پروژه جدید ماسک ، اتصال مغز انسان به کامپیوتر
به گزارش مجله سرگرمی، ایلان ماسک، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت تسلا از سال آینده پروژه ای برای اتصال مغز انسان به کامپیوتر به منظور ایجاد همزیستی با هوش مصنوعی را کلید خواهد زد.

ماسک در نمایشگاه آموزشگاه علوم در سانفرانسیسکو بیان کرد که رسیدن به این هدف مدت زمان زیادی طول خواهد کشید. وی اضافه کرد که دریافت مجوز و تأیید دولت فدرال برای انجام این پروژه کار دشواری خواهد بود.
ایلان ماسک با یاری تسلا برای دستیابی به این هدف شرکت نورالینک را در تابستان 2016 تاسیس و تحقیقاتی را در زمینه عملکرد مغز شروع نموده است.
با این حال به نظر می رسد که مراحل آزمایشی آن بر روی حیوانات در حال اجرا است. هدف اولیه این طرح برطرف علائم بیماری های مزمن اعلام شده بود.
ایلان ماسک در شرح این پروژه گفت: به احتمال زیاد برای اجرای این طرح یک تراشه 2 میلی متری در مغز قرار داده خواهد شد و هدف تامین امنیت آینده بشریت است.
منتقدان این طرح بر این باورند که اتصال مغز انسان به کامپیوتر می تواند بر جنبه های انسانی و اخلاقی اثرات مخربی بگذارد.
منبع: همشهری آنلاینeuroro.ir: تور اروپا ارزان قیمت، تور ایتالیا، تور فرانسه، تور اسپانیا
faceraz.ir: فیس راز | گفتگو و همدلی راه حل رفع همه مشکلات
foroshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش