وقتی مرگ همنام مدافع سابق استقلال خبرساز می گردد، کوشکی: من زنده ام
به گزارش مجله سرگرمی، در حالی که در برخی از رسانه ها شایعه در گذشت مدافع سابق استقلال مطرح شده است، بیژن کوشکی گفت من زنده ام.

به گزارش خبرنگاران، دقایقی قبل خبر فوت بیژن کوشکی در حادثه رانندگی رسانه ای شد و مدافع سابق استقلال در گفت و گو با خبرنگاران این خبر را تکذیب کرد.
بیژن کوشکی مدافع سابق استقلال در گفت و گو با خبرنگاران درباره این شایعه شرح داد: این خبری است که به اشتباه یکی دو رسانه آن را منتشر نموده اند. این خبر صحت ندارد و من زنده و سالم هستم.
وی ادامه داد: یکی از آشناهای ما که نام او نیز بیژن کوشکی است، امروز در حادثه رانندگی فوت کرد که فکر می کنم به همین دلیل رسانه ها من را با او اشتباه گرفتند و این خبر را منتشر کردند. من فعلا زنده و سالم هستم و عمر دست خدا است. پس از این قضیه چند نفر با من تماس گرفتند و من هم خیلی از این موضوع تعجب کردم.
منبع: خبرگزاری ایسناbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت