خشکسالی گریبان گیر استان سمنان

به گزارش مجله سرگرمی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: با کاهش 51 درصدی میانگین بارندگی در دراز مدت، خشکسال گریبان گیر استان شده است که برای مقابله با آن، تمهیداتی با یاری دستگاه های اجرایی اندیشیده شده است.

خشکسالی گریبان گیر استان سمنان

به گزارش از ، خداداد مدیر کل مدیریت بحران استانداری سمنان با اشاره به اینکه در سال زراعی 1399 - 1400، میانگین بارندگی 77 میلی متر بود گفت: این اندازه نسبت به میانگین بارندگی در دراز مدت که 140 میلی متر است کاهش 51 درصدی دارد و نسبت به سال گذشته 42 درصد کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه کاهش بارندگی ها در استان سمنان تاثیر منفی بر فراوری کشاورزی و دامی داشته است گفت: بر اساس برآورد به طور غیر مستقیم، خشک سالی 834 میلیارد تومان خسارت وارد نموده است.

به گفته وی، علاوه بر خشک سالی دیگر پدیده های طبیعی هم مثل سرمازدگی خسارت 440 میلیارد تومانی و سیل و صاعقه و تگرگ هم خسارت 165 میلیارد تومانی وارد نموده است.

خداداد از تشکیل کارگروه های پپیشگیری با حوادث طبیعی و فراخوان دستگاه های اجرایی از سال گذشته اطلاع داد و گفت: در این کارگروه ها، اندازه خسارت ها آنالیز و برای یاری به بعضی از آسیب دیدگان مانند عشایر علوفه دولتی تامین شد.

انتهای پیغام / گ

namit.ir: نامیت: مجله گردشگری و مسافرتی

malcom.ir: مالکوم: اخبار و رویدادهای ورزشی

lison.ir: لیسون: مجله هنر هفتم، سینما

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 158560

به "خشکسالی گریبان گیر استان سمنان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خشکسالی گریبان گیر استان سمنان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید