طرز تهیه سس چیمی چوری

به گزارش مجله سرگرمی، سس چیمی چوری دارای سبزیجات معطر است که باعث عطر و طعم دهی به مرغ، ماهی و گوشت قرمز می گردد. از این سس در طعم دار کردن انواع گوشت قبل از پخت می توان استفاده کرد، البته این سس را همراه با گوشت و مرغ گریل شده هم مصرف می نمایند. در ادامه قصد داریم طرز تهیه این سس خوشمزه را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس چیمی چوری

مواد لازم برای تهیه سس چیمی چوری

  • 1 حبه موسیر له شده
  • 4 حبه سیر له شده
  • 1 عدد فلفل تند خرد شده
  • نصف فنجان سرکه قرمز
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • نصف فنجان گشنیز خرد شده
  • یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری پونه کوهی خرد شده
  • سه چهارم فنجان روغن زیتون

طرز تهیه سس چیمی چوری

در کاسه ای سیر، موسیر، فلفل تند، سرکه و نمک را مخلوط کنید، به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. در صورت تمایل در این مرحله می توانید مقداری آبلیموی تازه اضافه کنید و کمی از پوست لیمو را هم رنده کنید و در آن بریزید.

سبزیجات و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید در صورت احتیاج مقداری نمک اضافه کنید.

در صورتیکه می خواهید از سس برای مزه دار کردن گوشت بهره ببرید، گوشت را داخل ظرف شیشه ای، استیل ضد زنگ یا سرامیک بگذارید و مقداری از سس (به اندازه یک کاسه کوچک) را برای روی گوشت گریل شده نگه دارید و بقیه آن را روی آن بریزید.

سس را طوری بریزید طوری که کامل روی آن را بپوشاند. بعد در آن را ببندید و حداقل 3 ساعت یا شب تا صبح داخل یخچال نگه دارید.

بعد از اینکه آن را از یخچال درآوردید، قبل از گریل کردن سس را کامل از روی گوشت پاک کنید و بعد گریل کنید.

موقع سرو کردن مقداری از سس باقی مانده را روی گوشت گریل شده بریزید و سرو کنید، می توانید در صورت تمایل سس را به صورت جداگانه در کاسه کوچک کنار بشقاب گوشت قراردهید.

طرز تهیه برگر با سس چیمیچوری را اینجا بخوانید.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: کتاب کاله
انتشار: 12 دی 1400 بروزرسانی: 12 دی 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 16120

به "طرز تهیه سس چیمی چوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس چیمی چوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید