(ویدئو) سفر میلیاردر بریتانیایی به مرز فضا

به گزارش مجله سرگرمی، ریچارد برانسون 71 ساله که با پنج همراه راهی سفری 90 دقیقه ای به لبه فضا شده بود، با موفقیت به مقصد رسید. او با هوانورد یونیتی ساخت شرکت ویرجین گالاکتیک، به این سفر رفت.

(ویدئو) سفر میلیاردر بریتانیایی به مرز فضا

به گزارش خبرنگاران، این راکت هواپیمابر در آسمان نیومکزیکو در آمریکا پرتاب شده و (ساعت 17:20 به وقت لندن) در راه بازگشت به زمین است.

سفینه وی اس اس یونیتی شرکت ویرجین گالاکتیک که ساعت هشت و نیم بامداد روز یکشنبه به وقت محلی از استان نیومکزیکوی آمریکا راهی مرز فضا شده بود، پس از حدود دو ساعت، در فرودگاه اسپیس پورت آمریکا فرود آمد.

برنسون با راکت شرکت خودش، تا ارتفاعی بالا رفت که آسمان به رنگ سیاه درمی آید و افق کره زمین با انحنایی در دوردست، از چشم پنهان می گردد.

این هوا-فضاپیما، به سفیه بزرگتری به نام وایت نایت تو متصل بود که آن را تا ارتفاع بین 13 تا 16 هزارمتری بالا برد. سپس، با تصمیم خلبانان، وی اس اس یونیتی از سفینه دوبدنه ای مادر جدا شد و موشک راکتی خودش را روشن کرد و با شکستن دیوار صوتی، مستقیم تا ارتفاع هشتاد کیلومتری سطح زمین اوج گرفت.

برنسون گفته بود که می خواهد پیش از آن که سال آینده بلیت چنین سفری را به دیگران بفروشد، خودش تجربه دست اولی از آن داشته باشد.

کد ویدیو

دانلود

فیلم اصلی

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: فرارو
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 150628

به "(ویدئو) سفر میلیاردر بریتانیایی به مرز فضا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "(ویدئو) سفر میلیاردر بریتانیایی به مرز فضا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید