بهترین دسرهای دنیا و راز محبوبیت آنها، عکس
به گزارش مجله سرگرمی، بسیاری شاید نسبت به طعم غذاهای گوشتی لذیذ، سبزیجات تازه و انواع ماهی بی تفاوت باشند، اما کمتر کسی پیدا می گردد که نسبت به شیرینی ها و دسرهای خوشمزه علاقه بچگانه ای از خود بروز ندهد.
در این مقاله قصد داریم، خوشمزه ترین و بهترین دسرهای دنیا را به همراه تاریخچه جالب شان به شما معرفی کنیم.
کیک پاولووا، نیوزیلند و استرالیا
گفته می گردد، نام روسی کیک پاولووا (Pavlova) به افتخار بالرین مشهور روسی آنا ماتویونا پاولووا و به خاطر دامن سفید و زیبایش گذاشته شده است. آنا پاولووا در دهه 1920 با یک تور پایکوبی باله به نیوزیلند و استرالیا سفر کرد.
درباره خاستگاه این دسر سفید رنگ اختلاف نظرها و داستان های زیادی وجود دارد و بیش از 600 رسپی برای تهیه آن معرفی شده است.
به هر حال، مطمئن باشید؛ وقتی این دسر خوشمزه که از مرنگ برشته، خامه و میوه تهیه شده است را امتحان کنید، طعم آن تا ابد زیر دندانتان خواهد ماند.
کرم بروله، فرانسه
کرم بروله (Cream Brulee) یکی از ساده ترین دسرهای فرانسوی است و در صورت داشتن فر، می توانید آن را به راحتی در خانه درست کنید.
این دسر خوشمزه توسط فرانسوا ماسیالوت، سرآشپز آشپزخانه دوک شهر اورلئان، در قرن هفدهم ابداع شد. بااین وجود، کرم بروله تا حد زیادی به کرم کاتالانی شبیه است و درواقع نمونه ای از این دسر وجود دارد که فرانسوا در سفر به کاتالونیا از آن الهام گرفت.
کرم بروله، خامه نرم شیرینی پزی است که با لایه ای نازک و برشته از کارامل پوشیده می گردد و شما می توانید از خوردن این دسر خوشمزه در کافه های اروپا یا دیگر نقاط دنیا لذت ببرید.
دادار گولونگ، اندونزی
در زبان اندونزیایی، دادار (Dadar) یعنی پنکیک و گولونگ (gulung) یعنی رول کردن. یکی از مشهورترین و بهترین دسرهای جزیره جاوا در اندونزی دادار گولونگ نامیده می گردد.
این دسر لذیذ رول های سبزرنگی هستند که از برگ های گیاه پاندان (Pandan) تهیه شده و داخل آن ها، با نارگیل رنده شده و شکر پر می شوند.
موچی، ژاپن
موچی (Mochi)، دسر سنتی ژاپنی، یکی از بهترین دسرهای دنیا، است که از مشرق زمین می آید. این دسر نام خود را از یک نوع برنج چسبناک به نام موچی گومه (Mochi Gome) گرفته است.
ژاپنی ها موچی گومه را درون یک هاون می کوبند تا به شکل خمیر در آید و از آن کلوچه های برنجی درست می نمایند. این دسر فوق العاده به ویژه برای سال نو ژاپنی سرو می گردد اما مردم ژاپن در تمام طول سال آن راتهیه می نمایند.
موچی به همراه بستنی نه تنها در کشور ژاپن هوادار دارد بلکه نام آن زینت بخش منوی بیشتر کافه ها یا رستوران های کشورهای دنیا است.
پای سیب، آمریکا
سیب به همراه اولین مهاجران اروپایی به آمریکا وارد شد. سال ها گذشت تا بالاخره درختان سیب در آمریکا به ثمر نشستند.
علیرغم اینکه پای سیب قدمتی طولانی تر از خود ایالات متحده دارد، علاقه شدید آمریکایی ها به این دسر باعث شده که پای سیب به عنوان نماد ملی سلامتی در این کشور شناخته گردد.
برای تهیه این دسر، سیب را درون خمیر ترد پای قرار می دهند و روی آن را با خامه زده شده، بستنی وانیلی یا حتی پنیر چدار تزیین می نمایند.
کیک ساخر، اتریش
کیک ساخر یا ساخرتورته یکی دیگر از بهترین دسرهای دنیا محسوب می گردد که به افتخار ابداع گر آن، فرانتس ساخر (Franz Sacher) نام گذاری شده است.
فرانتس برای اولین بار این دسر را در سن 16 سالگی پخت. دسر ساخرتورته در سال 1832 ابداع شد و شهرت فراوانی را نصیب خالق خود کرد.
این دسر از کیک اسفنجی و لایه ای از مربای زردآلو درست شده و روی آن با شکلات پوشیده می گردد. دستور پخت اولیه این دسر خوشمزه سری است و تنها شیرینی پزهای هتل ساخر در شهر وین از آن باخبرند.
نانایمو بار، کانادا
اسم دسر مشهور کانادایی، نانایمو یا نه نایمو بار (Nanaimo Bar)، از شهر نا نایمو در استان بریتیش کلمبیا ریشه گرفته است. این تارت سه لایه نیازی به پخت ندارد.
لایه زیرین آن از خرده های نان وافل یا بیسکوییت ویفر و لایه بعدی از کرم غلیظ کاستارد تهیه شده و درنهایت هر دو با لایه ای از شکلات ذوب شده پوشانده می شوند.
گلاب جامون، هند
گلاب جامون (Gulab Jamun) یکی از دسرهای پرهوادار هند و سرتاسر جنوب شرقی آسیا است.
این دسر محبوب به دونات شباهت دارد. گلاب جامون به شکل توپ های شیرینی هستند که از شیرخشک تهیه شده و در کره گی (کره ای مشابه روغن زرد) سرخ می شوند.
نان دراگون، چین
این شیرینی نه فقط یک دسر خوشمزه است، بلکه تهیه آن، یکی از هنرهای آشپزی سنتی در چین به شمار می رود. ظاهر نان دراگون (Dragons Beard) یا پشمک چینی شبیه به پیله های کرم ابریشم است. این دسر خوشمزه از شربت مالت به همراه بادام زمینی، کنجد و نارگیل تهیه می گردد.
باقلوا، ترکیه
این غذای شرقی سنتی از قطعه های بسیار باریک خمیری درست می گردد که درون آن با آجیل و مغزیجات پر شده است. روی این قطعه های باریک شربت یا عسل می ریزند و درنهایت آن ها را به شکل مربع های کوچکی برش می دهند.
باقلوا (Pakhlava) به راحتی در دهان آب شده و کاری می نماید تا تمام عجایب خارق العاده مشرق زمین را احساس کنید.
کیک کاردینال، اتریش
کیک کاردینال یا کاردینالشنیتن (Kardinalschnitten) به معنای حقیقی طعم بهشت را تجسم می بخشد. کاردینالشنیتن به خاطر لایه های متفاوت خود به این اسم نامگذاری شده است.
استفاده از ترکیب بیسکوییت و مرنگ در این دسر رنگ طلایی و سفید، کلیسای کاتولیک را تداعی می نماید. کیک کاردینال از سال 1974 تا به امروز در کافه موتزارت سرو می گردد.
منبع: گردشبانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا