3 گوشی تنها، غریب و بی نشان اما پرچمدار!

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش زندگی امروز سال جاری در لا به لای هیاهوی خفن ترین گوشی های پرچمدار و فناوری های خاصشان سه شرکت وارد بازار گوشی های همراه شدند و توانستند در همین مدت کم فروش خوبی را تجربه نمایند. سه شرکتی که هرکدام به دلایل خاصی مورد توجه مشتریان قرار گرفتند. از شرکتی که یک برند قدیمی را زنده کرد گرفته تا یک برند گیمینگ و البته برندی که زیر نظر سازنده اندروید وارد بازار گوشی های هوشمند شد.

3 گوشی تنها، غریب و بی نشان اما پرچمدار!

این سه برند با این که بسیار تازه کار بودند توانستند در حد وسع خود تغییری در بازار ایجاد نموده و با وجود برندهای قدرتمندی مثل اپل، سامسونگ و گوگل خودی نشان دهند. به تازگی سه گوشی معروف این سه برند پایشان به بازار ایران باز شده است و آمده اند تا نظر ایرانیان را در خصوص خودشان بدانند. برای اینکه با این سه برند تازه وارد و در عین حال جالب آشنا شوید به سراغ مزایا و معایب آنها رفته ایم. شاید نظر شما به این پرچمداران در سایه جلب شد.

Essential Phone

چرا معروف شد: قبل از اینکه کسی حتی نام این گوشی را بداند، نام سازنده آن بود که در دهان ها می چرخید و همه جا خودنمایی می کرد. اصلا علت اینکه این گوشی یکی از سه گوشی تازه وارد خاص سال جاری جز اندی رابین. کسی که سیستم عامل اندروید را خلق کرد و یک امپراطوری عظیم در تاریخ سیستم عامل های همراه به وجود آورد. به همین دلیل از ویژگی های مهم محصول، سیستم عامل آن است. در حالی که هر گوشی ساز به نوعی در اندروید دست می برد، مشاهده یک دستگاه قدرت گرفته از اندرویدی خالص بسیار هیجان انگیز است. در حال حاضر، تنها محصولات دارای اندروید خام، تبلت ها و گوشی های سری نکسوس گوگل و دو گوشی موبایل گوگل پیکسل و گوگل پیکسل XL هستند.

چه ویژگی هایی دارد؟ به صورت خلاصه می توان گفت چیپست اسنپدراگون 835، چهار گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی از مهم ترین ویژگی های سخت افزاری این گوشی هستند. ولی نمی توان صفحه نمایش بدون حاشیه زیبای آن را هم نادیده گرفت. در ساخت این دستگاه از طراحی بسیار ساده و بدون المان های اضافه استفاده شده. به گفته سازنده، ترکیب تیتانیوم و سرامیک به کاررفته در بدنه Essential Phon در مقایسه با دیگر دستگاه های موجود در بازار، مقاومت بسیار بیشتری در برابر سقوط خواهدداشت.

یکی از جالب ترین ویژگی های موبایل اندی رابین، پشتیبانی از لوازم جانبی است که به وسیله کانکتور مغناطیسی خاص به بدنه دستگاه متصل شده و به صورت بیسیم با آن ارتباط برقرار می نمایند. موبایل Essential از ماژول دوربین دوگانه استفاده می نماید، اما به جای استفاده از لنزهای تله فوتو و واید، تصمیم گرفته تا یکی از دوربین ها را به حسگر مونوکروم مجهز کند، یعنی همان کاری که هوآوی در P9 و P10 انجام داد.

به همین دلیل دو دوربین 13 مگاپیکسلی Essential در شرایط نوری نامناسب عملکرد بسیار خوبی خواهندداشت.

مسائلش چیست؟ اولین مسئله ای که با آن روبرو می شوید داستان جک هدفون است. طبق رویه کنونی موبایل های پرچمدار، Essential هم از جک 3.5 میلیمتری هدفون بی بهره است؛ البته دانگل تبدیل همراه دستگاه عرضه می گردد ولی خب چه فایده که شما باید بی جهت با روشی غیر از اتصال کابل استاندارد، صدا را گوش بدهید.

در نگاهی نزدیک به گوشی Essential آینه صیقلی مانند پشت آن شدیدا چشم نوازی می نماید. این آینه در عین حال بازتاب دهنده ایراد عظیم این بخش است. یعنی آسیب پذیری بیشتر در برابر خط و خش و به جای مانده لکه های اثر انگشت بر روی آن. در حقیقت نمی تواند از گوشی همانطور که هست لذت ببرید و حتما باید کیف و یا پوشش برای آن بگیرید. دوربین این گوشی هم هرچند بسیار شیک و مجلسی است ولی در عمل کارایی مناسبی نداشته و مانند گوشی های میان رده گران قیمت عکس می گیرد.

در آینده چه سرنوشتی خواهدداشت؟ هرچند تمام ویژگی های موبایل Essential روی کاغذ بسیار ارزشمند هستند، اما هنوز معین نیست در بازار فوق العاده رقابتی کنونی و با وجود نام های عظیمی هم چون اپل و سامسونگ که پشتوانه تبلیغاتی عظیمی دارند، Essential به چه جایگاهی می رسد. با این حال طراحی زیبا و منحصر به فرد، درگاه ماژولار ابتکاری، بدنه مقاوم، کیفیت ساخت بالا و اکوسیستمی که در کنار آن عرضه می گردد، می تواند آینده خوبی را برای اندی رابین و شرکت Essential رقم بزند.

حدود قیمت: دو میلیون و 500 هزار تومان

HMD Global/ NOKIA 8

چرا معروف شد: بسیاری از گوشی بازها هم نام شرکت HMD Global را تا به حال نشنیده اند ولی حتما گوشی های این شرکت را می شناسند. این شرکت فنلاندی در سال 2016 برای بازسازی برند نوکیا به وجود آمد و سعی کرد با عرضه سری گوشی های تازه تحت اسم برند نوکیا دوباره خاطره های خوب قدیمی را زنده کند. با اینکه نوکیا برندی قدیمی است، ولی طی این چندسال دست به دست شده و اکنون تحت اسم شرکت تازهی به نام HMD Global فعالیت می نماید. تا اینجای همکاری که همه چیز به نفع برند نوکیا بوده و کسی HMD Global را نمی شناسند. ولی احتمالا در آینده زیاد نام این شرکت را خواهید شنید. برای آنالیز عملکرد این شرکت به سراغ معروفترین پرچمدار این شرکت یعنی NOKIA 8 رفته ایم.

چه ویژگی هایی دارد؟ پرچمدار نوکیا چندان ویژگی قابل توجهی نداشته و بیشتر پیش پرچمداران سال جاری آبروداری نموده است. تراشه ای که در این دستگاه پردازش محاسبات را برعهده دارد، ساخت شرکت کوآلکام مدل Snapdragon 835 است که با دو خوشه چهارهسته ای و فرکانس های 8، 1 و 2.5 گیگاهرتز به همراه چهارگیگابایت رم، عملکرد بسیار خوبی در اجرای برنامه ها و بازی ها دارد. پردازند گرافیکی Adreno 540 هم برای بازی و تماشای فیلم شما را ناامید نخواهدکرد. حافظه داخلی نوکیا 8، 64 گیگابایت است. شاید مهم ترین ویژگی این گوشی این است که شرکت مشهور و خوش نام زایس (Zeiss) لنز دوربین آن را ساخته و حتی نامش را می توانید زیر دوربین دوتایی پشت گوشی ببینید.

مسائلش چیست؟ برای گفتن مسائل این گوشی کار راحتی پیش رو نداریم. از یک طرف مسائل زیاد هستند و ذکر آنها راحت، از طرفی قیمت گوشی پایین است و ذکر آنها راحت، از طرفی قیمت گوشی پایین است و نمی توان خرده زیادی به این ویژگی ها گرفت. با این حال ما آن را با هم رده های خودش مقایسه کردیم. اول اینکه این گوشی هیچ چیز هیجان انگیزی غیر از به دوش کشیدن اسم پرچمدار نوکیا ندارد. سخت افزار آن با اینکه قدرتمند است ولی قابلیت خاصی در اختیار شما نمی گذارد.

بعلاوه با اینکه قیمت گوشی های ضد آب به حدود یک میلیون تومان هم رسیده است ولی این گوشی با قیمت حدود دو میلیون تومان هنوز فاقد این ویژگی است. همین مسئله یکی از دلایلی است که بسیاری از کارشناسان قیمت این گوشی را بیش از احد اعلام نموده و انتظار داشته اند که مقرون به صرفه تر باشد. از طرفی طراحی آن تکراری است، دوربین عملکرد بدی داشته و حسگر اثر انگشت آن هم به خاطر سایر کوچکش کمی برایتان مشکل ایجاد می نماید.

در آینده چه سرنوشتی خواهدداشت؟ سرنوشت آینده نوکیا واقعا غیرقابل پیش بینی است. به نظر می رسد شرکت HMD Global همچنان با ترس از شکست قدم بر می دارد و هنوز نمی خواهد نوکیا را به دوران اوج خودش برگرداند. نوکیا 8 از آن پرچمدار تمام عیاری که از فنلاندی ها انتظار داریم، فاصله دارد، در حالی که بسیاری از شرکت ها در سال 2017 پا را فراتر گذاشته، پرچمدار خود را با طراحی متفاوت و ویژگی هایی نظیر نمایشگر بدون حاشیه، سیستم تشخیص چهره و بدنه شیشه ای روانه بازار نموده اند، HMD و نوکیا که کماکان در ابتدای راه پرفراز و نشیب ورود به دنیای رقابتی گوشی های هوشمند قرار دارند، و فقط محصولی به ظاهر خوب را در اختیار کاربران قرار دادند.

حدود قیمت: یک میلیون و 980 هزار تومان.

Razer Phone

چرا معروف شد: تقریبا همه کسانی که حتی کمی با دنیای بازی های رایانه ای آشنا هستند شرکت Razer را می شناسند. تخصص این شرکت فراوری لپ تاپ ها و قطعات جانبی بسیار حرفه ای و پیشرفته است که به درد خوره های بازی های کامپیوتری می خورد تا مردم عاد. این برند، طی چند سال گذشته خود را به اسم برندی لاکچری در این حوزه معرفی نموده است و اگر کسی بخواهد برترین تجربه گیمینگ را داشته باشد باید به سراغ این شرکت رود. به همین دلیل وقتی این شرکت اعلام نمود که قرار است یک گوشی مخصوص بازی کردن عرضه کند همه توجه شان جلب شد و گوشی Razer Phone جزو تازه واردهای معروف شد.

چه ویژگی هایی دارد؟ از لحاظ سخت افزاری گوشی Razerیکی از قوی ترین سخت افزارهای بازار را دارد و قرار است به قول این شرکت برای عرضه یک گوشی مخصوص بازی جامعه عمل بپوشاند. پردازش در این گوشی با اسنپدراگون 835 و هشت گیگ رم اجرا شده که این آخری را به سادگی حتی گوشی های پرچمدار هم نمی توانید پیدا کنید. صفحه نمایش دستگاه یک نمونه 5.7 اینچی QHD با فناوری ساخت IGZO شرکت شارپ بوده که جالب ترین نکته در خصوص آن 120 هرتزی بودن نرخ بازسازی تصویر در آن است. مقداری که دو برابر نرخ بازسازی فعلی و معمول گوشی های موبایل بوده و حرکت کاملا روان تری را رقم می زند. از دیگر ویژگی های آن می توان به حافظه داخلی 64 گیگابایتی دستگاه و باتری چهار هزار میلی آمپری آن اشاره نمود.

مسائلش چیست؟ اولین مشکل گوشی مقدار بدقواره آن است. یک گوشی بسیار عظیم با بلندگوهایی که جلوی گوشی قرار گرفته است. شاید این موارد برای بازی خوب باشند ولی برای استفاده روزمره فاجعه هستند. چرا که علاوه بر ناتوانی در استفاده یک دستی همواره با این ریسک روبرو هستید که آب روی گوشی فاقد قابلیت ضد آب تان ریخته و با وجود بلندگوهای عظیم جلویی آن، چاره ای جز پذیرفتن شکست نداشته و در شب تصویر محوی از شما را ثبت می نماید. با همه این موارد قیمت آن هم کمی بیش از حد بوده و برای یک گوشی تازه وارد بسیار زیاد است. مقدار روشنایی صفحه و باتری هم میانه بوده و در حد یک گوشی چهار میلیون تومانی نیستند.

در آینده چه سرنوشتی خواهدداشت؟ این گوشی امکاناتی از آینده با خود آورده است ولی با این قیمت و کلیه معیناتش به گوشی های پارسال بیشتر شبیه است. ممکن است Razer توجه گیمرها را به خود جلب نموده باشد ولی مثل اینکه به کل فراموش نموده است که مخاطبانش فقط در پی بازی کردن نیستند و از یک گوشی 700 دلاری انتظاراتی بالاتر دارند. حداقل در همین حد که بتوانند یک عکس خوب بگیرند و در موقعیت های مختلف نگران خراب شدن آن نباشند. اگر شرکت Razer این راستا را پیش بگیرد به نظر می رسد در آینده با مسائل زیادی رو به رو خواهدبود و برند لاکچری خود را به خطر خواهدانداخت.

حدود قیمت: سه میلیون و 900 هزار تومان

منبع:برترینها

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

pariha.com: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

منبع: زندگی روز
انتشار: 17 آبان 1400 بروزرسانی: 17 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 156111

به "3 گوشی تنها، غریب و بی نشان اما پرچمدار!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 گوشی تنها، غریب و بی نشان اما پرچمدار!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید