معادن برای 11 هزار نفر در خراسان جنوبی اشتغال ایجاد نموده است
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، داود شهرکی عصر سه شنبه در شورای معادن خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر در خراسان جنوبی 578 معدن وجود دارد و همچنین این استان دارای 16 میلیون و 900 تن استخراج اسمی و 16 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش معدن است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 11 هزار نفر در حوزه معدن در استان مشغول به کار هستند بیان نمود: در خراسان جنوبی سه میلیارد و 700 میلیون تن ذخایر معدنی کشف وجود دارد.
شهرکی بیان نمود: با توجه به مساحت استان هنوز ظرفیت توسعه اکتشافات معدنی در خراسان جنوبی وجود دارد و امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
وی با اشاره به مصوبات قبلی شورای معادن خراسان جنوبی ادامه داد: تصمیم گرفته شده که اگر شهرداری ها در بهسازی و زیباسازی معابر و شهرها از سنگ های معدنی استان استفاده نمایند مورد حمایت قرار گیرند.
کوشش برای عدم فروش خام سنگ های نیمه قیمتی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اضافه نمود: با بیان اینکه در حوزه سنگ های نیمه قیمتی ظرفیت های بزرگی در شهرهای فردوس، سرایان و زیرکوه وجود دارد، سیاست ها بر این است که در شهرهایی که سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی وجود دارد این محصول به صورت خام فروخته نشده و با تراش آن کالای را عرضه نمایند.
حسام مقدم علی معاون اکتشاف شرکت تهیه و فراوری مواد معدنی کشور نیز در شورا اظهار کرد: قبل از سال 92 هیچگونه فعالیت اکتشافی در خراسان جنوبی وجود نداشته است ولی بعد از آن استان های شرقی نیز مد نظر قرار گرفتند.
وی اظهار کرد: در ابتدای فعالیت در خراسان جنوبی سه پهنه اکتشافی معدنی را مد نظر قرار دادیم.
ذخایر زغال سنگ طبس ظرفیتی بی بدیل است
معاون اکتشاف شرکت تهیه و فراوری مواد معدنی کشور با اشاره به اینکه با اضافه شدن شهرستان طبس به خراسان جنوبی نیز حجم زیادی از ذخایر معدنی ذخال سنگ به استان منتقل شد، بیان نمود: این مهم یک ظرفیت بسیار بی بدیل است و به زودی اولین معدن زغال سنگ حرارتی را نیز فعال می کنیم.
مقدم علی با بیان اینکه به دنبال بهره برداری و پیگیری ظرفیت های طلای خراسان جنوبی نیز هستیم، ادامه داد: در این حوزه از گذشته فعالیت های بسیار خوبی اجرا شده بود ولی به نتیجه نهایی نرسید.
وی اضافه نمود: تاکنون 60 میلیارد تومان در حوزه اکتشاف و شناسایی مواد معدنی در خراسان جنوبی هزینه شده است.
معاون اکتشاف و بهره برداری شرکت تهیه و فراوری موارد معدنی کشور اظهار کرد: سال گذشته 10 پروژه را در کشور بر عهده گرفتیم که از این تعداد 6 پروژه مربوط به خراسان جنوبی بوده و 60 درصد فعالیت های شرکت نیز از سال قبل در خراسان جنوبی بوده است.
وجود 30 تن طلا محرز در خراسان جنوبی محرز است
برنا مشاور مدیرعامل شرکت تهیه و فراوری مواد معدنی کشور نیز در این شورا گفت: از 70 نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور 40 نوع در خراسان جنوبی است که تعداد زیادی از آنان منیزیت و بازالت هستند.
وی اظهار کرد: در خراسان جنوبی ذخایر قابل توجهی از عناصر فلزی باارزش مس و طلا شناسایی شده که در کمربند اکتشافی خوسف، فردوس از ماهر آباد و خونیک و هیرد وجود 30 تن طلا محرز است.
مشاور مدیر عامل شرکت تهیه و فراوری مواد معدنی یادآور شد: خراسان جنوبی دومین استان پرافتخار طلادار کشور بعد از آذربایجان است که با اکتشافات تکمیلی وجود ذخیر 100 تن طلا را خواهد داشت.
منبع: خبرگزاری مهر8sharj.ir: تور رم: گردش در اروپای باستانی
parisro.ir: تور پاریس: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه