:

2019

کارگردان:

مونیا مدو

کشور:

الجزیره

فیلم اولین بار در بخش نوعی نگاه جشنواره کن به نمایش درآمد. قهرمان اصلی فیلم پاپیچا یک دانشجوی جوان رشته طراحی مد است که در دوران جنگ داخلی الجزایر در دهه 1990 از افزایش سیاست های محافظه کارانه اجتماعی به خشم می آید.

این که فیلم بتواند در رقابت های اسکار شرکت کند یا نه برای مدتی در هاله ای از ابهام بود، چون مقامات محلی اکران آن در الجزیره را لغو کردند. آن هم درست پیش از آن که موعد پایانی اسکار برای بستن فهرست فیلم های بخش خارجی زبان فرا برسد و بدون این که توضیحی درباره لغو نمایش اش بدهند.

احتمالا این اتفاق به خاطر سوژه فیلم است که به لحاظ سیاسی با سیاست های الجزایر همخوانی ندارد. اما آموزشگاه دستور داد که، چون لغو نمایش این فیلم در کنترل فیلمساز نبوده است، فیلم همچنان می تواند در رقابت اسکار مورد قضاوت قرار بگیرد.

بازندگان قهرمان

عنوان اصلی:

Heroic Losers

محصول:

2019

کارگردان:

سباستین بورنزستاین

کشور:

آرژانتین

ریکاردو دارین، بازیگر آرژانتینی که سال 2009 با فیلم راز درون چشمان آن ها در اسکار حضور داشت و آخرین اسکاری بود که آرژانتین توانست کسب کند، سال جاری باز هم به عنوان بازیگر و البته تهیه نماینده این فیلم به اسکار می رود.

فیلم اقتباسی از رمانی از ادواردو ساچری است که درباره شهروندان یک روستای کوچک است. آن ها کوشش می نمایند تا پولی را که در دوران رکود اقتصادی آرژانتین از دست داده اند حالا در چرخش قرن جدید دوباره به دست بیاورند. وقتی فیلم در جشنواره تورونتو به نمایش درآمد بخش های سرخوشانه فیلم را با یازده یار اوشن مقایسه کردند.

لذت

عنوان اصلی:

Joy

محصول:

2015

کارگردان:

سودابه مرتضایی

کشور:

اتریش

این درام از مرتضایی، کارگردانی است که کارش را با مستندسازی شروع کرد. درام لذت روی زنان نیجریه ای تمرکز می نماید که در حلقه قاچاق انسان در اتریش گیر افتاده اند. ترس و خرافات بخشی از جریانی است که باعث شده آن ها در این ماجرا گرفتار شوند.

در فیلم به زبان های مختلفی صحبت می گردد و در کمال تعجب بخش زیادی از آن به زبان انگلیسی است. فیلم جایزه اول را در جشنواره لندن 2018 برد و جوایز دیگری هم از ونیز و شیکاگو کسب کرد.

شروع کار

عنوان اصلی:

Debut

محصول:

2001

کارگردان:

آناستازیا میروشنیچنکو

کشور:

بلاروس

چهارمین فیلمی است که از سمت بلاروس به اسکار معرفی می گردد و در کنار فیلمی که از ایران معرفی شده اولین مستندی است که از طرف این کشور به اسکار رفته است.

این مستند از میان سه فیلم انتخاب شد که هر سه ویژگی های حضور در اسکار را داشتند. فیلم در داخل زندان زنان اتفاق می افتد که اولین متجاوزان را در آن نگه می دارند. فیلم روی یازده نفر از افرادی که ساکن این زندان هستند متمرکز شده و همه چیز در داخل این زندان منتها با فراوری سینمایی اتفاق می افتد.

مادران ما

عنوان اصلی:

Our Mothers

محصول:

2019

کارگردان:

سزار دیاز

کشور:

بلژیک

دیاز سال جاری در جشنواره کن برای این فیلم که محصول مشترک بلژیک و گواتمالاست برنده دوربین طلا شد. درام مادران ما در سال 2018 اتفاق می افتد و روایتگر محاکمه های کسانی است که مسئول جنگ داخلی طولانی در گواتمالا بودند.

کاراکتر مرکزی فیلم انسان شناسی است که فکر می نماید سرنخی دارد که جای تقریبی پدرش را نشان می دهد. پدرش مبارز غیرنظامی بوده که در دهه هشتاد ناپدید شده است.

