جامعه پزشکی مکلف به استفاده از پایانه فروشگاهی از ابتدای سال 98 شد
به گزارش مجله سرگرمی، یک عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس مصوبه امروز کمیسیون تلفیق کلیه صاحبان مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز فعالیت آن ها توسط وزارت بهداشت یا نظام پزشکی صادر شده است مکلف هستند از پایانه فروشگاهی استفاده نمایند تا تعیین گردد چه میزان درآمد دارند و به نسبت آن باید مالیات بپردازند.

جلال میرزایی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: کمیسیون مالی پیشنهاد الحاق بنده به تبصره 6 لایحه بودجه 98 که در ارتباط با درآمد های دولت است داده بود. یکی از انتقاداتی که در جامعه که در سطوح مختلف دیده می شود این است که چرا از بعضی صنف هایی که درآمد بالایی دارند گرفته نمی شود.
وی در ادامه اظهار کرد: در جلسه نوبت عصر کمیسیون تلفیق با رای قاطع کمیسیون به پیشنهاد کمیسیون مالی مصوب شد کلیه صاحبان مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز فعالیت آنها توسط وزارت بهداشت یا نظام پزشکی صادر شده است مکلف هستند در چارچوب آئین نامه تبصره 2 ماده 169 قانون مالیات های مستقیم، از ابتدا سال 98 از خاتمهه فروشگاهی استفاده نمایند تا معین شود چه میزان درآمد دارند.
نماینده مردم ایلام در ادامه توضیح داد: با معین شدن سقف درآمد این صنف، بر اساس آن باید مالیات پرداخت نمایند. اینکه چه میزان باید مالیات بپردازند به تصمیم گیری در مورد نحوه محاسبه مالیات بر درآمد کارکنان دولت بر می شود که به جلسه بعد موکول شد.
وی در خاتمه گفت: به احتمال قوی سقف معافیت مالیاتی دو میلیون و 500 هزار تومان خواهد بود که در لایحه این سقف دو میلیون و 300 هزار تومان است و کسانی که بیش از دو میلیون و 500 هزار تومان درآمد دارند با افزایش درآمد به صورت پلکانی باید مالیات بپردازند.
منبع: خبرگزاری ایسناcruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها