آشنایی با طرز تهیه تارت دبل چاکلت
به گزارش مجله سرگرمی، در این مطلب طرز تهیه تارت دبل چاکلت آموزش داده شده است. تارت نوعی شیرینی است که روی آن باز و از مواد پر کننده مانند میوه، مارمالاد و به اسم غذا مرغ و ماهی برای پوشش آن استفاده می گردد.
برای مطالعه بیشتر با sloblag.com: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
در ادامه به طرز تهیه تارت دبل چاکلت می پردازیم.
- پاناکوتای یک بسته
- خمیر تارت طبق دستور
- پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری
- شیر پرچرب 70 میلی لیتر
- شکلات سفید 200 میلی گرم
- شکلات تلخ 200 میلی گرم
- شکلات چیپسی 70 میلی گرم
- مغز های تست شده 60 گرم
دستور تهیه تارت دبل چاکلت
مرحله اول
خمیر تارت را آماده کنید سپس خمیر را بین دو لایه کیسه نایلونی باز نموده و داخل قالب تارت را بپوشانید و اضافه های آن را جدا کنید. روی خمیر را با فویل آلومینیومی پوشانده و روی آن سرامیک مخصوص پخت بریزید.
قالب را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم نموده اید، قرار دهید تا طلایی رنگ گردد.
مرحله دوم
پودر ژلاتین و شیر را در ظرفی نسوز ریخته، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین کاملاً در شیر حل گردد (روش بن ماری).
پاناکوتای را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد سپس مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید.
نیمی از مخلوط پاناکوتا را با شکلات سفید و بقیه را با شکلات تلخ مخلوط کنید.
پاناکوتای سفید را در قالب تارت ریخته سپس روی آن نیمی از شکلات چیپسی و نیمی از مغز های تست شده بپاشید. پاناکوتای شکلاتی را روی آن ریخته و مجدداً بقیه شکلات چیپسی و مغز های تست شده را روی آن بپاشید. تارت دابل چاکلت را در یخچال قرار دهید تا سرد گردد. پس از این مدت، از یخچال خارج و در ظرف مناسب سرو کنید.