خیرین مدرسه ساز تمدن آینده کشور را می سازند

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، سید محمد بطحایی ظهر پنجشنبه در مراسم خیرین مدرسه سازسراسر کشور در مشهد اظهار کرد: خیرین مدرسه ساز با ساختن 113 هزار کلاس درس در بیست سال گذشته تمدن آینده کشور را رقم زده و به عبارتی تمدن آینده کشور را می سازند.

خیرین مدرسه ساز تمدن آینده کشور را می سازند

وی اضافه کرد: امروز نهال مدرسه سازی تبدیل به شجره طیبه شده و اهمیت مدرسه سازی در بعد معنوی و فرهنگی بسیار بیشتر از صرف ساختن فضای آموزشی است.

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد:کلاس درس ساختن ترویج خیر و اشاعه ناب ترین نوع ایثار و از خود گذشتگی است که اشاعه این فرهنگ توسط وزارت آموزش و پروش به درستی انجام نشده است و باید کوشش بیشتری گردد.

بطحایی گفت: امروز فضای آموزشی صرفا کلاس فیزیکی نیست و فضای کلاس بخشی از تکنولوژی است که تعمیق و تسریع یادگیری را بر عهده دارد و باید توجه داشت که فضای آموزشی خودش یک معلم در مسیر یادگیری است.

وی توضیح داد: معماری فضای های آموزشی و ایجاد فضای سبز که می تواند نقش مهمی در یادگیری ایفا نماید باید مورد توجه قرار گیرد و امروزه درحوزه فضا و معماری کلاسهای درس به سمت کلاسهای بدون دیوار حرکت و خود مدرسه تبدیل به یک کلاس شده است تا دانش آموزان در سر و صدا مهارت تمرکز را فرا بگیرند.

وزیر آموزش و پرورش توضیح داد:امروزه کلاسهای نیم دایره ای شکل گرفته است بدون نیمکت و بچه ها در این کلاسها روی زمین می نشینند، رنگ و تصاویر در فضاهای آموزشی به شدت مورد توجه است ولی ما در این حوزه ها کمتر کوشش و توجه داشته ایم که باید جبران گردد.

وی اضافه کرد:مدرسه محیط تمرین زندگی کردن است لذا معماری مدارس باید مورد بازنگری قرار بگیرد و مناسب با احتیاج امروز ساخته شوند و تا زمانی که مدرسه محل تمرین زندگی نگردد حتی اگر تمامی مدارس کشور به لحاظ ایمن سازی در شرایط خوبی قرار بگیرند هنوز کار تمام نشده است.

بطحایی تاکید نمود: محیط مدرسه باید محیطی برای بچگی کردن و تمرین صبر و اخلاق گردد، مدارس ما باید دارای اتاق اسباب بازی مناسب باشد و براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ما به اصلاح مسیرهای قبلی آموزش مبنی بر امتحان، مشق اقدام کردیم و باید مدرسه را تبدیل به کارگاه کنیم.

وی با اشاره به احتیاج 80 تا 90 هزار میلیارد تومانی برای استاندارسازی فضاهای آموزشی کشور اظهار کرد: باید کارگروهی در وزارتخانه تشکیل گردد و روشهای جلب مشارکت خیرین مورد بازنگری قرار بگیرد تا هر فردی در کشور بتواند براساس توان مالی خود در مدرسه سازی سهیم گردد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید نمود: ظرف سه ماه آینده باید این کارگروه راهبردهای عملیاتی خود را ارائه بدهد.

shop98ia.ir: مجله فروشگاهی: آخرین اخبار و مقالات تجارت الکترونیک

samitm.ir: مجله سامی: وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 6894

به "خیرین مدرسه ساز تمدن آینده کشور را می سازند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خیرین مدرسه ساز تمدن آینده کشور را می سازند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید