توصیه های جهاد کشاورزی گلستان برای کنترل تداخل نسلی آفات

به گزارش مجله سرگرمی، مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی گلستان در رابطه با تداخل نسلی آفات در مزارع استان توضیحاتی ارائه داد.

توصیه های جهاد کشاورزی گلستان برای کنترل تداخل نسلی آفات

کیانوش حق نما مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی گلستان در گفتگو با خبرنگار از گفت: در ماه های خرداد و تیر شاهد بروز یک نسل از آفات (تخم، لارو یا حشره) در مزارع هستیم و کشاورز با استفاده از یک نوع سم به خوبی می تواند آفت را کنترل کند.

او اضافه نمود: متاسفانه شهریورماه در برخی مزارع پنبه و سویا شاهد تداخل نسلی آفات در مزارع هستیم یعنی به صورت همزمان تخم، لارو و حشره در مزرعه رویت می شود.

حق نما ادامه داد: با بروز تداخل نسلی دیگر سمومی که کشاورز برای کشتن یک نسل از آفت مورد استفاده قرار می دهد کارایی ندارد و مجدد جمعیت آفت افزایش پیدا می کند.

او گفت: برای پیشگیری از خسارت این تداخل بین نسلی آفات لازم است کشاورز 4 روز بعد از هر دوره سم پاشی مزرعه خود را مورد بررسی قرار دهد و با مشاهده نسل جدیدی از آفت سم پاشی را تکرار کند.

ق

blogpo.ir: بلاگ پو | اینجای دنیای ما وبلاگنویس هاست

mykonos.ir: میکونوس: سفر به زیباترین شهر یونان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 158637

به "توصیه های جهاد کشاورزی گلستان برای کنترل تداخل نسلی آفات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های جهاد کشاورزی گلستان برای کنترل تداخل نسلی آفات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید