طرز تهیه بسبوسه؛ یک کیک مصری با طعمی جادویی و منحصر به فرد
به گزارش مجله سرگرمی، بسبوسه یا هریسه نام یک کیک خوشمزه و خاص مصری است که از آرد سمولینا تهیه می شود و طعمی جادویی دارد. با ما همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه بسبوسه را آموزش دهیم.
تمام کیک ها چند لایه و با روکش شکلات و فوندانت نیستند؛ بعضی از کیک ها مانند این کیک سنتی مصری، با سمولینا تهیه می شوند و کافی است آن ها را در دهان بگذارید تا آب شوند. بسبوسه یک کیک خیس است که با آرد سمولینا تهیه می گردد و ریشه آن به کشور مصر برمی گردد. این کیک علاوه بر مصر در ترکیه، ارمنستان، یونان و کشورهای عربی هم شیرینی بسیار محبوبی است و در اعیاد و ماه رمضان بسیار تهیه می گردد.
بهترین بسبوسه، بافتی نرم و منسجم دارد و هیچ شباهتی به کیک ندارد. سطح آن هم نازک، نسبتا برشته و ترد است. روی بسبوسه را می توان با مغز بادام و خامه تزیین کرد یا حتی به تنهایی سرو کرد و از شیرینی آن لذت برد.
- طرز تهیه کیک زردآلو با زردآلوی تازه
- طرز تهیه دسر عربی ساده با کارامل و بیسکوییت پتی بور
- چطور دسر ماست و آناناس درست کنیم؟
در ادامه روش تهیه یک بسبوسه اصیل و خوشمزه را خواهید دید و بعد از آن هم می توانید سری به آرشیو آموزش آشپزی تصویری ما بزنید تا طرز تهیه انواع دسرها و شیرینی های خوشمزه را در آنجا مشاهده کنید.
مواد لازم برای 9 برش
- شکر: یک پیمانه
- شیر: دو سوم پیمانه
- آرد سمولینا: سه چهارم پیمانه
- شیر خشک: 2 قاشق غذاخوری
- کره ذوب شده: 70 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- ماست شیرین: نصف پیمانه
- وانیل: نصف قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه بسبوسه
1.
فر را روشن کرده و اجازه دهید با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم گردد. در این زمان با استفاده از همزن دستی، تخم مرغ ها را با نصف پیمانه شکر و وانیل مخلوط کنید تا کرمی شوند.
2.
حالا شیر خشک الک شده، پودر نارگیل، ماست و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
3.
در آخر آرد سمولینا و بکینگ پودر را به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه بسبوسه حاضر گردد.
4.
کف و دیواره های یک قالب 25 در 25 سانتی متری را با کره یا روغن چرب کنید و مایه را به داخل قالب منتقل کنید.
5.
حالا قالب را در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و 45 دقیقه زمان پخت دهید.
6.
در این فاصله، شیر را با نصف پیمانه ی باقیمانده از شکر، روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در شیر حل گردد و شهد شروع به جوشیدن کند. نیازی نیست که شهد غلیظ گردد و بعد از به جوش آمدن، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.
7.
وقتی بسبوسه را از فر خارج کردید، آن را با چاقو به شکل دلخواه برش بزنید و شهد خنک شده را روی تمام قسمت های آن بریزید. اجازه دهید بسبوسه و شهد به مدت 2 ساعت استراحت کند تا شهد کاملا به خورد آن برود و خنک گردد.
8.
نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگگروه ساختمانی ابان: گروه ساختمانی آبان: مجری بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت میباشد.