آنتیگونه

عنوان اصلی:

Antigone

محصول:

2019

کارگردان:

سوفی درسپ

کشور:

کانادا

این پنجمین فیلم این کارگردان است. آنتیگونه داستان زندگی دختر نوجوانی است که به برادرش یاری می نماید تا از زندان فرار کند. فیلم در جشنواره اخیر تورونتو برنده دو جایزه شده است.

عنکبوت

عنوان اصلی:

Spider

محصول:

2017

کارگردان:

آندرس وود

کشور:

شیلی

دو سال بعد از این که شیلی برنده اسکار بخش بهترین فیلم خارجی زبان برای زن شگفت انگیز شد حالا با یک تریلر سیاسی به اسکار برگشته است.

فیلم روی اعضای گروه شبه نظامی دست راستی تمرکز می نماید که از طرف سازمان سیا پشتیبانی می شوند و پیش از آن که آگوستو پینوشه دیکتاتور شیلی در سال 1973 کودتا کند و به قدرت برسد با دولت سالوادور آلنده مبارزه می نمایند.

چهل سال از آن روز ها گذشته و کارگردان فیلم، آندرس وود که تا به حال سه بار فیلم هایش نماینده شیلی در رقابت اسکار بودند، گذشته را به زمان حال و ظهور نئو-ناسیونالیسم ها در روزگار کنونی پیوند می زند.

ن-ژا

عنوان اصلی:

Ne Zha

محصول:

2019

کارگردان:

یو یانگ

کشور:

چین

چین و ژاپن هر دو سال جاری فیلم های انیمیشن در اسکار ثبت نموده اند. انیمیشنی که از طرف چین معرفی شده یک حماسه فانتزی است که با کامپیوتر ساخته شده و درباره پسر جوانی است که با سرنوشتش مبارزه می نماید. این دومین فیلم پرفروش تاریخ چین است و اولین انیمیشن چینی که به صورت آیمکس پخش شد.

مترجم

عنوان اصلی:

A Translator

محصول:

2018

کارگردان:

رودریگو و سباستین باریوسو

کشور:

کوبا

مینی سریال چرنوبیل جوایز امی را درو کرد که ممکن است باعث گردد شانس درام مترجم که در جشنواره ساندنس حضور داشت بالا برود. این فیلم واقعیات کمتر شنیده شده ای را درباره هزاران کودکی به تصویر کشیده که تحت تاثیر تشعشعات حادثه اتمی نهاده شدند و بعد برای معالجه به کوبا فرستاده شدند.

کاراکتر اصلی یک پروفسور کوبایی است که ادبیات روسی خوانده که به او دستور داده می گردد به عنوان مترجم بیمارستان رابط بین دکتر ها و بچه های مریض گردد. فیلمساز این فیلم را براساس زندگی پدرش ساخته است.

ملکه قلب ها

عنوان اصلی:

Queen of Hearts

محصول:

2019

کارگردان:

مای ال توخی

کشور:

دانمارک

با یک اسکار، پنج بار نامزدی و دو بار حضور در فهرست اولیه فیلم های اسکار بخش خارجی زبان در نه سال گذشته، دانمارک پیروز ترین کشور در یک دهه گذشته بوده است. ملکه قلب ها سال جاری جایزه تماشاگران جشنواره ساندنس را از آن خودش کرد. فیلم داستان وکیلی است که عاشق فرزندخوانده خودش می گردد.

حقیقت و عدالت

عنوان اصلی:

Truth and Justice

محصول:

2019

کارگردان:

تانل توم

کشور:

استونی

توم کارگردان این فیلم پیش تر جایزه دانشجویی آموزشگاه را برده بود و برای فیلم کوتاهش به نام اعتراف هم در سال 2010 نامزد جایزه اسکار شده بود. حقیقت و عدالت یک درام تاریخی درباره رقابت بین همسایه های یک روستاست در اواخر قرن نوزدهم است. این فیلم رکورد فروش بلیت در استونی را که پیش از این متعلق به آواتار بود، شکست.

قلب جوان احمق

عنوان اصلی:

Stupid Young Heart

محصول:

2018

کارگردان:

سلما ویلهونن

کشور:

فنلاند

ویلهونن نامزد اسکار برای فیلم کوتاه آیا مجبورم نگران همه چیز باشم؟ در سال 2013 بود. او در این درام جدیدش با دو مساله به صورت موازی چالش می نماید: یکی بارداری نوجوانان و دیگری احساسات ضد مهاجرت. فیلم یک رومانس نوجوانانه درباره زوجی است که انتظار متولد شدن بچه شان را می کشند، اما در همین حین پسر جوان به گروه نئو نازی های می پیوندد.

بینوایان

عنوان اصلی:

Les Miserables

محصول:

2013

کارگردان:

لاج لی

کشور:

فرانسه

این درام پرتنش درباره تعارض میان پلیس پاریس و یک گروه از جوانان سیاهپوست است که از کنترل خارج شده اند و روز به روز هم بیشتر کار های غیرقانونی انجام می دهند.

فیلم در جشنواره کن سال جاری بهترین نقد ها را دریافت کرد. البته هیات داوران هیچ جایزه ای به آن ندادند. در حالی این فیلم به عنوان نماینده فرانسه انتخاب شد که فیلم تصویر بانویی در آتش برنده فیلمنامه کن هم جزو فیلم هایی بود که احتمال داشت از فرانسه به اسکار برود.

نابودنماینده سیستم

عنوان اصلی:

System Crasher

محصول:

2019

کارگردان:

نورا فینگشایت

کشور:

آلمان

این فیلم درباره یک دختر جوان یاغی و سرکش است که کوشش می نماید از سیستم نوانخانه بچه ها آلمان فرار کند. فیلم برنده یک جایزه از جشنواره برلین شد.

جایزه آلفرد باوئر به فیلم هایی داده می گردد که: دریچه ای جدید به هنر سینما باز نمایند. این اولین فیلم داستانی است که فینگشایت ساخته. او در زمینه ساخت مستند تبحر زیادی دارد.

در جست وجوی فریده

عنوان اصلی:

Finding Farideh

محصول:

2019

کارگردان:

آزاده موسوی، کوروش عطایی

کشور:

ایران

این اولین مستندی است که تاکنون از ایران و در کل در تاریخ اسکار به بخش بهترین فیلم خارجی زبان معرفی شده است. فیلم درباره زن چهل ساله ای به نام فریده است که در ایران متولد شده و توسط یک خانواده هلندی در کودکی به فرزندی پذیرفته شده است.

حالا بعد از سال ها به ایران بازگشته تا پدر و مادر اصلی اش را پیدا کند. ایران در هفت سال گذشته دو بار برنده جایزه اسکار شده است که هر دو بار فیلم های اصغر فرهادی توانسته اند این جایزه را کسب نمایند.

خائن

عنوان اصلی:

The Traitor

محصول:

2019

کارگردان:

مارکو بلوکیو

کشور:

ایتالیا

ایتالیا هنوز هم رکورد بیشترین اسکار بهترین فیلم خارجی زبان را دارد. گرچه در بیست سال گذشته فقط یک بار برای فیلم زیبایی بزرگ اسکار را برده است. خائن که سال جاری در بخش اصلی مسابقه کن حضور داشت، درباره توماسو بوسکتا یکی از اعضای عالیرتبه مافیای سیسیل است که تبدیل به خبرچین شد و باعث محکومیت صد ها جنایتکار گشت.

مونوس

عنوان اصلی:

Monos

محصول:

2019

کارگردان:

الخاندرو لاندس

کشور:

کلمبیا

لاندس کارگردانی است که فیلمسازان برنده جایزه اسکار مثل گیلرمو دل تورو و الخاندرو گونزالس ایناریتو او را ستایش می نمایند. او در آخرین فیلمش داستانی درباره گروهی نوجوان ساخته که مراقب یک گروگان آمریکایی در یک جای دورافتاده هستند.

آن ها فقط به یک گروه در سایه که اسم شان را سازمان گذاشته اند جواب پس می دهند. فیلم با ارجاعاتی به سالار مگس ها و سبکی سیاه و ماجراجویانه تازه در آمریکا اکران شده است.

انگل

عنوان اصلی:

Parasite

محصول:

2019

کارگردان:

بونگ جون هو

کشور:

کره جنوبی

سال گذشته کره جنوبی بیشتر از هر وقت دیگری به نامزدی اسکار نزدیک شد. وقتی فیلم سوختن در فهرست کوتاه اولیه نهاده شد، اما در نهایت نامزد جایزه اسکار نشد. انگل، اما سال جاری شانس بزرگتری دارد. فیلم نه تنها به احتمال زیاد به فهرست نهایی فیلم های بخش بین الملل راه پیدا می نماید که ممکن است در بخش های بهترین کارگردان و بهترین فیلم هم نامزد گردد.

بونگ جون هو برنده نخل طلای کن سال جاری است و از شوخ طبعی سیاهی استفاده می نماید تا با مساله اختلاف طبقاتی روبه رو گردد. فیلم داستان خانواده ای از طبقه پایین است که وقتی خودشان را به یک خانواده ثروتمند می چسبانند وضعیت اقتصادی شان بهتر می گردد.

درد و شکوه

عنوان اصلی:

Pain and Glory

محصول:

2019

کارگردان:

پدرو آلمادووار

کشور:

اسپانیا

آلمادووار با این درام آرام و خیال انگیز به زندگی گذشته اش نگاهی می اندازد. او با الفبای سینمایی که در چهل سال گذشته خلق نموده، زندگی اش را شبیه یک فانتزی تخیل می نماید.

آنتونیو باندراس برای بازی در این فیلم جایزه بهترین بازیگر را از جشنواره کن گرفت. او اجرایی آرام و به شدت تاثیرگذار دارد. نقش کارگردانی را بازی می نماید که گرچه خود آلمادووار نیست، اما قطعا آلمادووار مدلی برایش بوده است.

سوت زنندگان

عنوان اصلی:

The Whistlers

محصول:

2020

کارگردان:

کورنلیو پورومبیو

کشور:

رومانی

یکی از پربارترین درختان سینما در دو دهه گذشته رومانی بوده است. رومانی امیدوار است با این فیلم تلخ بتواند به جمع نامزد های اسکار راه پیدا کند. فیلم داستان افسر پلیسی است که مجبور است زبان محلی یاد بگیرد. زبان آن محل هم متشکل از انواع و اقسام سوت هاست.

او می خواهد یک تاجر زندانی را آزاد کند و به همین دلیل باید به این زبان مسلط گردد. این فیلم پیچیده ای با شوخ طبعی سیاه است که بزرگتر از چیزی است که به نظر می رسد.

تغییر فصل با تو

عنوان اصلی:

Weathering With You

محصول:

2019

کارگردان:

ماکوتو شینکایی

کشور:

ژاپن

از سال 1997 که ژاپن فیلم شاهزاده خانم مونونوکه را به اسکار معرفی کرد تا امروز هیچ انیمیشن دیگری به اسکار معرفی نشده بود. فیلم توسط GKIDS فراوری شده که به عنوان یک فراورینماینده انیمیشن سابقه درخشانی در نامزدی جایزه اسکار بهترین انیمیشن دارد.

فیلم توسط کارگردان انیمیشن مشهور این سال ها یعنی اسم تو ساخته شده است. داستان پسر نوجوانی که با یک دختر یتیم دوست می گردد. به نظر می رسد دختر توانایی کنترل کردن آب و هوا را دارد.

غریزه

عنوان اصلی:

Instinct

محصول:

1999

کارگردان:

هالینا رژین

کشور:

هلند

بازیگر نقش ملیساندرا در سریال بازی تاج و تخت در این فیلم بازی می نماید. این درام پرتنش روانشناسی درباره روانشناس یک زندان است که به طرز ترسناکی خودش را مجذوب مردی می بیند که به جرم تعرض و تعدی دستگیر شده است. فیلم ظریف این کارگردان نگاهی غیرمعمول و تفکر برانگیز به زنانگی است و بازی های درخشانی دارد.

منبع: thewrap

parmisfun.ir: مجله پارمیسفان | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

pbmusic.ir: نوای پرنده پارسی | مجله خبری، ورزشی و مسافرتی پارسی

quiz1.ir: مجله آزمون اول، مجله خبری تحلیل صنایع آموزشی و کارگاهی

منبع: برترین ها
انتشار: 9 بهمن 1400 بروزرسانی: 9 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 55647

به "مهم ترین فیلم های معرفی شده به بخش بین الملل اسکار 2020" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مهم ترین فیلم های معرفی شده به بخش بین الملل اسکار 2020"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید