یک هفته دیگر تا آغاز تحصیلی سال تازه ، بعضی رشته ها و منطقه ها، آموزش حضوری گردد
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، یک هفته دیگر تا آغاز سال تحصیلی نو مانده است. هنوز یکی می گوید از مهرماه مدارس بازگشایی می گردد و آنن یکی می گوید از آبان ماه. این در حالی است که علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفته ممکن اس در آبان ماه خیز نو کرونا را داشته باشیم. عادل برکم، کارشناس حوزه آموزش می گوید در چنین وضعیتی باید فقط بعضی از منطقه ها و رشته ها حضوری گردد.

تا به امروز حدود 12 میلیون و 500 هزار نفر دز دوم را تزریق نموده اند، یعنی حدود 20 درصد از تعدادی که باید واکسینه شوند تا جامعه ایمنی نسبی پیدا نمایند. اما بعضی از خانواده ها بر این باور هستند که آموزش مجازی ضربه بزرگی به آمورش و ارتباطات اجتماعی فرزندان آنها وارد نموده و خواستار بازگشایی مدارس هستند. بعضی هم می گویند امکانات آموزش مجازی را ندارند.
از سوی دیگر بعضی هم می گویند با توجه به شرایط کرونا جان فرزندانشان را به خطر نمی اندازند. اگرچه سرعت واکسیناسیون در هفته های اخیر بیشتر شده است اما هنوز تعداد زیادی یا واکسینه نشدند یا فقط دز اول را تزریق نموده اند. در حالی که باتوجه به ظهور گونه های تازه کرونا، بعضی از کشورها تزریق دز سوم واکسن کرونا را هم در دستور کار قرار دادند.
حالا هفته دیگر سال تحصیلی تازه شروع می گردد و بعضی از خانواده مانده اند بر سر دوراهی! عادل برکم، کارشناس حوزه آموزش در این مورد به خبرنگاران می گوید: در مدرسه فقط مسائل آموزشی دنبال نمی گردد بلکه مهارت های اجتماعی و ارتباطاتی هم را باید در نظر گرفت.
او با تاکید بر ضرورت واکسیناسیون در کشور، ادامه می دهد: ایده آل و درست این بود که واکسیناسیون در کشور به گونه ای پیش می رفت که مدارس مهرماه بازگشایی می شدند اما این اتفاق نیفتاد. نهادهایی مثل یونسکو و یونیسف هم توصیه می نمایند که مدارس حضوری گردد.
برکم در ادامه از مسائل آموزش مجازی در کشور می گوید: از مسائل آموزش مجازی می توان به کیفیت کمتر آن نسبت به حضوری اشاره نمود. ضمن اینکه برای آموزش مجازی باید زیرساخت آن فراهم باشد. اما به دلایل مالی بعضی از دانش آموزان به دستگاه و ابزار دیجیتال برای شرکت در کلاس های مجازی دسترسی ندارند. بنابراین از نظر عدالت آموزشی هم با مشکل روبرو می شویم.
بعضی رشته ها و منطقه ها آموزش حضوری گردد
اما موضوع این است که در حال حاضر جامعه برای کرونا ایمن نشده است. حالا راهکار چیست؟ باید همچنان آموزش مجازی را ادامه داد؟
برکم با اشاره به این موضوع می گوید: در حال حاضر با توجه کمبود واکسن، کاری که می توان کرد این است که آموزش و پرورش بعضی رشته ها و سطوح تحصیلی و منطقه ها را در اولویت بازگشایی قرار دهد. در بعضی منطقه ها از نظر واکسیناسیون شرایط بهتری دارند. آموزش و پرورش می تواند این منطقه ها آموزش حضوری را از سرگیرد.
او با بیان اینکه بعضی از رشته ها احتیاج ضروری به آموزش حضوری دارند، می گوید: بعضی از رشته ها مانند فنی از آموزش فنی آسیب زیادی دیدند. ورودی سال 98-99 که ورودی رشته فنی بودند تنها سه یا چهار ماه در کارگاه بودند. یعنی نیمی از سال دهم و سال یازدهم به صورت کامل مجازی بودند. در برهه هایی کلاس های حضوری برگزار گردید اما چندان اثرگذار نبود. البته اگر از بازگشایی مدارس می گوییم منظور بازگشایی ایمن مدرسه است. یعنی تمهیدات لازم صورت گیرد.
البته تنها خانواده ها نیستند که مخالف یا موافق بازگشایی مدارس هستند. دانش آموزان هم در کنار خانواده ها نظرات خود را بازگشایی مدارس بیان نموده اند. بعضی می گویند با آموزش مجازی عقب مانده اند و بعضی هم می گویند جان خود و خانواده هایشان را به برای آموزش حضوری به خطر نمی اندازند.
براساس اعلام وزارت بهداشت تا به امروز مجموع بیماران کووید19 در کشور به بیش از پنج میلیون نفر رسیده است. حالا باید دید در چنین شرایطی بالاخره مقامات مدارس را بازگشایی می نمایند یا نه؟
منبع: تجارت نیوزpariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری
andishemag.ir: مجله اندیشه | مجله خبری و تحلیل اندیشه، گردشگری، ورزشی و فناوری
estekhdamjadid.ir: استخدام جدید: مجله کسب و کار، استارتاپ های گردشگری