طرز تهیه ژله خرده شیشه مجلسی؛ دسری شیک و خوشمزه برای مهمانی های شما

به گزارش مجله سرگرمی، ژله خرده شیشه یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار در ایران است که به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلنشین، انتخابی عالی برای پذیرایی از مهمانان در مناسبت‌های مختلف محسوب می‌شود. تهیه این دسر بسیار ساده و آسان است و با کمی حوصله و ظرافت می‌توانید آن را به صورت مجلسی و شیک در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه ژله خرده شیشه مجلسی؛ دسری شیک و خوشمزه برای مهمانی های شما

برای مطالعه بیشتر با hmvd.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

ژلاتین، نوعی فراورده پروتئینی است که از هیدرولیز جزئی کلاژن تهیه می گردد . کلاژن را از پوست، استخوان، غضروف و دیگر اتصالات بدن حیوانات استخراج می کنند. ژله یا لرزانک نوعی غذای ژل مانند شور یا شیرین است که معمولاً با اضافه نمودن ژلاتین و یا پکتین (ژلاتین گیاهی) تهیه می گردد. غذاهای ژل مانند شیرین عبارت اند از دسرهای ژلاتینی، مثل خوراک ژله، بلنک مانژ ( Blancmange) یا مربا است. که از میان غداهای ژل مانندt خوراک ژله در میان طرفداران خود محبوبیت زیادی دارد. خوراک ژله را می توان با روش های مختلف تهیه نمود که در همه موارد طرز تهیه تقریبا یکسانی دارند ولی می توان جهت سفره آرایی، اشکال بسیار زیباتری به آن ها داد. یکی از این موارد ژله خرده شیشه است که از ترکیب ژله های میوه ای مختلف که با شیر و شکر و خامه مخلوط شده است، تهیه می گردد که دارای ظاهری بسیار زیبا و وسوسه انگیزی است و این امکان را فزاهم می کند که با خوردن یک قاشق از ژله، طعم هم زمان چندین ژله میوه ای را تجربه کنید. در زیر به طرز تهیه این نوع ژله می پردازیم که امیدواریم مورد پسند واقع گردد.

نکته

دستور تهیه ژله برای 10 نفر می باشد.

ژله خرده شیشه مجلسی

مواد لازم

ژله4 بسته
شکر5 قاشق غذا خوری
اسانس وانیلبه میزان کم
ورقه ژلاتین کوچک10 عدد
شیر و خامههر کدام 1 لیوان

طرز تهیه ژله خرده شیشه مجلسی

  1. ابتدا هر بسته ژله، به همراه 3/4 لیوان آب جوش را در ظرف جداگانه ریخته و کاملا مخلوط کنید تا زمانی که آب جوش شفاف و کاملا مواد ژله داخل آن حل گردد.
  2. سپس 1/2 لیوان آب سرد را به آن اضافه نمایید و ظرف را داخل یخچال بگذارید.
  3. پس از سفت شدن ژله ها، آن ها را از یخچال بیرون آورده و به قطعات کوچک مربعی به یک اندازه برش دهید.
  4. همه ژله های برش داده شده را داخل قالب اصلی ژله ریخته و مخلوط کنید.
  5. جهت تهیه کرم ژله، شیر و شکر را درون قابلمه روی شعله قرار داده و هم بزنید تا به خوبی شکر در شیر حل گردد و از روی شعله بردارید.
  6. پس از برداشتن ظرف خامه و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  7. ورقه های ژلاتینی را درون ظرفی ریخته و چند قاشق آب بر روی آن بریزید و بر وری بخار آب قرار دهید تا نرم گردد.
  8. ورقه های ژلاتینی نرم شده را داخل مخلوط شیر و شکر ریخته گردد. در این حالت دمای شیر نباید داغ باشد تا به محض افزودن ژلاتین ببرد (دمای شیر ولرم باشد).
  9. در حالت نهایی کرم ژله را بر روی ژله های مربعی در قالب ژله ریخته و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت گردد.
  10. پس از سفت شدن ژله، قالب ژله را مدتی در آب داغ قرار دهید تا ژله از قالب جدا گردد سپس ژله را برگردانید و آماده سرو است.

نوش جان... .

نکات

  • بهتر است از ژله با رنگ های تیره استفاده کنید تا دسر شما جذاب تر باشد.
  • می توانید بجای خامه از بستنی هم استفاده کنید.
  • ژله را با توجه به دستور روی جعبه اش آماده کنید (فقط مقدار آب را کمتر در نظر بگیرید تا ژله سفت تر گردد).

ژله خرده شیشه

در ادامه به صورت مختصر به خواص ژله می پردازیم.

ژله و خواص آن

  • ژله از ماده ای به نام ژلاتین تهیه می گردد که این ماده حاوی پروتئین است و مصرف این ماده غذایی حاوی پروتئین و آمینواسید نقش موثری در استخوان سازی و رشد دارد.
  • ژلاتین به عنوان ماده اصلی سازنده ژله طبیعتا ماده سالمی است و ژله چاق کننده نیست و در تهیه آن از مقدار کمی شکر استفاده می گردد که ضرر چندانی برای بدن ندارد.
  • ارزش غذایی ژله بالا نیست و نمی تواند جایگزین وعده های اصلی غذا باشد و معمولا از آن به عنوان دسر و میان وعده استفاده می گردد پس بهتر است بچه ها به اندازه از ان استفاده کنند.
  • ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست و سایر بافت های بدن مفید است و کالری آن بسیار کم و به دلیل داشتن ویتامین Bبرای افرادی که از افسردگی رنج می برند، مفید است .
  • مصرف ژله برای سلامت مو و جلوگیری از نازک شدن مو بسیار مفید است؛ همچنین به کاهش کلسترول خون نیز کمک می کند.
  • در صورتی که مصرف ژله تنها در مهمانی ها، موردی و هفته ای یکی - دو بار باشد، مسئله ای ندارند. اما اگر مصرف این ماده غذایی عادت گردد، جای بخشی از وعده های غذا را خواهد گرفت و منجر به کم اشتهایی خواهد شد.

خواص مواد اولیه:

  • ژله آلوئه ورا: این نوع ژله سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین A، C، E و آنتی‌اکسیدان‌ها است. ژله آلوئه ورا همچنین به بهبود هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست کمک می‌کند.
  • بستنی وانیلی: بستنی وانیلی منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است. این ماده همچنین به افزایش انرژی و بهبود خلق و خو کمک می‌کند.
  • خامه صبحانه: خامه صبحانه سرشار از چربی، پروتئین و ویتامین‌های A و D است. این ماده به حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها و پوست کمک می‌کند.
  • میوه: میوه‌ها سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر هستند. آن‌ها به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت گوارش و پیشگیری از بیماری‌های مزمن کمک می‌کنند.

نکات:

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از ژله آلوئه ورا با طعم‌های مختلف مانند پرتقال، انار یا انگور استفاده کنید.
  • می‌توانید از انواع مختلف میوه‌ها برای تزئین دسر استفاده کنید.
  • برای زیبایی بیشتر، می‌توانید از خلال بادام، پسته یا گردو نیز برای تزئین دسر استفاده کنید.
  • ژله خرده شیشه را می‌توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

سخن پایانی:

ژله خرده شیشه دسری خوشمزه، زیبا و مقوی است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این دسر برای پذیرایی از مهمانان و یا دورهمی‌های خانوادگی بسیار مناسب است. با کمی خلاقیت می‌توانید ژله خرده شیشه را به شکل‌های مختلف تزیین کنید و از آن لذت ببرید.

انتشار: 26 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 26 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 117552

به "طرز تهیه ژله خرده شیشه مجلسی؛ دسری شیک و خوشمزه برای مهمانی های شما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله خرده شیشه مجلسی؛ دسری شیک و خوشمزه برای مهمانی های شما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید