سرعت کاهش نرخ زاد و ولد در ارمنستان کمتر شد

به گزارش مجله سرگرمی، روند کاهش میزان زاد و ولد در ارمنستان کُند شده است.

سرعت کاهش نرخ زاد و ولد در ارمنستان کمتر شد

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از آرکا، آرسن توروسیان وزیر بهداشت ارمنستان روز آدینه گفت که روند کاهش میزان زاد و ولد در این کشور کند شده است.

وزیر بهداشت ارمنستان گفت: یک خبر خوب برای همه دارم. با جمع بندی ارقام مربوط به تولد در کشور در نیمه اول سال 2019 و مقایسه آنها با سال 2018، می توانیم اعلام کنیم که کاهش زاد و ولد کمتر شده و در صورت ادامه این روند نزولی، کاهش زاد و ولد متوقف می گردد و حتی امکان قرار دریافت در روند رو به رشد وجود دارد.

آرسن توروسیان گفت که در نیمه اول سال 2018 میزان تولدها در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 4.9 درصد کاهش داشت در صورتی که در نیمه اول سال 2019 شاهد کاهش 0.9 درصدی بودیم.

وی تاکید نمود که این شاخص ها نشان دهنده سیاست های مالی و اجتماعی دولت ارمنستان پس از انقلاب سال 2018 است. انقلاب مخملی که بهار سال 2018 رخ داد، نتیجه انباشت مسائل مالی و اجتماعی و همچنین بی اعتمادی رو به رشد مردم به ساختارهای دولتی بود.

براساس اعلام اداره ملی آمار ارمنستان، در ماه ژانویه تا ژوئن 2019 تعداد 16111 نوزاد در کشور به جهان آمده است که بیشترین تعداد آنها در ایروان با 6378 نوزاد و کمترین تعداد در استان وایوتس جور با 238 تولد بوده است.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

سبزوار: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 38082

به "سرعت کاهش نرخ زاد و ولد در ارمنستان کمتر شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرعت کاهش نرخ زاد و ولد در ارمنستان کمتر شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید