طرز تهیه کلم پلو شیرازی تند

به گزارش مجله سرگرمی، کلم پلو شیرازی غذای تند و خوشمزه برای دوستداران طعم تند و البته شیرین، غذای مناسبی است و به راحتی با دستور پخت مناسب بوی کلم از بین می رود.

طرز تهیه کلم پلو شیرازی تند

پلو در آشپزی ایرانی، آذربایجانی، ترکیه، ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ می شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب کش ممکن است. در برخی غذاها نیز ممکن است پس از طبخ کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می کنند.

یکی از انواع پلوهای خوشمزه، است. کلم پلو غذای سنتی شیراز می باشد که به طور معمول از کلم و برنج و سبزی مخصوص تهیه می شود.برای پختن این غذا ابتدا کلم سفید را کمی سرخ کرده و سپس به برنج در حال دم کردن اضافه می کنند.در این غذا از ادویه، زردچوبه، زعفران استفاده می شود.

مواد لازم برای آماده سازی کلم پلو شیرازی

کلم برگ کوچکنصف 1 عدد
برنج2 پیمانه
پیاز متوسط1 عدد
گوشت چرخ شده200 گرم
سرکه3 تا 4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زیره سیاه1 قاشق چای خوری
زردچوبه، نمک و فلفل قرمزبه میزان کافی
زعفران دم شدهبه میزان کافی
گوجه فرنگی1 عدد بزرگ
گرد لیموبه میزان کافی

دستور آماده سازی کلم پلو شیرازی

  1. پیاز را خرد کنید و در ماهیتابه آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
  2. گوشت چرخ شده را به پیاز اضافه کنید و آن را نیز تفت دهید.
  3. گوجه فرنگی را خرد کنید یا بهتر است در مخلوط کن آن را مخلوط کنید و به گوشت اضافه کنید.
  4. بگذارید گوجه فرنگی تفت بخورد تا به خوبی آب آن گرفته شود.
  5. گلم را بشویید و خرد کنید (به سلقه خود) سپس در ظرف جداگانه آن را در روغن تفت دهید و سرکه را به آن بزنید.
  6. کلم سرخ شده را نیز به مواد بیفزایید و بگذارید تفت داده شود.
  7. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید کلم نرم شود.
  8. پس از اینکه مواد به خوبی آب خود را از دست دادن ادویه، گرد لیمو، رب گوجه فرنگی و نمک وفلفل را اضافه کنید و زیر آن را خاموش کنید.
  9. برنج را بگذارید بپزد تا نرم شود سپس آبکش کنید.
  10. کف ظرف را کاهو یا کلم بگذارید و برنج را روی آن بریزید سپس با مواد مخلوط کنید و زیره را روی برنج بریزید و در آن را بگذارید تا دم بکشد.

نکات جالب در مورد کلم پلو شیرازی

  • افزودن زیره به کلم پلو کاملا سلیقه ای است و می توانید آن را اضافه نکنید.
  • کلم پلو شیرازی بایستی تند باشد ولی با ذائقه شما دوستان تنظیم می شود.
  • ادویه کاری طعم کلم پلو را بهتر خواهد کرد.
  • گرد لیمو نیز طعم بسیار عالی به آن خواهد داد.
  • اضافه کردن سرکه به کلم نیز اجباری نیست برای از بین بردن بوی کلم فقط کافیست آن را خوب تفت دهید.

کلم پلو شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و دلچسب شیرازی ها است که بسیاری از کسانی که غذای شیرین را می پسندند از میل نمودن آن لذت می برند. پیشنهاد می کنم آن را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

انتشار: 10 شهریور 1403 بروزرسانی: 10 شهریور 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 119842

به "طرز تهیه کلم پلو شیرازی تند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کلم پلو شیرازی تند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید