تشریح عملکرد آموزش وپرورش در افزایش ایمنی و آموزش مقررات هدایت و رانندگی

به گزارش مجله سرگرمی، تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش در آئین اختتامیه جشنواره جوانه های راه با برشمردن فعالیت های آموزش وپرورش در افزایش ایمنی و آموزش مقررات هدایت و رانندگی عملکرد این نهاد را تشریح کرد.

تشریح عملکرد آموزش وپرورش در افزایش ایمنی و آموزش مقررات هدایت و رانندگی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آمورش و پرورش، علیرضا کاظمی در آئین اختتامیه جشنواره جوانه های راه که با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و در سالن جلسات وزارت مذکور برگزار گردید، با اشاره به کاهش آمار و ارقام تصادفات، اظهار کرد: از آموزش وپرورش به عنوان یک دستگاه عظیم و مؤثر انتظار می رود کارهای عظیمی در جهت ارتقای ایمنی انجام دهد.

وی اضافه نمود: در راستای افزایش ایمنی و کاهش حوادث دو موضوع را در دستور کارداریم؛ که آموزش مقررات هدایت و رانندگی در کتاب های درسی و دیگری آموزش این مقررات در قالب فوق برنامه های دانش آموزان است.

کاظمی توضیح داد: در سه پایه تحصیلی سوم و چهارم ابتدایی و پایه دوازدهم متوسطه، دانش آموزان با قوانین و مقررات هدایت و رانندگی و همچنین با وظایف پلیس آشنا می شوند. آشنایی دانش آموزان پایه چهارم با کمربند ایمنی و انواع وسایل نقلیه و آشنایی دانش آموزان پایه دوازدهم با ایمنی جاده ها ازجمله مصادیق این موضوع است.

وی اضافه نمود: کتاب های درسی محدودیت هایی دارند لذا باید از روش های دیگر نیز استفاده کرد بنابراین بخش دوم برنامه های آموزشی در مورد مقررات هدایت و رانندگی در قالب فوق برنامه برای دانش آموزان ارائه می گردد.

معاون پرورشی و فرهنگی اعلام کرد: تشکل همیار پلیس یکی از عظیم ترین تشکل های دانش آموزی کشور است، در شرایط کرونایی این تشکل با 24 هزار عضو فعالیت خود را در فضای مجازی و در کانال مربوط در شبکه شاد ادامه می دهد.

وی با اشاره به وجود تشکل فرهنگ یاران ترافیک، توضیح داد: تا به امروز بیش از یک صد هزار نفر از اعضای این تشکل را آموزش دادیم.

کاظمی با اشاره به تغییر شرایط فعالیت ها با شیوع کرونا و از سال قبل، اظهار کرد: از سال قبل برنامه های آموزشی خود و حوزه ایمنی و مقررات هدایت و رانندگی را در فضای مجازی برگزار می کنیم، فراوری و بارگذاری 5 هزار محتوا در شبکه شاد کانال همیاران پلیس ازجمله این فعالیت ها است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش اضافه نمود: فعالیت های اردویی و برگزاری جشنواره جوانه های راه نیز یکی دیگر از اقدامات فرهنگی و شروعی برای کارهای عمیق فرهنگی است لذا از سال تحصیلی جاری این جشنواره را به یک موضوع دائمی تبدیل کردیم.

وی از آمادگی کامل برای همکاری بیشتر با وزارت راه و شهرسازی در مورد برگزاری جشنواره ها اطلاع داد و اضافه نمود: یکی از راه های افزایش ایمنی، فراوری خودروهای متناسب با سن دانش آموزان برای استفاده در فرایند سرویس مدارس و اردوهای دانش آموزی است.

کاظمی بر کوشش بیشتر و مؤثر در افزایش ایمنی دانش آموزان تأکید و مطرح نمود:این جشنواره اقدامی بود برای کارهای فرهنگی عمیق تر در این موضوع بود لذا این برنامه را برای سال آینده برای 7 میلیون دانش آموز ارائه می کنیم.

گفتتی است؛ این جشنواره با شعار؛ عابر مطلع، راننده قانون مدار، جاده ایمن و خودرو ایمن و در رشته های هنرهای تجسمی ویژه دانش آموزان ازجمله؛ نقاشی، عکاسی، پوستر و کاریکاتور و با همکاری دو وزارت آموزش وپرورش و راه و شهرسازی و بعضی نهادها و سازمان های همکار برگزار گردید. بیش از شش هزار آثار در این جشنواره مشارکت داشتند.

همچنین؛ در این آئین از علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی و هانی معلمی معاون وی با اهدای نشان افتخار و لوح تقدیر توسط وزارت راه و شهرسازی تقدیر شد.

mahsanblog.ir: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 130032

به "تشریح عملکرد آموزش وپرورش در افزایش ایمنی و آموزش مقررات هدایت و رانندگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تشریح عملکرد آموزش وپرورش در افزایش ایمنی و آموزش مقررات هدایت و رانندگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید