برترین آکادمی شرق تهران شیرینی پزی و آشپزی با مدرک بین المللی
به گزارش مجله سرگرمی، در شهر بزرگ تهران تعداد بی شماری آکادمی شیرینی پزی و آشپزی وجود دارد.
دنبال برترین آکادمی شیرینی پزی و آشپزی با مدرک بین المللی فنی حرفه ای در تهران هستید؟ کلاس شیرینی پزی حرفه ای می خواهید؟ کیک پزی یا قنادی حرفه ای یا هر مدرک بین المللی؟ داستان های مجذوب نماینده سفر فرهنگ شیرینی پزی و آشپزی را؟ این مقاله را بخوان تا به چیزی که میخواهی برسی.
آکادمی شیرینی پزی سفره ایرانی در شرق تهران
سه علتی که نشان دهنده اعتبار آکادمی sofreirani است را خدمت شما عرض می کنم.
1. بیش از 20 سال سابقه درخشان و دریافت گـواهی نامه رتبه یک آمـوزشگاه های آشپزی و شیرینی پزی از مدیر آموزش فنی و حرفه ای استان تهران جناب آقای مجید طهرانیان یعنی برترین آکادمی شیرینی پزی و آشپزی شرق تهران با مدرک بین المللی فنی حرفه ای
2. اساتید مجرب
- شف معصومه مرعشی، مدرس شیرینی پزی و آشپزی
- پیستری شف فاطمه موسوی مدرس شیرینی پزی ملل، شیرینی پزی فرانسوی و دسر های مدرن
- پیستری شف حسین شبیه زاده مدرس تزیین کیک، طراح محصولات برند های معتبر قنادی ناتلی، نان سحر و...
جناب شبیه زاده تزیین کیک را به صورت حضوری در آکادمی و آنلاین در وب سایت sofreirani تدریس می نمایند البته این کلاس ها مدرک دکور کیک هم دارند.
3. ارائه مدرک معتبر بین المللی فنی و حرفه ای
در شهر بزرگ تهران تعداد بی شماری آکادمی شیرینی پزی و آشپزی وجود دارد. این تعداد بالا مخاطب را همواره با چالش انتخاب روبه رو می نماید. برترین آکادمی آشپزی بین المللی در تهران، کدام است؟ در کلاس کدام استاد شیرینی پزی شرکت کنم؟ کدام دوره شیرینی پزی را انتخاب کنم؟
این ها سوال اساسی است که علاقه مندان با آن روبه رو هستند. اما این اول راه است، هزینه مدرک بین المللی را هم اضافه کنید. پول و زمان , کمترین هزینه ای است که با انتخاب نادرست آکادمی از دست می دهیم. مهم ترین دارایی که هزینه می کنیم، ذوق وشوق یادگیری هنر قنادی است.
آکادمی سفره ایرانی از سال 1377 فعالیت خود را در محله نارمک تهران آغاز کرد. البته خانم معصومه مرعشی آکادمی را بعد از پنج سال تحقیق و تحصیل تاسیس کرد. سفره ایرانی از همان ابتدا روی صداقت و آموزش دلسوزانه بنا قرار گرفت.
یک بار از استاد مرعشی پرسیدم:
معیار شما برای رضایت هنرجوها از کیفیت آموزش هایتان چیست؟
پاسخ داد:
80 درصد هنرجویان آکادمی سفره ایرانی، بیشتر از یک کلاس را ثبت نام می نمایند. وقتی آموزش های مقدماتی سرانجام میابد بیشترا کلاس های دیگر را هم ثبت نام می نمایند. به نظرم این معتبرترین معیار برای اطلاع از کیفیت آموزش ها است.
البته در آکادمی شیرینی پزی و آشپزی استاد مرعشی بارها مشاهده شده، شاگردان قدیمی که در جوانی نزد استاد بودند حالا بچه هایشان را هم برای یادگیری به استاد مرعشی می سپارند.
شف مرعشی کلاس های گوناگونی برگزار می نمایند کلاس های عمومی ایشان شامل:
- آموزش شیرینی پزی مقدماتی از صفر با مدرک شیرینی پزی
- آموزش شیرینی پزی حرفه ای با ارائه مدرک شیرینی پزی
آموزش شیرینی های سنتی و اصیل ایرانی و ملل، استاد مرعشی چندین سال از جوانی خود را مشغول تحقیق و یادگیری شیرینی های سنتی ایرانی بودند، بعد از آن به سراغ شیرینی های کلاسیک عربی و عثمانی رفت، شف مرعشی در تهیه انواع باقلوا مهارت خاصی دارند، خمیر نازک باقلوا را با حساسیت خاصی به صورت دست ساز درست می نمایند و در نهایت یک اثر هنری خاص را خلق می نمایند. باور بفرمایید همین الان که در حال نوشتن این مقاله هستم دهانم آب افتاده است، چراکه باقلواهای استاد مرعشی را چشیده ام و آرزو میکنم شما هم در کلاس ایشان حضور پیدا کنید و این هنر خاص را آموزش ببینید.
- آموزش شیرینی های سنتی و اصیل ایرانی و ملل
- آموزش پخت نان از مبتدی تا پیشرفته
- آموزش کیک پزی
- آموزش آشپزی سنتی ایرانی
نام شف معصومه مرعشی را در گوگل سرچ کنید، با انواع و اقسام شیرینی های سنتی ایرانی و کلاسیک ملل آشنا خواهید شد. در کلاس شیرینی پزی ایشان، آموزش تماشا واقعی را تجربه خواهید کرد و فراسوی کتاب شیرینی پزی عمل خواهید کرد.
معرفی پیستری شف فاطمه موسوی:
خانم Fateme Mousavi یک معمار پیروز بود که به عشق شیرینی پزی فرانسوی، جهانی معماری را به مقصد رشته قنادی رها کرد. مسیر پرپیچ وخم قنادی فرانسوی با آن اصول و استانداردهای ریز و درشتش، پیستری شف موسوی را وا داشت که به علم شیمی مواد در قنادی مسلط گردد.
یکی از اهدافی که خانم موسوی در آموزش هایش در آکادمی سفره ایرانی دنبال می نماید این است که، هنرجویان دست از تکرار رسپی ها بردارند و به قنادی علمی توجه بیشتری داشته باشند. او می کوشد، علت استفاده هر یک از مواد اولیه در رسپی را به هنرجویان آموزش دهد. از نظر او هنرجویان بعد از گذراندن آموزش باید بتوانند درست را از غلط تشخیص دهند. نه اینکه با کوله باری از دستور پخت های بی اصالت و من درآوردی از کلاس خارج شده، بی آنکه قوه تشخیص آن ها تقویت شده باشد. یکی از داستان های جالب مدرک بین المللی شیرینی پزی برای Immigration همان داستان استاد ایتالیایی معروف ایشون در رشته ای از قنادی که امروزه هم بسیار پرطرف دار هست است.استادی که به ایران آمد تا فرهنگ و هنر قنادی رو با ما در میان گذارد:
تحصیل علم شکلات سازی به وسیله شف موسوی زیر نظر پیستری شف امانوئل که تصویر ایشان رو دیدید ، ایشان یکی از برترین قنادها در جهان هستند. همان طور که در بالای مقاله ذکر کردیم، زمانی که دو سرآشپز یا قناد از دو ملیت مختلف با هم مصاحبتی دارند، اتفاق جالبی می افتد، این بار هم نوبت به تقابل فرهنگی ایران و ایتالیا بود. فاطمه موسوی درباره تجربه خود از تدریس پیستری شف امانوئل می گوید:
تجربه جالبی بود، من به غیر از علم شکلات سازی و تکنیک های کاربردی چیزهای با ارزش دیگری هم از ایشان آموختم و آن هم مهارت انتقال مفاهیم و تجربیات بود، که همواره سعی در یادگیری این مهارت داشتم تا در کلاس هایم به کار ببرم.
کلاس هایی که پیستری شف موسوی در رشته قنادی برگزار می نمایند:
- شکلات سازی:
آموزش بن بن فراوری شکلات های دست ساز لوکس : Chocolate Bonbons یکی از آن شکلات های خاص در تمام جهانست، شکلات هایی دست ساز، با رنگ های خیره نماینده و براق که حتی می توانید چهره خودتان رو در آن ببینید، دارای طعم هایی شگفت انگیز که در هیچ دسر یا شیرینی دیگری تجربه نمی کنید. جالب است بدانید که برای ساخت بن بن احتیاج به شکلات real داریم، که این موضوع خود یک چالش به حساب میآید، استاد فاطمه موسوی این چالش را حل نموده و در کلاس هایش اصول استفاده از شکلات real را به هنرجویان عزیز آموزش می دهد
- آموزش بن بن (فراوری شکلات های دستساز لوکس)
- آموزش تارت های کلاسیک فرانسوی
- آموزش تارت های مدرن
- آموزش اکلر
- آموزش کروسان
مدرک بین المللی قنادی
یکی از کلاس های پرطرفدار در تهران ، کلاس دوره قنادی آکادمی سفره ایرانی است که بعد از گذراندن دوره و شرکت در آزمون های فنی و حرفه ای دو مدرک قنادی درجه یک و قنادی درجه دو را خدمت هنرجویان تقدیم می نماید.
البته گفتنی است که این دو، تنها مدرک فنی حرفه ای قنادی نیستند. شما می توانید با شرکت در کلاس های سفره ایرانی، مدرک دکورکیک، مدرک دسر های ملل ، مدرک شکلات سازی و... را دریافت کنید.
مدرک معتبر بین المللی فنی حرفه ای
همان طور که میدانید سازمان فنی حرفه ای زیر مجموعه سازمان جهانی ILO است. هدف این سازمان حمایت از نیرو کار است. به این صورت که در بیشتر کشورهای جهان نمایندگانی دارد تا علاقه مندان هر رشته را برای ورودشان به بازار کار تربیت نمایند.
تمام آشپزها و شیرینی پزهایی که مدرک معتبر بین المللی خود را از آکادمی سفره ایرانیدریافت می نمایند در این سازمان جهانی کد مخصوص خود را دارند و شناخته می شوند. در واقع قنادها و آشپزهای کشورهای دیگری هم که زیر نظر سازمان ILO دوره ای گذرانده اند در ایران شناخته می شوند و میتوانند برای آموزش و شناخت فرهنگ غنی آشپزی ایرانی به کشور ما مسافرت نمایند. این نکته بسیار جالبی است که سرآشپزها به کشورهای دیگر سفر نمایند و تمدن آشپزی خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
برترین مدرک فنی حرفه ای
اینکه چه مدرکی بهتر است یک انتخاب شخصی است، هر کسی به هر حرفه ای که علاقه داشته باشد، چه آشپزی چه شیرینی پزی یا نجاری و فرش بافی و … می تواند برای گرفتن مدرکش اقدام کند. اما ما در این قسمت از مقاله به آنالیز فضای آشپزی کشورهای آلمان و کانادا می پردازیم.
اما چرا این دو کشور؟
مدرک فنی حرفه ای در آلمان
سازمان جهانی ilo در کشور آلمان نماینده دارد. آلمان کشوری است که زبان، فرهنگ و سبک آشپزی خاص خود را دارد، برای یک آشپز یا شیرین پز بسیار مجذوب نماینده است که با سبک آشپزی و قنادی این کشور آشنا بگردد و همان طور که گفتیم فرهنگ غذایی کشور خود را نیز به آن ها منتقل کند و جالب اینکه شغل شیرینی پزی در آلمان بسیار پرطرف دار هست.
جالب است بدانید که امروزه غذای کباب ترکی یا شاورما یکی از پرطرفدارترین غذاها در آلمان است(با آنالیز و تحقیقات میدانی) این نتیجه همان رفت و آمد آشپز ها به کشورهای یکدیگر است. سرآشپزهای تٍرک میتوانند با گرفتن مدرک فنی حرفه ای در آلمان وارد بازار کار شده و این تبادل فرهنگی را جدی تر ادامه دهند.
مدرک فنی حرفه ای در کانادا
برای سازمان حمایت از نیروی کار ilo کانادا کشور مهمی است چراکه کانادا میزبان تمام ملت های جهانست، چینی، هندی، مراکشی، ترک، عرب همه و همه در این کشور در کنار هم زندگی می نمایند و البته احتیاج به غذا دارند، کانادا نمونه ای بی نظیر از اشتراک فرهنگ آشپزی است، در این کشور به راحتی می توانید غذای هر ملتی را پیدا کنید. این موقعیت بسیار مجذوب نمایندهی برای آشپزها و شیرینی پزهای تمام جهان است.
پس بازار کار رستوران ، هتل و قنادی عالی است. هر هنری با هر ملیتی در آنجا کاری برای انجام دادن دارد و حتی دانشگاه شیرینی پزی در کانادا وجود دارد و عایدی شیرینی پزی در کانادا عالی است.
در کوشش آشپز ها و قنادان برای انتقال فرهنگ با مدرک، تصمیم گرفتیم از زاویه ای تازه این پدیده را آنالیز کنیم.
برای روشن شدن این موضوع با یک مثال آغاز می کنیم. سرآشپز معروف جیمی الیور با تالیف یک کتاب آشپزی بی نظیر، نتیجه سفر یک سرآشپز به کشور های مختلف را به خوبی نشان می دهد. یکی از داستان های جالب آشپز رو از زبان خود Jamie درباره این تبادل فرهنگی بشنوید:
در ابتدا از شما برای مطالعه این کتاب تشکر می کنم، خیلی ساده بگویم، من می خواستم کتاب آشپزی بنویسم، پر از دستور غذا های سالم، خوشمزه، مغذی و البته با مواد اولیه های قابل دسترس، تا به شما یاری کنم زندگی سالم تر، شادتر و پربارتری داشته باشید.
سرآشپز اولیور برای تالیف کتابی با چنین محتوای باارزشی، سفر را انتخاب کرد، او به اقصی نقاط جهان سفر کرد و با مردان و زنان بالای 70 سال که بدن و روحیه سالمی داشتند مصاحبه کرد. درباره غذاهایی که در طول عمرشان میل می کردند پرس و جو کرد، زیر نظر آن ها آشپزی می کرد تا با مفهوم فرهنگ غذایی شان به خوبی آشنا گردد و در نهایت توانست گنجینه ای با ارزش برای هواداران آشپزی سالم مهیا کند. نکته جالب اینکه مگر به غیر از مسیر تحلیل و آنالیز فرهنگ های مختلف می توانست چنین اثر فاخری از خود به جای بگذارد؟
این یک مثال از هزاران آشپزی بود که از کشور خود به کشورهای دیگر سفر می نمایند و می توانند فرهنگ غذایی خود را با جهان به اشتراک بگذارند. حال تصور کنید هر سرآشپز یا شیرینی پزی که قصد سفر به کشورهای دیگر را دارد، فعالیتی این چنین را در برنامه خود قرار دهد.
در سرانجام توصیه میکنم حتما به سایت ما سر بزنید و بدانید سفره ایرانی نامی قابل اعتماد و قدیمی در بین اسامی آکادمی های شیرینی پزی و آشپزی است.
- آدرس آکادمی شیرینی پزی و آشپزی سفره ایرانی: تهران، میدان هفت حوض، خیابان خاموشی، پلاک 89
- تلفن سفره ایرانی: 77493887 و 77278159 (021)
- موبایل پشتیبانی وب سایت و آموزش های آنلاین: 09386153080
- آدرس آپارات سفره ایرانی: aparat.com/SOFREIRANI
- آدرس پیج اینستاگرام سفره ایرانی: instagram.com/sofreirani