طرز تهیه موچی ژاپنی با مغز توت فرنگی، دسر خوشمزه و آسان در خانه

به گزارش مجله سرگرمی، موچی، یکی از محبوب‌ترین دسرهای سنتی ژاپنی، به دلیل بافت نرم و لطیف و طعم دلپذیر خود در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این دسر جذاب از آرد برنج تهیه شده و در ترکیب با مغزهای متنوع، مانند توت‌فرنگی تازه، طعمی بی‌نظیر پیدا می‌کند. اگر دوست دارید این خوراکی شیرین و جذاب را در خانه درست کنید، در ادامه با دستور تهیه‌ای ساده و کاربردی همراه باشید تا موچی‌های دست‌ساز خوشمزه‌ای داشته باشید که هم برای پذیرایی و هم برای یک میان‌وعده دلپذیر ایده‌آل هستند.

طرز تهیه موچی ژاپنی با مغز توت فرنگی، دسر خوشمزه و آسان در خانه

برای مطالعه بیشتر با asiaro.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

مواد لازم برای دسر موچی:

مادهمقدار
آرد برنج سفید1 لیوان
آب2/3 لیوان
نمک دریایی یا نمک ساده1/2 قاشق چایخوری
شکر سفید3 قاشق غذاخوری
توت فرنگی200 گرم
پودر نشاستهنصف لیوان
 

طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:

1. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط نموده و 2 بار الک می کنیم.

2. سپس 2/3 لیوان آب را به آن اضافه نموده و خوب هم می زنیم.

3. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج نموده هم بزنید و دوباره برای مدت 1 دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

4. بهتر است این مراحل را 3 بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم گردد.

5. بر روی تخته ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

6. سپس خمیر را به 6 یا 7 قسمت مساوی تقسیم نموده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

7. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می پیچیم.

8. کیک برنجی ها را برای 1 تا 2 ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

جمع‌بندی
موچی با مغز توت‌فرنگی، یکی از دسرهای خوشمزه و لطیف ژاپنی است که به‌راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد. با استفاده از مواد اولیه ساده و طی مراحل کوتاه، می‌توانید این شیرینی نرم و خوش‌طعم را آماده کرده و از ترکیب طعم آرد برنج با شیرینی طبیعی توت‌فرنگی لذت ببرید. نگهداری در یخچال باعث بهبود طعم و بافت موچی می‌شود، بنابراین توصیه می‌شود قبل از سرو، کمی صبر کنید تا دسر به بهترین شکل خود برسد. حالا که با طرز تهیه این خوراکی جذاب آشنا شده‌اید، وقت آن رسیده که آن را امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید!

انتشار: 25 اسفند 1403 بروزرسانی: 25 اسفند 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 160293

به "طرز تهیه موچی ژاپنی با مغز توت فرنگی، دسر خوشمزه و آسان در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موچی ژاپنی با مغز توت فرنگی، دسر خوشمزه و آسان در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید