ضعف آنتن دهی در شهرهای مرزی آذربایجان غربی برطرف گردد
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، شهروز بزرگر سه شنبه شب در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی اظهارداشت: در حال حاضر بدلیل ضعف شبکه های ارتباطی و مخابراتی در شهرهای مرزی مردم از سایر کانال های خارجی استفاده می نمایند و کم کم مردم با فرهنگ و زبان خود بیگانه می شوند.
وی با بیان اینکه آذربایجان غربی از محرومیت جدی و تاریخی رنج می برد اضافه کرد: در استان کارخانه دولتی یا خصوصی که از بودجه 700 هزار میلیارد تومانی شرکت های وابسته به دولت تزریق گردد، نداریم که در این حوزه وزارت ارتباطات سرمایه گذاری کند دولت باید به استان توجه ویژه ای داشته باشد.
بزرگر خواهان افزایش اشتغالزایی بخش ارتباطات در روستاها و تقویت دفاتر پست بانکی شد و ادامه داد: در کنار امنیت پایدار که در استان وجود دارد دولت باید دولت اهتمام جدی داشته باشد تا بتوان امنیت شغلی را نیز برای همگان ایجاد کرد.
نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر ارتباطات اضافه کرد: به عنوان وزیر انتظار می رود این است که با اعتبارات ناچیز نمی توان عقب ماندگی استان را رفع کرد از این رو درخواست می کنیم مسائل این منطقه بیشتر از پیش در جلسه هیئت دولت گزارش گردد تا بتوان شکافی که در استان نسبت به دیگر مناطق کشور ایجاد گردیده است را رفع کرد.
بزرگر گفت: این استان در مسیر دروازه اروپا و آسیا قرار گرفته بنابراین با استفاده از این ظرفیت می توان هم استان را ازبسیاری مزایا برخوردار کرد و هم چندین استان دیگر را با مزایای این مرزها مدیریت کرد بنابراین زحماتی که در بحث های مختلف کشیده می گردد نباید بی نتیجه بماند.
منبع: خبرگزاری مهربانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
مهسان بلاگ: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان