خبرنگاران مربی نفت آبادان: اشتباه داور مانع پیروزی تیم شد

به گزارش مجله سرگرمی، آبادان - خبرنگاران - مربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: داور در این ملاقات براحتی مانع پیروزی ما شد و اشتباه های داوری برای صنعت نفت به امری عادی تبدیل شده است.

خبرنگاران مربی نفت آبادان: اشتباه داور مانع پیروزی تیم شد

به گزارش خبرنگاران کاظم فرهانی آدینه شب در نشست خبری پس از بازی تیم های صنعت نفت آبادان و شهرخودرو مشهد گفت: در این بازی داور به صنعت نفت ظلم کرد و خیلی راحت 2 پنالتی تیم ما را ندید تا سه امتیاز را از دست بدهیم.

وی اضافه نمود: در دقیقه 82 گل کاملا صحیح نفت را داور ندید و اعتقاد داشت توپ از خط دروازه عبور ننموده در صورتی که توپ از خط دروازه رد شده بود.

مربی تیم صنعت نفت آبادان گفت: گلی که دریافت کردیم صحیح نبود زیرا مهاجم حریف قبل از گلزنی روی مدافع ما مرتکب خطا شد ولی این خطا از چشم داور دور ماند.

فرهانی اضافه نمود: اگر ما برای کسب سهمیه آسیا احتیاج به سه امتیاز این ملاقات داشتیم چگونه اشتباهات داوری را جبران می کردیم. متاسفانه اشتباهات داوری در این فصل برای صنعت نفت به امری عادی تبدیل شده است.

وی گفت: کارشناسان باید وقت بیشتری برای بازی های صنعت نفت آبادان بگذارند تا برای همه معین گردد که این تیم از سوی داوری ضرر نموده است و امتیازهای مهمی را از دست داده است.

مربی صنعت نفت آبادان اضافه نمود: ما همه کوشش خود برای پیروزی را می کنیم ولی بعضی اتفاقات این اجازه را به ما نمی دهد که پیروز شویم و ما را شرمسار طرفداران می نماید.

تیم فوتبال صنعت نفت آبادان آدینه شب از هفته بیست وهفتم رقابت های لیگ برتر برابر میهمانش شهرخودرو به تساوی یک بر یک رسید.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: ایرنا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 103243

به "خبرنگاران مربی نفت آبادان: اشتباه داور مانع پیروزی تیم شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران مربی نفت آبادان: اشتباه داور مانع پیروزی تیم شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید