طرز تهیه مربای سیب و هویج: معجونی خوشمزه و پرخاصیت

به گزارش مجله سرگرمی، مربای سیب و هویج، یکی از خوشمزه‌ترین و پرخاصیت‌ترین انواع مرباهاست که به سادگی در منزل قابل تهیه است. این مربای رنگارنگ، طعمی دلنشین و عطری بی‌نظیر دارد و می‌تواند زینت‌بخش سفره‌های صبحانه یا عصرانه شما باشد. علاوه بر این، مربای سیب و هویج سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند.

طرز تهیه مربای سیب و هویج: معجونی خوشمزه و پرخاصیت

برای مطالعه بیشتر با cruisero.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

در این مقاله، به شما طرز تهیه این مربای خوشمزه و همچنین خواص بی‌نظیر مواد اولیه آن را آموزش خواهیم داد.

سیب و هویج هر دو دارای مقادیری زیادی از ویتامین هستند. در میان تمامی مرباهای خوش طعم و لذیذ، مربای سیب و هویج از جمله مرباهای خاص و متفاوت است که همراه با کره یا خامه، برای وعده صبحانه یا حتی میان وعده، دلپذیر و خوش طعم است. از این دو میوه پرخاصیت و شگفت انگیز علاوه بر تهیه مربا می توان مارمالاد هویج و اسموتی سیب تهیه کرد. اگر تا به حال طعم این مربا را امتحان نکرده اید، حتما در منزل دست به کار شوید و آن را تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه مربای سیب و هویج، به همراه برخی از نکات مهم شرح داده شده است.

مربای سیب و هویج

مواد لازم
هویج2 کیلو
سیبنیم کیلو
شکر

2 کیلو

خلال بادام و پسته

3 قاشق غذاخوری

هل سابیده یا کوبیده شده

1قاشق چایخوری

آب

2 لیوان

گلاب

1 سوم پیمانه

پوست پرتقال رنده شده

به مقدار کم

دستور تهیه

  1. در مرحله اول، هویج ها را به صورت کامل شسته و خشک کنید، سپس آن ها را خیلی نازک پوست گرفته و با رنده درشت به صورت خلال در بیاورید.
  2. سپس سیب ها را به خوبی شسته و خشک کنید و بر حسب سلیقه خود درشت یا ریز رنده کنید.
  3. هویج های رنده شده و سیب های رنده شده را درون یک ظرف ریخته و کنار بگذارید.
  4. درون یک ظرف دیگر، به صورت جداگانه آب و شکر را به میزان گفته شده با یکدیگر مخلوط کنید، روی حرارت بگذارید تا شهد مربای شما آماده شود.
  5. در مرحله بعد، ظرف سیب و هویج رنده شده را در روی شعله قرار داده تا مخلوط هویج و سیب کمی له شوند .
  6. سپس شهد مربا را که از قبل آماده کرده بودید، به مخلوط سیب و هویج اضافه کنید.
  7. در این مرحله، برای معطر شدن مربا بهتر است مقداری هل به آن اضافه کنید و اجازه دهید مربای شما به قوام برسد.
  8. در مرحله آخر، مقداری گلاب، پوست پرتقال رنده شده و خلال پسته را به مربای خود اضافه کنید.
  9. زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید، مربا در هوای محیط خنک شود، سپس آن را در یک ظرف شیشه ای مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان…

نکات مهم

  • برخی از افراد، میوه به را به دلیل خواص بی نظیر آن، به صورت خرد شده یا رنده شده به این مربا اضافه می کنند تا یک مربای خوش طعم و لذیذ با خاصیت فراوان تهیه کنند.
  • در صورت تمایل، می توانید به جای رنده کردن سیب، بدون اینکه پوست آن را بگیرید، آن را چهار قاچ کرده و به مربا اضافه کنید.
  • برای هم زدن مربا بهتر است از قاشق چوبی و یا استیل استفاده کنید. دقت کنید قاشق شما کاملا تمیز باشد؛ چون در غیر این صورت ممکن است باعث کپک زدن مربا شود.
  • برای تهیه مربای سیب و هویج، می‌توانید از سیب‌های ترش و شیرین به طور مساوی استفاده کنید.
  • اگر مربای شما شکرک زد، می‌توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا شکرک‌ها حل شوند.
  • برای خوشمزه‌تر شدن مربا، می‌توانید از خلال بادام، پسته یا گردو نیز در آن استفاده کنید.

سخن پایانی

بسیاری از افراد ترجیح می دهند، مربا را با یک نوع میوه تهیه کنند، اما پیشنهاد ما به شما این است که به دلیل خواص بی نظیر سیب و طبع و خواص شگفت انگیز هویج، این مربا را به صورت ترکیبی تهیه کنید تا فواید بیشتری برای سلامتی بدن شما به همراه داشته باشد. البته اگر به جای شکر، از شیره انگور استفاده کنید خواص این مربا بیشتر می شود!

مربای سیب و هویج، یک خوراکی خوشمزه، مغذی و پرخاصیت است که به سادگی در منزل قابل تهیه است. این مربا می‌تواند به عنوان صبحانه، عصرانه یا در کنار چای سرو شود. با تهیه این مربای خوشمزه، می‌توانید از طعم و خواص بی‌نظیر آن لذت ببرید و سلامتی خود را ارتقا دهید.

انتشار: 21 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 21 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 148945

به "طرز تهیه مربای سیب و هویج: معجونی خوشمزه و پرخاصیت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای سیب و هویج: معجونی خوشمزه و پرخاصیت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید