ژاپن آماده است هر کاری که به کاهش تنش منجر گردد انجام دهد
به گزارش مجله سرگرمی، وزیر خارجه ژاپن در دیدار با ظریف گفت: آماده ایم هر کاری که به کاهش تنش منجر گردد، انجام دهیم.
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرنگاران، محمدجواد ظریف و تارو کونو وزرای خارجه ایران و ژاپن امروز (چهارشنبه) در تهران دیدار و گفت وگو کردند.
در دور اول این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان ضمن خوشامدگویی به همتای ژاپنی و هیات همراه، با اشاره به روابط دیرینه دو کشور و 90 سال روابط دیپلماتیک ایران و ژاپن، این کشور را دوست و شریک خوب ایران در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خواند و از سفر مقامات عالیرتبه ژاپن به ایران استقبال کرد.
ظریف با اشاره به جنگ و تروریسم اقتصادی دولت آمریکا ضد ملت ایران اضافه کرد: با ملت ما جنگ اقتصادی را شروع نموده اند و روزانه هم با تبلیغات و نفرت پراکنی های آمریکایی ها روبرو هستیم.
وزیر امور خارجه کشورمان توضیح داد: در این شرایط سخت برای رفاه و آسایش مردم خود راه هایی را خواهیم یافت که از جمله آن تجدید نظر در بودجه و سیاست های اقتصادی بدون اتکاء به نفت است.
تارو کونو نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و پذیرش هیات عالی ژاپن توسط مقامات عالی کشور گفت: سفر آقای آبه شینزو به ایران به عنوان یک کشور دوست، تاریخی است. ایران کشوری مهم در منطقه است و ما معتقدیم در این منطقه مهم هر چه تنش کمتر باشد به نفع همگان است؛ در غیر این صورت همه ضرر می کنیم. ژاپن آماده است هر کاری که به کاهش تنش منجر گردد انجام دهد.
به گزارش فارس، وزیران امور خارجه ایران و ژاپن دور دوم گفتگوهای خود را برگزار کردند. پس از این دیدار محمدجواد ظریف برای استقبال از آبه شینزو نخست وزیر ژاپن راهی فرودگاه مهرآباد شد.
منبع: خبرگزاری فارسdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما