خاتمه سی وششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران ، انتظامی: بازارسازی کنید

به گزارش مجله سرگرمی، رییس سازمان سینمایی در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام کرد این نوع از سینما باید به عنوان قاب فراوری، به دنبال بازارسازی برای خود باشد.

خاتمه سی وششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران ، انتظامی: بازارسازی کنید

به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران، سی وششمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، شب گذشته جمعه شب 24 آبان با برگزاری آیین اختتامیه در مرکز همایش های برج میلاد تهران و معرفی برگزیدگان این دوره، به کار خود سرانجام داد.

به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم کوتاه تهران، حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی در این مراسم، گفت: از آقای موسوی و همکارانش در ستاد برگزاری و انجمن سینمای جوانان ایران، هیأت های انتخاب و داوری، همچنین همه کسانی که در برگزاری این جشنواره باشکوه که اعتبارش شما جوانان هستید تشکر می کنم. این جشنواره به همت شما عزیزان مهم ترین جشنواره فیلم کوتاه در خاورمیانه و غرب آسیا است.

وی بیان نمود: سال جاری برای اولین بار بودجه جذب شده حمایت از فیلمسازان جوان در شهرستان ها به نسبت سال گذشته 5 برابر شده و امیدوارم یاری کند تا مثل گذشته بتوانند چهره های بزرگی از این استعداد ها به سینما معرفی گردد. امیدوارم زمینه استفاده تلویزیون و رسانه های جدید از این شیوه گفتمان سازی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

رییس سازمان سینمایی گفت: فیلم کوتاه می تواند فکورانه تر باشد و ما می توانیم به مردم یاری کنیم تا از این قاب سینمایی استفاده بیشتری نمایند. فیلم کوتاه به عنوان قاب فراوری باید بازارسازی و با توجه به اقتصاد سینما برای خود ماندگاری بیشتری ایجاد کند. سازمان سینمایی هم از ظرفیت خود و فضای هنر و تجربه استفاده نموده است و در عین حال باید آن را گسترش داد.

معرفی برگزیدگان

در این مراسم که با حضور حسین انتظامی؛ رئیس سازمان سینمایی، سیدصادق موسوی؛ دبیر جشنواره و مصطفی کاظمی؛ مشاور عالی و مدیر کل حوزه ریاست شهرداری تهران، جمعی از مسؤولان سینمایی، سینماگران جوان و علاقه مندان فیلم کوتاه برگزار گردید، برندگان رشته های مختلف بدین توضیح معرفی شدند:

جایزه بهترین فیلم در بخش مسابقه سینمای ایران؛ از میان عزیز، دابُر، بی ریختی، امتحان و جونده، تندیس جشنواره و مبلغ 200 میلیون ریال به (تهیه نماینده حقیقی) برای فیلم عزیز ساخته سیدمهدی موسوی بَرزُکی از کاشان.

جایزه ویژه هیأت داوران؛ در بخش فیلم های داستانی، شامل تندیس جشنواره و مبلغ 150 میلیون ریال به سعید نجاتی برای فیلم دابُر.

در بخش بهترین کارگردانی فیلم داستانی؛ از میان فیلم های عزیز، دابُر، بی ریختی، امتحان و جونده تندیس جشنواره و مبلغ 120 میلیون ریال به سیدمهدی موسوی بَرزُکی از کاشان برای کارگردانی فیلم عزیز.

در بخش بهترین کارگردانی فیلم تجربی؛ برف های سپید سرگردان، به سبک زمین، وقتی زنی کنار گلدان پرگلی نشسته، بعد از 154 سال خسته می گردد و لذت های گناه آلود تندیس جشنواره و مبلغ 120 میلیون ریال به پیغام رضایی از تهران برای کارگردانی فیلم به سبک زمین اهدا شد. همچنین هیأت داوران در این بخش، دیپلم افتخار بهترین فیلم تجربی و مبلغ 100میلیون ریال به فیلم وقتی زنی کنار گلدان پرگلی نشسته، بعد از 154 سال خسته می گردد به کارگردانی شهریار حنیفه از تهران اهدا کردند.

در بخش بهترین کارگردانی فیلم مستند؛ از میان فیلم های آهسته و آرام به کارگردانی دلاور دوستاییان، جلیل و خلیل به کارگردانی روح الله اکبری، آنجا که باد می وزد به کارگردانی مینا مشهدی تهرانی، لِسِک به کارگردانی محمدرضا وطن دوست و گالین به کارگردانی عزت الله پروازه، تندیس جشنواره و مبلغ 100میلیون ریال به فیلم مستند آنجا که باد می وزد به کارگردانی مینا مشهدی مهدی از تهران.

در بخش بهترین کارگردانی فیلم پویانمایی؛ از میان آقای گوزن، کلاف، گرسنگی، سیم ششم و فرفره، تندیس جشنواره و مبلغ 100میلیون ریال به انیمیشن کلاف به کارگردانی ملیحه غلام زاده از تهران. همچنین هیأت داوران در این بخش دیپلم افتخار و مبلغ 80 میلیون ریال را به انیمیشن گرسنگی به کارگردانی زهرا رستم پور از تهران اهدا کردند.

در بخش بهترین فیلم نامه؛ از میان فیلم های گرسنگی، عزیز، امتحان، دابر و بی ریختی، تندیس جشنواره و مبلغ 100میلیون ریال به سونیا حداد و فرنوش صمدی از تهران برای فیلم امتحان.

در بخش بهترین تحقیق و پژوهش در فیلم مستند؛ تندیس جشنواره و مبلغ 70 میلیون ریال به فیلم آنجا که باد می وزد به کارگردانی مینا مشهدی مهدی از تهران.

در بخش بهترین صدای فیلم (صدابرداری)؛ از میان فیلم های عزیز، مادر برفی، زوزه مرد، سیم ششم و فیلمرغ، تندیس جشنواره و مبلغ 70 میلیون ریال به مصطفی بهمنی صدابردار فیلم عزیز.

در بخش بهترین تدوین، از میان فیلم های بی ریختی، آنجا که باد می وزد، زوزه مرد، جونده و عزیز، تندیس جشنواره و مبلغ 70 میلیون ریال به اسماعیل علیزاده برای تدوین فیلم بی ریختی.

در بخش بهترین فیلمبرداری؛ از میان فیلم های اشغال، لاور، جونده، بی ریختی و دابر، تندیس جشنواره و مبلغ 70 میلیون ریال به مسعود امینی تیرانی برای فیلم برداری فیلم جونده.

در بخش بازیگری؛ ضمن تقدیر از بازیگران پیشکسوت (گلاب جمعه، بابک کریمی، ترانه علیدوستی و...) جهت حمایت از فیلم کوتاه و تقدیر از بازی صدف عسکری بازیگر جوان فیلم امتحان، دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن و مبلغ 50 میلیون ریال به یاسمن نصیری برای بازی در فیلم عزیز.

در بخش بهترین دستاورد فنی-هنری؛ دیپلم افتخار و مبلغ 50 میلیون ریال به مجتبی موسوی برای انیمیشن آقای گوزن.

در بخش بهترین موسیقی فیلم؛ دیپلم افتخار و مبلغ 50 میلیون ریال به هومن راد برای ساخت موسیقی انیمیشن کلاف.

در بخش بهترین فیلم با موضوع هویت ملی؛ دیپلم افتخار و مبلغ 50 میلیون ریال به بهرام عظیمی کارگردان و تهیه نماینده انیمیشن سیم ششم.

در بخش بهترین فیلم با موضوع انسجام ملی و سرمایه اجتماعی؛ دیپلم افتخار و مبلغ 50 میلیون ریال به محمدرضا وطن دوست برای فیلم لِسِک اهدا شد.

در بخش بهترین فیلم با موضوع نشاط و امید به آینده؛ دیپلم افتخار و مبلغ 50 میلیون ریال به رضا جمالی از اردبیل برای فیلم اینجا جایی برای فرود نیست.

همچنین گروه هنر و تجربه از میان فیلم های اکو، پنهان، شوفر، جونده، عزیز و کلاف تندیس هنر و تجربه و مبلغ 60 میلیون ریال جایزه نقدی را به ملیحه غلام زاده برای کارگردانی انیمیشن کلاف و لوح تقدیر و مبلغ 30 میلیون ریال جایزه نقدی به سیدمهدی موسوی برزکی برای کارگردانی فیلم داستانی عزیز اهدا کرد.

در بخش دیگر تندیس آسیفا و جایزه نقدی 20 میلیون ریالی به سمانه شجاعی برای کارگردانی انیمیشن جسم خاکستری اهدا شد. انجمن صنفی کارگردانان سینمای مستند نشان انجمن صنفی خود را به روح الله اکبری برای مستند جلیل و خلیل اختصاص داد. ایسفا (انجمن فیلم کوتاه تهران) هم مدال ایسفا و لوح تقدیر به همراه 50 میلیون ریال به فیلم به سبک زمین ساخته پیغام رضایی اهدا کرد. یونیسف (صندوق بچه ها سازمان ملل متحد) هم تندیس این سازمان به همراه لوح تقدیر و دوربین 5 d. mark 4 را به مریم زارعی کارگردان فیلم مگرالن اختصاص داد.

همچنین در سرانجام ایسفا، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ 100 میلیون ریال به عنوان جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را به فیلم کوچه ساخته محمدرضا مصباح اهدا کرد. لازم به ذکر است سینما تیکت از فیلم بعدی این کارگردان تا مبلغ 300 میلیون ریال حمایت خواهد نمود.

سی وششمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران که از 18 تا 23 آبان ماه در پردیس سینماگالری ملت برگزار گردید، 24 آبان ماه در سالن همایش های برج میلاد به کار خود سرانجام داد.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 60194

به "خاتمه سی وششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران ، انتظامی: بازارسازی کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خاتمه سی وششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران ، انتظامی: بازارسازی کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید