سلامتی و پزشکی
چرا امگا 3 مهم است؟
چند سالی است که ما نام اسیدهای چرب امگا 3 را بیش از پیش می شنویم. به نظر شما چرا؟ می توان یکی از علت ها را تغییر در شیوه زندگی و الگوی تغذیه افراد جامعه دانست که به مصرف این دسته از چربی ها در مقایسه با اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 9 منجر شده اند.البته نباید...
عوارض پوستی دیابت
افرادی که بیماری دیابت دارند، تعادل قند خون شان از بین می رود و این سبب بروز عوارض مختلفی بر بخش ها مختلف بدنشان می گردد که البته پوست هم یکی از همین بخش هاست.
12 نکته درباره ملین ها
ملین های محرک بسیار موثر هستند ولی اثر آنها وابسته به مقدار مصرف است و از آنجا که آغاز اثر آنها سریع است، توصیه می گردد که در مواقع مشخصی (به اسم مثال بلافاصله قبل از خواب) مصرف شوند تا برای فعالیت های روزانه فرد مساله ساز نشوند.
آشنایی با خواص بذر کتان
کتان به طور گسترده ای با آب و هوای سرد و گرم سازگار بوده و قرن ها در نواحی مختلف دنیا به علت فیبر(الیاف) ساقه آن، پارچه کتانی و دانه، کشت می شده است . Linseed نام دیگر Flax می باشد. محصولات جوانه زده دانه در هند و انگلستان Linseed و در کانادا و آمریکا Flaxseed نامیده...
تامین نیروی انسانی با بومی گزینی
عین اللهی گفت:عمده مشکل تامین نیروی انسانی با بومی گزینی تا حد زیادی برطرف می شود.
پیشگیری از ریزش موها با 7 خوراکی موثر
تحقیقات نشان می دهد که امکان بازگشت موهای ریخته شده به وسیله تغییرات در رژیم غذایی میسر است. در اینجا 7 ماده غذایی موثر در رشد مجدد موها و جلوگیری از ریزش مو بیشتر معرفی شده است:
فوائد آب گوجه فرنگی برای پوست
فوائد آب گوجه فرنگی برای پوست، روشن تر شدن آن، تعادل Ph، بسته شدن منافذ باز، درمان آفتاب سوختگی، کاهش سوزش و آماس و درمان جوش می باشد. به منظور حفظ سلامت پوست و هم درمان مسائل متداول آن می توانید آب
حقایق تغذیه ای گوجه فرنگی
گوجه فرنگی میوه ای است که عمدتاً به اسم سبزی مورد استفاده قرار می گیرد. این مقاله حقایق تغذیه ای مختلف این میوه خوش طعم را ارائه می نماید.
کمبود پتاسیم و ریزش مو
کمبود پتاسیم یکی از دلایل عمده ریزش مو در مردان و زنان است. این مطلب را بخوانید تا پی ببرید که پتاسیم چگونه موجب ریزش مو می گردد و بعلاوه بدانید چگونه مقدار مناسبی از پتاسیم را در بدن حفظ کنید.
علل و نشانه های کم خونی
کم خونی اغلب نتیجه بیماری های دیگری است که یا در توانایی بدن برای فراوری گلبول های قرمز تداخل دارند یا به طور غیر طبیعی تجزیه یا از دست رفتن گلبول های قرمز را افزایش می دهند.