طرز تهیه باگت شکم پر؛ غذایی خوشمزه، سریع و آسان

به گزارش مجله سرگرمی، ممکن است برای همه ما تا به حال پیش آمده باشد که به هر دلیلی حوصله غذا درست کردن نداشته باشیم، اما در عین حال بخواهیم غذایی را آماده کنیم اینجور مواقع معمولا املت یا سیب زمینی و تخم مرغ آب پز یا نیمرو به ذهنمون می رسه، اما امروز می خواهیم یک غذای خوشمزه و آسان را بهتون معرفی کنیم که خیلی سریع آماده می گردد و مواد اولیه آن هم معمولا در همه خونه ها هست اگر هم نداشته باشید می توانید جایگزین کنید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه باگت شکم پر آشنا شوید.

طرز تهیه باگت شکم پر؛ غذایی خوشمزه، سریع و آسان

مواد اولیه برای تهیه باگت شکم پر

گوشت چرخ شده 250 گرم

پیاز رنده شده 1 عدد

سیب زمینی میانه نگینی خرد شده 2 عدد

فلفل دلمه ای 1/2 عدد

قارچ 100 گرم

رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک به میزان لازم

نان باگت به تعداد لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

1- نکات مربوط به گوشت

اغلب وقتی صحبت از گوشت قرمز می گردد بیشتر از مضرات آن گفته می گردد، اما همان طور که می دانید گوشت قرمز حاوی میزان بالای پروتئین می باشد و برترین ماده غذایی برای تقویت ماهیچه ها و استحکام عضلانی بدن است. بعلاوه دارای میزان قابل توجهی از امگا 3 می باشد و دارای منبع غنی از آهن است و برای پیشگیری از کم خونی بسیار موثر است. آهن از یک سو به ساخت هموگلوبین موجود در خون یاری می نماید و از سوی دیگر رسیدن اکسیژن به قلب و مغز را سرعت می بخشد. گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از ویتامین های گروه B. می باشد این گروه از ویتامین ها برای سوخت و ساز بهتر بدن ضروری می باشد. همان طور که ملاحظه نمودید گوشت قرمز ارزش غذایی بسیار بالایی دارد، اما مهم این است که به میزان مناسب مصرف گردد و مصرف 1 الی 2 بار در هفته برای بدن بسیار مفید است.

حال که با فواید گوشت قرمز آشنا شدید ضروری است نکاتی را به شرح ذیل در خصوص بسته بندی و منجمد کردن آن رعایت کنید:

در خصوص بسته بندی و منجمد کردن گوشت قرمز باید توجه داشته باشید که هر قدر حجم گوشت درون بسته ها کمتر باشد یعنی به صورت یک لایه پهن و نازک در مشما قرار بگیرد زودتر یخ می زند و کیفیت آن هم حفظ می گردد. برعکس اگر بسته بندی ضخیم و پر حجم باشد باعث می گردد گوشت دیرتر یخ بزند و این امر موجب فساد یا تغییر کیفیت گوشت می گردد.

2- نکات مربوط به پیاز

خیلی از اوقات که برای خریدن پیاز به بازار های میوه و تره بار می روید در مغازه رنگ های مختلفی از پیاز ها را می بینید بدون توجه به اینکه هر کدام از این پیاز ها مصارف مشخصی دارند آن را می خرید در واقع دم دست ترین پیاز را انتخاب می کنید غافل از اینکه ممکن است پیاز انتخاب شده برای مصرفی که در نظر دارید مناسب نباشد.

اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیاز شرح دهیم باید از پیاز زرد که معروف ترین عضو خانواده پیاز ها است آغاز کنیم این پیاز برترین گزینه برای پخت و پز است پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایم تری دارد از نظر کاربرد تقریبا مثل پیاز قرمز است، یعنی می توان آن را خام خورد و یا در سالاد ها و دیپ ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا های مکزیکی هم برترین گزینه است.

پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد، فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد علاوه بر این برای کبابی کردن، انواع سالاد و ساندویچ ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز های قرمز به میزان کافی عطر و طعم به غذا نمی دهند بنابراین معمولا برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی گیرند.

3- نکات مربوط به سیب زمینی

سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کنید بعد آن ها را در آب سرد بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس آب آن را عوض کنید مجدد آب سرد روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید 2 تا 3 بار این کار را تکرار کنید عوض کردن آب سیب زمینی باعث می گردد نشاسته اضافه آن گرفته گردد.

4- نکات مربوط به فلفل دلمه ای

همان طور که می دانید فلفل دلمه ای سبزی پر خاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به ویژه بچه ها توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز می باشد که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به علت مواد مغذی از جمله ویتامینی که دارد منشا درمان سرما خوردگی محسوب شده و بعلاوه برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و هم برطرف یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه برجستگی هایی وجود دارد فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند ماده هستند فلفل دلمه ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد لذا برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود دارد نر است تخم کمتری دارد، تند تر است و برای غذا پختن از آن استفاده می گردد و در آشپزی کاربردی تر است بر عکس فلفل دلمه ماده فلفل دلمه ای نر بعد از تفت دادن و پختن اصلا تلخ نمی گردد و خوشمزه باقی می ماند.

5- نکات مربوط به پنیر پیتزا

همان طور که می دانید انواع پنیر ها از جمله پنیر پیتزا جزء جدایی ناپذیر فست فود ها هستند و تاثیر بسیار مهمی در خوشمزه تر شدن آن ها دارند، اما در تهیه پنیر ها ضروری است نکاتی را رعایت کنید، چون پنیر ها در عین حال که باعث خوشمزه تر شدن غذای ما می شوند اگر کیفیت مناسبی نداشته باشند طعم نامطبوعی به غذا می دهند.

اولین نکته ای که در هنگام خرید پنیر باید به آن توجه کنید محل نگهداری پنیر است پنیر خواه بسته بندی باشد خواه فله ای، باید در یخچال نگهداری گردد البته نگهداری پنیر در یخچال نمی تواند ضامن سلامت و قابل مصرف بودن آن باشد لذا توجه به تاریخ فراوری، تاریخ انقضاء، نشان استاندارد و سالم بودن بسته بندی آن هم از اهمیت زیادی برخوردار است.

دومین نکته مهم در خرید پنیر توجه به ظاهر آن است در برخی بسته بندی ها پنیر رنده شده را به صورت تک رنگ (سفید) و در برخی دیگر به صورت دو رنگ (سفید و نارنجی) می بینید این پنیر های نارنجی رنگ همان پنیر چدار یا گودا هستند البته این دو تفاوتی در میزان کش آمدن و کیفیت ندارند، بنابراین می توانید به دلخواه هر کدام از آن ها را انتخاب کنید.

نکته مهم این است که این پنیر های رنگی باید حتما نارنجی باشند، زیرا چدار کاملا رنگ نارنجی مشخصی دارد و اصلا زرد نیست. وجود پنیر های دارای رنگ زرد یا طلایی نشان دهنده استفاده از رنگ های شیمیایی در پنیر است لذا از خرید آن ها خودداری کنید، چون این مواد شیمیایی باعث چرب شدن و به روغن افتادن غذا می گردد و در نهایت طعم نامطبوعی به غذا می دهد؛ بنابراین اگر شک داشتید که این پنیر های رنگی پنیر چدار یا گودا هستند یا ترکیبات شیمیایی بهتر است از پنیر های تک رنگ بهره ببرید.

طرز تهیه باگت شکم پر

1- داخل تابه ای 2 قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید بعد گوشت چرخ شده + فلفل سیاه + فلفل قرمز + نمک + پیاز رنده شده را اضافه کنید حدود 15 دقیقه تفت دهید بعد 2 قاشق غذاخوری ربی که از قبل آن را تفت داده اید را اضافه کنید. برخی وقتی پیاز را رنده می نمایند کاملاً آب آن را می گیرند و اصطلاحاً فقط تفاله های پیاز را به گوشت اضافه می نمایند، اما بعد از پخت با این مشکل روبرو می شوند که گوشت بوی زهم می دهد؛ بنابراین نباید آب پیاز را کامل بگیرید بلکه وقتی پیاز را رنده کردید چند دقیقه آن را کنار بگذارید آبی که از پیاز جدا می گردد را بگیرید و بقیه پیاز را به گوشت اضافه کنید اصلا نیازی به فشار دادن پیاز و گرفتن تمام آب آن نیست.

2- سیب زمینی ها را سرخ کنید سپس قارچ ها را هم تمیز بشویید و خرد کنید. داخل تابه مورد نظر کمی روغن یا کره بریزید با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ ها آب نیندازند سپس قارچ + گوشت + سیب زمینی را با هم مخلوط کنید بعد هم فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید 2 دقیقه تفت دهید در نهایت آویشن را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

3- روی نان های باگت را برش بزنید داخل آن ها را خالی کنید کمی پنیر پیتزا داخل نان ها بریزید سپس داخل نان ها را با موادی که از قبل تهیه نموده اید پر کنید لا به لای مواد هم کمی پنیر پیتزا بریزید در نهایت روی مواد را با پنیر کاملا پوشش دهید نان ها را روی سینی فر قرار دهید فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم گردد سینی را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر ذوب گردد می توانید گریل فر را در 5 دقیقه آخر روشن کنید تا پنیر برشته تر گردد.

منبع: فرارو
انتشار: 26 شهریور 1400 بروزرسانی: 26 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 158185

به "طرز تهیه باگت شکم پر؛ غذایی خوشمزه، سریع و آسان" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه باگت شکم پر؛ غذایی خوشمزه، سریع و آسان" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باگت شکم پر؛ غذایی خوشمزه، سریع و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید