400 میلیارد تومان برای بهسازی جاده های بین شهری استان سمنان اختصاص یافت
به گزارش مجله سرگرمی، وزیر راه و شهرسازی گفت: در این سفر 400 میلیارد تومان بودجه درخصوص بهسازی جاده های بین شهری اختصاص یافته است.

به گزارش گروه استان های خبرنگاران، رستم قاسمی در جلسه شورای اداری استان سمنان که در سالن هلال احمر سمنان برگزار گشت، گفت: من به عنوان وزیر معین شهرستان سمنان، از برخی مراکز این شهرستان بازدید نموده و در جلسه شورای اداری شرکت کردم. در این سفر 400 میلیارد تومان بودجه درخصوص بهسازی جاده های بین شهری اختصاص یافته است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: دیروز از جاده فیروزکوه به سمنان بازدید کردم که 10 کیلومتر از آن زیر بار ترافیک رفته و برای 27 کیلومتر به جای مانده آن نیر عملیات اجرابی آغاز شده است.
قاسمی گفت: بازدید از طرح حرم تا حرم به انجام رسید و برای سرمایه گذاری از محور سمنان تا مشهد اقدمات لازم شکل خواهد گرفت.
وی بیان نمود: ظرف دو تا سه ماه آینده، کل عملیات اجرایی واحد های مورد نیاز استان در فاز اول آغاز خواهد شد.
منبع: خبرگزاری دانشجوعینک گوچی: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان