طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی اصیل از شمال ایران

به گزارش مجله سرگرمی، خورشت مرغ ترش یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار شمال ایران است که عطر و طعم بی‌نظیر آن، هر کسی را به یاد طبیعت سرسبز و خوش‌ آب‌وهوای این خطه می‌اندازد. این خورشت به دو شیوه گیلانی و مازندرانی طبخ می‌شود که هر یک ویژگی‌های خاص خود را دارند. در روش مازندرانی، ترکیب سبزی‌های محلی معطر، رب انار و گردو، طعمی خاص و ملس به این غذا می‌بخشد. اگر به دنبال تجربه‌ای جدید و متفاوت از غذاهای ایرانی هستید، با ما همراه شوید تا طرز تهیه مرحله‌به‌مرحله این خورشت خوشمزه را یاد بگیرید.

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی اصیل از شمال ایران

مرغ ترش یکی از خورشت های لذیذ و خوش عطرو طعم شمالیه که به طور کلی به دو شیوه گیلانی و مازندرانی تهیه میشه که این دو شیوه کاملا با هم متفاوت هستن و موادی که داخلشون هم استفاده میشه با هم تفاوت دارن. در این مرحله طرز تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی رو براتون گذاشتم که فوق العاده خوشمزه است و داخلش از رب انار استفاده میشه. امیدوارم این خورشت رو بپزین و از مزه اش لذت ببرین.

جهت مطالعه بیشتر به batask.ir هم سر بزنید

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی

  • 2 عدد سینه مرغ
  • 150 گرم سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر، و سبزی های معطر مازندرانی: زلنگ، اناریجه،اوجی)
  • 1/2 پیمانه گردو آسیاب شده
  • 1 عدد پیاز
  • 3 الی 4 قاشق غذاخوری رب انار
  • نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه مرغ ترش مازندرانی

برای تهیه این خورشت لذیذ شمالی ابتدا همه سطوح مرغ رو به نمک و زرچوبه آغشته کنین و بعد دو طرفش رو داخل مقدار کمی روغن سرخ کنین تا طلایی بشه.

تا مرغ داره سرخ میشه سبزی های معطر خرد شده رو هم با کمی روغن تفت بدین تا خوب سرخ بشن ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن.

وقتی مرغ سرخ شد از داخل ماهیتابه درش بیارین و بعد پیاز خرد شده یا رنده شده رو داخل همون روغن سرخ کنین تا طلایی بشه. و بعد رب انار رو اضافه کنین.

رب انارو پیاز رو کمی تفت بدین و بعد گردو آسیاب شده رو هم بریزین.

حالا گردو رو هم کمی تفت بدین و بعد سبزی ای که سرخ کردین رو اضافه کنین.

مواد رو با هم مخلوط نموده و بچشین اگه به رب انار بیشتری نیاز بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین.

حالا حدود یکو نیم لیوان آب و به مقدار لازم نمک و فلفل هم به مایه خورشت اضافه نموده و موادو با هم مخلوط کنین و مرغ های سرخ شده رو هم داخلش بذارین. در ماهیتابه رو ببنیدن و اجازه بدین تا برای نیم الی 1 ساعت بپزه.

بعد از گذشت این مدت خورشت جا میوفته و تنگ آب میشه.

حالا خورشت خوشمزه شما آماده نوش جون کردنه …

نتیجه‌گیری:
مرغ ترش مازندرانی با طعم منحصربه‌فرد و عطر وسوسه‌انگیز خود، یکی از غذاهایی است که می‌تواند تجربه‌ای فراموش‌نشدنی را برای شما و عزیزانتان رقم بزند. ترکیب دلپذیر گردو، رب انار و سبزی‌های معطر، این خورشت را به یک غذای اصیل و مقوی تبدیل کرده که در کنار برنج شمالی، لذتی دوچندان خواهد داشت. اگر تاکنون این غذا را امتحان نکرده‌اید، حتماً فرصت را از دست ندهید و با پخت آن، سفری خوشمزه به دل آشپزی سنتی مازندران داشته باشید!

انتشار: 11 اسفند 1403 بروزرسانی: 11 اسفند 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 16594

به "طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی اصیل از شمال ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی اصیل از شمال ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید