طرز تهیه موچی ژاپنی با مغز توت فرنگی، دسر خوشمزه و آسان در خانه
به گزارش مجله سرگرمی، موچی، یکی از محبوبترین دسرهای سنتی ژاپنی، به دلیل بافت نرم و لطیف و طعم دلپذیر خود در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این دسر جذاب از آرد برنج تهیه شده و در ترکیب با مغزهای متنوع، مانند توتفرنگی تازه، طعمی بینظیر پیدا میکند. اگر دوست دارید این خوراکی شیرین و جذاب را در خانه درست کنید، در ادامه با دستور تهیهای ساده و کاربردی همراه باشید تا موچیهای دستساز خوشمزهای داشته باشید که هم برای پذیرایی و هم برای یک میانوعده دلپذیر ایدهآل هستند.

برای مطالعه بیشتر با asiaro.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
مواد لازم برای دسر موچی:
ماده | مقدار |
---|---|
آرد برنج سفید | 1 لیوان |
آب | 2/3 لیوان |
نمک دریایی یا نمک ساده | 1/2 قاشق چایخوری |
شکر سفید | 3 قاشق غذاخوری |
توت فرنگی | 200 گرم |
پودر نشاسته | نصف لیوان |
طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:
1. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط نموده و 2 بار الک می کنیم.
2. سپس 2/3 لیوان آب را به آن اضافه نموده و خوب هم می زنیم.
3. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج نموده هم بزنید و دوباره برای مدت 1 دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.
4. بهتر است این مراحل را 3 بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم گردد.
5. بر روی تخته ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.
6. سپس خمیر را به 6 یا 7 قسمت مساوی تقسیم نموده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.
7. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می پیچیم.
8. کیک برنجی ها را برای 1 تا 2 ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.
جمعبندی
موچی با مغز توتفرنگی، یکی از دسرهای خوشمزه و لطیف ژاپنی است که بهراحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. با استفاده از مواد اولیه ساده و طی مراحل کوتاه، میتوانید این شیرینی نرم و خوشطعم را آماده کرده و از ترکیب طعم آرد برنج با شیرینی طبیعی توتفرنگی لذت ببرید. نگهداری در یخچال باعث بهبود طعم و بافت موچی میشود، بنابراین توصیه میشود قبل از سرو، کمی صبر کنید تا دسر به بهترین شکل خود برسد. حالا که با طرز تهیه این خوراکی جذاب آشنا شدهاید، وقت آن رسیده که آن را امتحان کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید!