توصیه های تغذیه ای برای افزایش مقاومت بدن در فصل سرد سال
به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با ارائه توصیه های تغذیه ای برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری های تنفسی در فصل سرد سال، گفت: علاوه بر تاثیر ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بدن، رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه نیز سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماری ها مقاوم می نماید.
به گزارش خبرنگاران، دکتر زهرا عبداللهی در مصاحبه با ایسنا با اشاره به اینکه احتمال بروز بیماری های تنفسی همچون سرماخوردگی در فصل پاییز افزایش می یابد، گفت: به لحاظ تغذیه ای برای جلوگیری از بروز چنین بیماری هایی توصیه می کنیم منابع تغذیه ای حاوی ویتامین C بیشتر مصرف گردد.
وی با بیان اینکه ویتامین C در همه سبزیجات و میوه های تازه وجود دارد، اظهار کرد: برخی از میوه ها مانند مرکبات، ویتامین C بیشتری دارند ولی معنایش این نیست که مابقی میوه ها و سبزیجات فاقد ویتامین C هستند.
وی با تاکید بر اینکه مصرف روزانه سبزی ها و میوه ها، ویتامین C مورد احتیاج بدن تامین می گردد، توضیح داد: به دنبال مصرف میوه ها و تامین ویتامین C، سیستم ایمنی بدن نیز تقویت می گردد و تاحدودی از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری می نماید. در صورت ابتلا به سرماخوردگی و بیماری های تنفسی، مصرف مایعات و بویژه مایعات و غذاهای گرم به بهبود مبتلایان یاری می نماید.
عبداللهی ادامه داد: احتیاجی به خرید قرص ویتامین C نیست، ویتامین C باید به طور طبیعی از رژیم غذایی تامین گردد که در همه سبزیجات و میوه های تازه و خام وجود دارد. میزان ویتامین C در میوه و سبزی پخته شده کاهش می یابد. توجه کنید که رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماری ها مقاوم می نماید.
منبع: جام جم آنلاینعینک گوچی: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان