طرز تهیه پوره سیب زمینی پنیری: سه روش آسان برای طعمی دلچسب

به گزارش مجله سرگرمی، پوره سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه است که در کنار انواع غذاها سرو می‌شود. افزودن پنیر به آن، طعمی غنی و لذیذ به این غذا می‌بخشد و آن را به یک انتخاب ایده‌آل برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها تبدیل می‌کند. در این مقاله، سه روش آسان برای تهیه پوره سیب زمینی با پنیر ارائه می‌دهیم که می‌توانید به دلخواه خود امتحان کنید.

طرز تهیه پوره سیب زمینی پنیری: سه روش آسان برای طعمی دلچسب

برای مطالعه بیشتر با banima.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

پوره سیب زمینی یک میان وعده ایده آل و پرطرفدار است که به عنوان غذای کودک نیز استفاده می گردد. می توانید با روش هایی ساده از این پوره غذا های متنوعی تهیه کنید، یکی از این روش ها اضافه کردن پنیر به آن است. در ادامه طرز تهیه سه طعم متفاوت از پوره سیب زمینی با پنیر را معرفی می کنیم. اگرچه به ظاهر این غذا ساده است، اما همین غذای ساده طعم بی نظیری را برای شما به ارمغان می آورد.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

1. پوره سیب زمینی با پنیر

به منظور تهیه این پیش غذا برای پنج الی شش نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
سیب زمینییک کیلوگرم
شیریک لیوان
کره50 گرم
پنیر موزارلا200 الی 250 گرم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پوست سیب زمینی ها را بگیرید و با مقداری آب کاملا آبپز کنید، به طوری که مغز سیب زمینی ها نرم شده و چنگال به راحتی در آن فرو رود.

  2. زمانی که سیب زمینی ها آبپز شد و هنوز داغ است، آنها را بکوبید و از صافی رد کنید تا گلوله در آن نباشد.
  3. سیب زمینی را در یک ماهیتابه روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید و به تدریج شیر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید.
  4. زمانی که شیر جذب سیب زمینی شد، کره، نمک و فلفل را اضافه کنید و زمانی که کره ذوب شد، پنیر را اضافه کنید. هنگامی که پنیر آب شد، پوره سیب زمینی با پنیر آماده است.

تمام زمانی که برای این غذا به آن احتیاج دارید، مربوط به زمان پخت سیب زمینی است.

2. پوره سیب زمینی با پنیر و مرغ

به منظور تهیه این پیش غذا برای چهار الی پنج نفر، به یک ساعت و چهل و پنج دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
سیب زمینی750 گرم
سینه مرغ200 الی 250 گرم
پیازیک عدد متوسط
شیریک لیوان
کره70 گرم
پنیر موزارلا100 گرم
پنیر پارمسان100 گرم
روغن، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

شیوه طبخ:

  1. سیب زمینی را پوست بگیرید و با مقداری آب کاملا آبپز کنید. پیش از آنکه سیب زمینی سرد گردد، آن را بکوبید و از صافی رد نمایید تا گلوله در آن نباشد.
  2. سینه مرغ را به قطعات کوچک یک سانتیمتری خرد کنید و بشویید. سپس در آبکش بریزید تا آب آن گرفته گردد.
  3. پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با تکه های مرغ در ماهیتابه تفت دهید تا مرغ طلایی گردد و کاملا بپزد.

  4. سیب زمینی را روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید و سپس شیر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا شیر جذب گردد.
  5. سپس کره، نمک و فلفل سیاه را اضافه نمایید و زمانی که ذوب شد از روی حرارت بردارید.
  6. یک ظرف مناسب برای قرار دریافت در فر را چرب کنید و پوره را در آن قرار دهید. سپس مرغ را روی پوره بچینید و سطح آن را با پنیر بپوشانید.
  7. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و پوره سیب زمینی با پنیر را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کاملا ذوب شده و بپزد.

3. پوره سیب زمینی با طعم پنیر و سیر

به منظور تهیه این پیش غذا برای چهار الی پنج نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهد می کنید، احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
سیب زمینی500 گرم
شیرنصف لیوان
کره25 گرم
پنیر موزارلا200 الی 250 گرم
سیریک بوته کوچک
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور طبخ:

  1. به طریقی مشابه آنچه ذکر شد، سیب زمینی ها را بپزید و از صافی رد کنید.
  2. مقداری از بوته سیر را جدا کنید به طوری که حبه های سیر تعیین باشد، سپس آن را در کاغذ آلومینیوم قرار دهید. سیر را در فر بگذارید تا کاملا نرم و پخته گردد. آنگاه آنها را از پوست جدا کنید و له کنید.
  3. هنگامی که سیب زمینی را روی حرارت قرار دادید و شیر را به آن اضافه کردید. کره و سیر کبابی له شده را اضافه کنید.
  4. زمانی که کره ذوب شد، پنیر را اضافه نموده و بهم بزنید تا کاملا ذوب گردد.

پوره را در ظرف مناسبی بکشید و سرو کنید.

در تمام انواع پوره سیب زمینی با پنیر که طرز تهیه آن ها توضیح داده شد، برای تزیین می توانید از جعفری یا پیازچه خرده شده بهره ببرید. این خوراکی را به عنوان پیش غذا، میان وعده و حتی غذای اصلی می توان میل کرد. ترکیب طعم سیب زمینی، شیر و پنیر بسیار لذیذ خواهد بود و تمام افراد به ویژه بچه ها را به اشتها می آورد. بیشتر ما برای میان وعده از خوراکی های آماده که اغلب برای سلامت مضر هستند، استفاده می کنیم، اما می توانید آن ها را با غذا هایی سالم که به راحتی نیز تهیه می شوند، جایگزین نموده و به سلامت خود یاری کنیم.

خواص مواد اولیه:

  • سیب زمینی: سیب زمینی منبع کربوهیدرات، فیبر، ویتامین C و پتاسیم است. این ماده غذایی همچنین می‌تواند به هضم غذا کمک کند و سطح قند خون را تنظیم کند.
  • شیر: شیر منبع غنی از کلسیم، ویتامین D و پروتئین است. این ماده غذایی برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها ضروری است و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک کند.
  • کره: کره منبع چربی، ویتامین A و D است. این ماده غذایی می‌تواند طعمی لذیذ به غذاها ببخشد و به جذب ویتامین‌های محلول در چربی کمک کند.
  • پنیر: پنیر منبع غنی از پروتئین، کلسیم و ویتامین A است. این ماده غذایی همچنین می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و از سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها محافظت کند.

سخن پایانی:

پوره سیب زمینی با پنیر، غذایی خوشمزه و مغذی است که به سادگی و در مدت زمان کوتاهی تهیه می‌شود. شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود از انواع پنیرها و سبزیجات مختلف در تهیه این غذا استفاده کنید.

انتشار: 22 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 22 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 131028

به "طرز تهیه پوره سیب زمینی پنیری: سه روش آسان برای طعمی دلچسب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوره سیب زمینی پنیری: سه روش آسان برای طعمی دلچسب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید